Actualitate

Val de ilegalităţi în traficul constănţean. Şoferi băuţi sau fără permis s-au aventurat pe şosele

  • Infracțiunila regimul rutier, constatatede polițiști. 
La data de 11august a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Nicolae Bălcescuau identificat un bărbat, de 28de ani, care a condus un autoturism pe strada Vârful cu Dor din localitatea Nicolae Bălcescu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 11 august a.c., în jurul orei 13.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe strada Canalului din orașul Cernavodă, iar cu ocaziaverificărilor s-a stabilit faptul că autoturismul condus este radiat din circulație.

La data 11 august a.c., în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 69 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dr. Victor Climescu din orașul Techirghiol, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatulfiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 11 august a.c., în jurul orei 17.30, polițiști dincadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data 11 august a.c., în jurul orei 19.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2A, pe raza localității Mihail Kogălniceanu, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor în sânge.

La data 11 august a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun și ai Secției 3 Rurală Mangaliaau identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei 23 August,fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule șiîn timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,84mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 11 august a.c., în jurul orei 20.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cuza Vodă au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un tractor neînmatricular și reînregistrat pe strada Medgidiei din localitatea Cuza Vodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data 12 august a.c., în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 223B, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatuletilotest a rezultat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.   

La data 12 august a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data 12 august a.c., în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe Primăriei din localitatea Chirnogeni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.


La data 12 august a.c., în jurul orei 02.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat unbărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Lazu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În toatecauzeleau fost întocmite dosare de cercetare penală.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tânăr depistat fără permis, sancționat de polițiștii rutieri constănțeni

26 Sep 2020 731

Județul Constanța Limita legală de viteză și depășirile neregulamentare, în atenția polițiștilor

23 Sep 2020 873

Constănțean, prins drogat la volan. S-a ales cu dosar penal

23 Sep 2020 541

Ce au mai depistat în trafic polițiștii rutieri constănţeni. Au fost întocmite dosare penale

14 Sep 2020 391

Județul Constanța Șoferi băuţi sau sub influenţa substanțelor psihoactive, depistaţi în trafic

11 Sep 2020 539

Acțiuni în mijloacele de transport în comun, făcute de polițiștii rutieri constănțeni

09 Sep 2020 538

Șoferi băuți sau fără permis, prinși de polițiștii constănțeni

04 Sep 2020 514

Scandalurile care au cutremurat Poliția Constanța. De la comisar șef Ioan Bucur la comisar șef Cornel Gabriel Coteanu

04 Sep 2020 1601

A pus în pericol circulația pe drumurile publice. Șofer depistat băut la volan în Eforie Nord

03 Sep 2020 390

A pus în pericol circulația pe drumurile publice Șofer depistat la volan cu o alcoolemie record

30 Aug 2020 591

Infracțiune la regimul rutier, constatată de polițiști, la Mangalia

26 Aug 2020 808

Acțiune a polițiștilor rutieri constănțeni și tulceni. Au fost reținute peste 30 de permise de conducere

20 Aug 2020 595

Bărbat cercetat în arest la domiciliu, pentru dare de mită, după ce a oferit bani unui echipaj de poliţie rutieră

17 Aug 2020 428

Un gălățean s-a ales cu dosar penal. Ce au constatat poliţiştii rutieri tulceni

03 Aug 2020 432

Accident rutier la Medgidia, cu două mașini implicate

30 Jul 2020 1090