Actualitate

Vama vecheTineri suprinşi cu droguri asupra lor, de jandarmii constănţeni

 
Jandarmii au surprins în staţiunea Vama Veche, cinci persoane care aveau asupra lor şi în maşină, două  țigarete confecționate artizanal cu miros înțepător, trei pliculețe transparente autosigilante ce conțin fragmente de comprimat de culoare bej, un dispozitiv de mărunțit tip grinder care conține în interior urme de substanță vegetală de culoare verde olive, două recipiente din plastic transparent ce au în interior substanță vegetală sub formă de muguri, respectiv substanță sub formă de bulgări solizi, de culoare maronie, două pachețele din folie de aluminiu alimentar ce conțin substanță de culoare maronie, sub formă de bulgări solizi, o cutie metalică ce prezintă urme de substanță vegetală de culoare verde olive şi un pachețel din folie de aluminiu alimentar ce conține substanță vegetală sub formă de muguri.
 
Marţi, 13 august, ora 23.00,  jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Vama Veche, au observat cinci tineri care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).
La vederea echipajului, tinerii cu vârste cuprinse  între 18 şi 20 de ani, au început să se agite, au mărit ritmul de mers şi s-au urcat într-un autoturism. Au fost somaţi, au coborât din autoturism şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al autovehicului.
 
În autoturism, pe podeaua din dreptul scaunului dreapta față, au fost găsite două  țigarete confecționate artizanal, cu miros înțepător şi trei pliculețe transparente autosigilante ce conțin fragmente de comprimat de culoare bej.
 
Pe locul din dreapta spate, s-au găsit într-un rucsac de culoare neagră, un dispozitiv de mărunțit tip grinder care conține în interior urme de substanță vegetală de culoare verde olive, două recipiente din plastic transparent ce au în interior substanță vegetală, sub formă de muguri, respectiv substanță sub formă de bulgări solizi, de culoare maronie, două pachețele din folie de aluminiu alimentar ce conțin substanță de culoare maronie, sub formă de bulgări solizi.
 
În portbagaj, într-un alt rucsac s-au găsit o cutie metalică ce prezintă urme de substanță vegetală de culoare verde olive şi un pachețel din folie de aluminiu alimentar ce conține substanță vegetală sub formă de muguri.
 
Grinderul, recipientele din plastic, foliile cu substanţă vegetală, pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

Sursă foto: Jandarmeria Mobilă Tomis

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fani ai lui Dinamo au aprins torțe lângă hotelul din Mamaia unde e cazată echipa. Ce spun jandarmii (video)

02 Jul 2020 2148

Jandarmeria Mobilă Tomis organizează licitație Documentație pentru reabilitarea instalației pavilionului administrativ (document)

02 Jul 2020 551

Colonelul Ion Bordei, la judecată cu Inspectoratul General al Jandarmeriei Române. Procesul, suspendat

12 May 2020 2463

Constanța Bărbați, prinși în flagrant în timp ce sustrăgeau combustibil de la un microbuz

26 Feb 2020 1373

Panică la un bloc din Constanţa. Un şarpe, în toiul iernii, pe scară. Au fost chemaţi jandarmii

16 Jan 2020 6035

Eveniment cu tradiție Jandarmii din Constanța donează sânge

11 Dec 2019 941

Cu prilejul Zilei Naţionale a României Avansări în grad, la Jandarmeria Constanţa

02 Dec 2019 1089

Jandarmeria Mobilă Constanța asigură ordinea publică la meciul AFC Dunărea Călărași-FC Rapid București

26 Nov 2019 735

Județul Constanța Jandarmii asigură ordinea la evenimentele sportive

08 Nov 2019 1057

Constanţa Jandarmii asigură ordinea la meciul de fotbal dintre echipele FC Farul Constanţa şi AFC Ripensia Timișoara

23 Sep 2019 953

Jandarmeria Constanţa Asigurarea ordinii publice la meciul de azi dintre Farul Constanţa – Petrolul Ploieşti

26 Aug 2019 862

Copil rătăcit pe plajă, înapoiat părinților de jandarmii constănțeni

17 Aug 2019 831

Jandarmii constănţeni acţionează de Ziua Marinei

14 Aug 2019 707

Minor rătăcit pe plaja Cazino din Mamaia, găsit de jandarmi. Sfaturi pentru părinţi

13 Aug 2019 787

Stelian Ion (USR) „Carmen Dan trebuia de mult să plece”!

16 Jul 2019 1004