Vânzare cu repetiţie Preţul imobilului de pe strada Aristide Karatzali deţinut de Malaga Club SRL, redus la 70%

 

Global Insolvency SPRL, lichidatorul judiciar al Malaga Club SRL, reia vânzarea prin licitaţie publică cu strigare a unui imobil situat în Constanţa, pe strada Aristide Karatzali nr. 21.
 
Bunul reprezintă un teren în suprafaţă de 89 mp şi construcţie S+P+1E+M, în suprafaţă de 356 mp, la preţul de 175.000 de euro fără TVA, redus la 70%, conform strategiei de vânzare. Prima licitaţie va avea loc pe data de 2 martie, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din strada Nicolae lorga nr. 20, etajul 1. În cazul în care imobilul nu va fi adjudecat, licitaţiile vor fi reluate în data de 23 martie, 13 aprilie şi 4 mai.

Regulamentul de vânzare costă 250 de lei plus TVA, taxa de participare la licitaţie - 50 de lei plus TVA, iar garanţia de participare reprezintă 10% din preţul bunurilor.

Despre Malaga Club SRL

Potrivit Registrului Comerţului, Malaga Club SRL, aflată sub incidenţa Legii nr. 85/2006, are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul 1 Mai, bloc PF12C. Înfiinţată în anul 2006, societatea are un capital social de 400 de lei, compus din 40 de părţi sociale. Asociaţii societăţii sunt Ruxandra Maria Spiţă, cu patru părţi sociale (10% din capitalul social), Florian Constantin Burga, cu 16 părţi sociale (40% din capitalul social), Cristian Nicolae Gămălie, cu 20 de părţi sociale (50% din capitalul social). Activitatea principală a firmei se axează pe domeniul „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.
 
Pe societatea Malaga Club SRL funcţionează şi terasa Cafe del Mar din Mamaia. Aşa cum reiese din datele Registrului Comerţului, numele Ruxandrei Maria Spiţă mai apare în Oasis Del Mar SRL, dar şi în Kadima-Tehnic SRL, în prezent, radiată. Florian Constantin Burga deţine acţiuni în societatea Amnesia Entertainment SRL, iar Cristian Nicolae Gămălie, în Cristian Com Invest SRL, la ora actuală, în faliment.

Incendiu de proporţii la terasa Cafe del Mar

În octombrie 2010, terasa Cafe del Mar din Mamaia a ars în întregime din cauza unui scurtcircuit, pagubele ridicându-se la câteva sute de mii de euro. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“, flăcările au fost văzute de un trecător, care a sunat imediat la 112, iar la faţa locului au fost trimise şase autospeciale ale Detaşamentului Constanţa - Oraş. Deşi pompierii s-au chinuit aproape cinci ore să stingă flăcările, terasa a fost distrusă aproape în întregime, ei reuşind totuşi să împiedice extinderea focului şi la terasele din împrejurime. În urma investigaţiilor, pompierii au stabilit drept cauză probabilă a producerii incendiului un scurtcircuit declanşat la un calorifer electric lăsat nesupravegheat.

Citeşte şi Imobil deţinut de proprietarul terasei Cafe del Mar din Mamaia, scos la vânzare


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobil deţinut de proprietarul terasei Cafe del Mar din Mamaia, scos la vânzare

13 Oct 2015 5347