Vasile Petro, fost șef al Gărzii de Mediu Constanța, și-a deschis o firmă

  • Vasile Petro, fost șef al Gărzii de Mediu Constanța, și-a deschis o firmă în municipiul Constanța
  • Sediul este pe strada Arhiepiscopiei
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicat recent un extras al rezoluției, din data de 29 iunie 2021, cu privire la înființarea unei noi societăți la malul mării.
 
Astfel, Natura Expert Consulting SRL este o firmă înființată recent, unde activitatea principală va fi, conform codului CAEN, „Alte activități profesionale, științifice și tehnice”. Sediul social va fi în municipiul Constanța, pe strada Arhiepiscopiei. Capitalul social este de 200 de lei, iar fondator și administrator este Vasile Petro.
 
Vasile Petro este fostul comisar șef de la Garda de Mediu Constanța, care a fost numit în funcție în 2005, la propunerea PD-ului, partid în forță la vremea respectivă. Anterior a fost inginer geolog în cadrul echipei de control al instituției menționate.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Averea şi interesele comisarului Gărzii de Mediu Constanţa care a refuzat funcţia de conducere a instituţiei (documente)

25 Jun 2014 4409