Vergil Chiţac Terenuri şi construcţii ale pârâţilor din Dosarul Retrocedărilor, puse sub sechestru


 
  • Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, a transmis astăzi un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, cu privire la Dosarul Retrocedărilor.

Instanța judecătorească a dispus măsura de înființare a sechestrului asigurator pe bunurile celor implicați în Dosarul retrocedărilor ilegale.

Redăm în continuare conținutul mesajului:

Dragi constănțeni,
Așa cum am mai spus, sunt dator să protejez patrimoniul orașului Constanța. Cum bine știți, am depus acțiuni în instanță pentru recuperarea prejudiciului de peste 20 de milioane de euro creat de Mazăre și acoliții săi orașului nostru prin retrocedări ilegale.

S-au găsit multe voci care să mă acuze că nu este decât o acțiune de formă, că nu are sorți de izbândă și că totul nu este decât o mascaradă.

Ei bine, lucrurile nu stau deloc așa. Instanța judecătorească a dispus, printre altele, măsura de înființare a sechestrului asigurator pe bunurile celor implicați în Dosarul retrocedărilor ilegale. Ce-i drept, această măsură nu se poate aplica tuturor, pentru că, unii dintre ei sunt săraci lipiți pământului. Au avut grijă să nu aibă pe numele lor niciun teren, nicio construcție sau vreun alt lucru de valoare. Dar acolo unde este posibil, măsura a fost instituită deja. În Constanța, Ploiești și București, terenuri și construcții ale pârâților sunt puse sub sechestru.

Aceste proprietăți vor fi valorificate atunci când vom câștiga procesul împotriva celor care au retrocedat orașul bucată cu bucată.
Iar eu am încredere că acest lucru se va întâmpla și că Mazăre Radu, Constantinescu Nicușor, Racu Constantin, Cocăneanu Constantin, Barbu Paraschiva, Giurgiucanu Georgică, Săvulescu Dragoș, Borcea Cristian și alții vor plăti.

Nu renunț la luptă și nu voi ascunde gunoiul sub preș așa cum au făcut alții înaintea mea.


Aveți încredere!

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursă foto: Facebook/ Vergil Chițac

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Înaintea ședinței CLM Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, îi înmânează lui Chițac un bilet către Eforie (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 555

LIVE Conferință de presă a CLM. Chițac vrea să construiască un sediu nou pentru Primărie, dacă va câștiga un nou mandat. Unde va fi acesta? (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 655

Vergil Chițac câștigă definitiv procesul deschis Fiscului, în urma unei amenzi civile aplicate de judecători Primarului Municipiului Constanța (MINUTA)

27 Mar 2024 471

Primarul Vergil Chițac „Au fost finalizate lucrările de reabilitare, modernizare și dotare a Corpului C3 de la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Constanța“ (VIDEO)

26 Mar 2024 560

Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Ambasadei Republicii Franceze în România, în vizită la Primăria Constanța (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 486

Mesajul primarului Constanța, Vergil Chițac, de Ziua Națională a Greciei

25 Mar 2024 453

Primarul Vergil Chițac „Fiecare mesaj de susținere mă determină să continui să lupt pentru schimbarea la față a Constanței“

24 Mar 2024 695

Dosarul Retrocedărilor, recuperarea prejudiciilor! Primăria Constanța, demers de 4,5 milioane de dolari la Curtea Supremă

24 Mar 2024 619

Primarul Municipiului Constanța, Vergil Chițac „Amenajarea de noi locuri de parcare a fost o prioritate a mandatului meu“

23 Mar 2024 449

Primarul Vergil Chițac „Parcul de la Gară a fost și a rămas un simbol al orașului“ (VIDEO)

21 Mar 2024 693

Vergil Chițac și Florin Mitroi, validați în ședința BPN al PNL

21 Mar 2024 740

Primarul Constanței, la judecată cu Arhiepiscopia Tomisului, pentru desființarea lucrărilor de la o capelă din oraș. Clericii fac demersuri pentru intrarea în legalitate

21 Mar 2024 1380

Decizie de ultimă oră Viorela Mirabela Călin pierde procesul în fața primarului Vergil Chițac!

19 Mar 2024 549

Primarul municipiului Constanța „Lucrările de reabilitare a parcului de la Gară progresează“ (VIDEO)

18 Mar 2024 684

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 1966