Val de ilegalităţi în traficul constănţean. Şoferi băuţi sau fără permis s-au aventurat pe şosele

  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii constănțeni.
  • Mai mulți șoferi băuți s-au aventurat pe șosele.
La data de 29 mai a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Oierilor din localitatea Sinoe, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un tânăr, de 19 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 49 ani, care a condus un autoturism pe strada Fermierului din satul Casicea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 59 ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Peștera, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat, de 30 ani, care a condus un autoturism pe strada Ovidiu din municipiul Medgidia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 32 ani, care a condus un autoturism pe strada Falezei din stațiunea Vama Veche, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 26 ani, care a condus un autoturism pe strada Pieței din localitatea Băneasa, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 21.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 45 ani, care a condus un autoturism pe DC 86, în afara localității Sibioara, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 21.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 25 ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,72mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 45 ani, care a condus un autoturism pe raza satului Ciocârlia de Sus, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 30 mai a.c., în jurul orei 21.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 60 ani, care a condus un autoturism pe strada Suceava din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 37 ani, care a condus un autoturism pe DC 32 - Dobromiru de Deal, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 36 ani, care a condus un autoturism pe strada Dunărea din localitatea Rasova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 22 ani, care a condus un autoturism pe raza localității Peștera - satul Ivrinezu Mare, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 30 ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Națională din orașul Ovidiu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 25 ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Ciocârlia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 14.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 55 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală au identificat un bărbat, de 67 ani, care a condus un autoturism pe raza localității Cumpăna, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 48 ani, care a condus un autoturism pe raza orașului Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, unde a refuzat.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Ce au mai depistat în trafic polițiștii rutieri. Au fost întocmite dosare penale

24 Nov 2020 779

IPJ Tulcea Tânăr de 17 ani din județul Constanța, băut și fără permis, depistat la volan

20 Nov 2020 569

IPJ TulceaAcțiuni pentru prevenirea ilegalităților transportului rutier. Au fost aplicate amenzi

19 Nov 2020 656

Tulcea Acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, demarată de polițiști

17 Nov 2020 514

Județul Constanța Dosare penale pentru șoferi băuți sau fără permis

13 Nov 2020 587

S-a ales cu dosar penal Șofer depistat băut la volan de polițiștii tulceni. Conducea o autoutilitară

10 Nov 2020 596

Tulcea Acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră. Au fost aplicate amenzi

10 Nov 2020 541

Județul Constanța Nereguli depistate în trafic, de către poliţiştii rutieri

05 Nov 2020 712

Județul Constanța Dosare penale pentru doi șoferi depistați băuți la volan

28 Oct 2020 596

Județul Constanța Șoferi fără permis, prinși de polițiști. Printre ei, o femeie!

26 Oct 2020 765

Fără permis sau după ce au consumat alcool - cum au fost prinși șoferii constănțeni de polițiști

23 Oct 2020 844

Șofer prins cu o alcoolemie de 1,48 în aerul expirat, la Constanța

22 Oct 2020 872

Județul Tulcea Un tânăr s-a ales cu dosar penal. Ce au constatat poliţiştii rutieri

14 Oct 2020 757

IPJ Constanța Șofer băut, sancționat de polițiști. A provocat un accident rutier

14 Oct 2020 892

Sezonul rece se apropie! Recomandările polițiștilor rutieri

12 Oct 2020 540