Vergil Chițac „Vom sprijini financiar proprietarii să refacă fațadele clădirilor pe care le dețin”

  • Vergil Chițac - „Sunt un om al dialogului și cred că acesta este cel mai sănătos mod prin care putem progresa. Noul regulament privind accesul în Zona Peninsulară este un bun exemplu în acest sens”
Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, spune, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că va lucra alături de primărie pentru a reda centrul vechi pietonilor, nu mașinilor.

„Dragii mei, mă bucură faptul că proiectele pentru Constanța suscită dezbateri. Asta înseamnă că formăm o societate activă, care dă semne că nu vrea să repete greșelile ultimilor 20 de ani.

Sunt un om al dialogului și cred că acesta este cel mai sănătos mod prin care putem progresa. Noul regulament privind accesul în Zona Peninsulară este un bun exemplu în acest sens.

Deși s-a aflat în dezbatere publică conform legii și am ținut seama de multe dintre propunerile cetățenilor, acesta continuă să reprezinte un punct de interes pe agenda multora dintre dumneavoastră”, precizează Vergil Chițac.


De asemenea, acesta spune că vor fi sprijiniți financiar proprietarii pentru a redace fațedele clădirilor pe care le dețin.

„Nu îmi place să mă joc cu vorbele.

Voi lucra alături de echipa mea din Primărie pentru a reda centrul vechi pietonilor, nu mașinilor. De asemenea, vom sprijini financiar proprietarii să refacă fațadele clădirilor pe care le dețin.

Acestea sunt obiective esențiale de la care trebuie să plece orice discuție. Așadar, avem punctul de plecare și știm cu exactitate unde vrem să ajungem.

Dacă propunerile dumneavoastră, ori cele ale proprietarilor de clădiri sau de restaurante din centru converg în jurul aceleiași cauze, sunt deschis să dezbatem, constructiv, cum putem să ajungem în acel punct cât mai rapid și mai sănătos posibil. Și țin să subliniez foarte clar această nuanță: sunt deschis dezbaterilor, în niciun caz „negocierilor”, transmite primarul Vergil Chițac. 

Edilul dă exemplul orașului Oradea, care a trecut printr-un amplu proces de reabilitare, menționând că „Nici la Oradea nu au fost mulțumiți oamenii când orașul s-a transformat într-un șantier”


Constănțeni, sunt conștient de faptul că niciodată nu va fi toată lumea mulțumită. Este împotriva naturii să se întâmple asta într-o societate democratică.

Nici la Oradea nu au fost mulțumiți oamenii când orașul s-a transformat într-un șantier. Nici la Cluj, nici la Sibiu. Dar priviți că, în cele din urmă, răbdarea le-a fost răsplătită. Ei deja au ceea ce noi abia ne apucăm să construim. Dar vă asigur că exemplul lor va fi urmat și aici, iar Constanța se va pune pe picioare”, spune acesta. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 859

Dosarele lui Vergil Chițac și IPS Teodosie vor fi repartizate altui procuror Bodean Andrei părăsește DNA Constanța, după 11 ani de Anticorupție

15 Apr 2024 1317

Administrația Chițac, în proces cu Mazăre și Nicușor pentru Fundația Fantasio! Surpriză la Tribunalul Constanța (MINUTA)

14 Apr 2024 631

„Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece” Asociația care în 2020 îl făcea primar pe Vergil Chițac a cerut dizolvarea la Judecătorie!

14 Apr 2024 882

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 824

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 642

LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1193

Licitații Constanța Investiție estimată la trei milioane de euro pentru creșterea eficienței energetice a Liceului Tehnologic Tomis (DOCUMENT)

12 Apr 2024 455

Primarul Vergil Chițac - „Mi-am asumat, am făcut. Investiții în cultura și în sportul din Constanța (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 508

Administrația Chițac încearcă să recupereze în instanță terenul vilei unde a stat Radu Mazăre! Ce s-a întâmplat la Tribunalul Constanța

09 Apr 2024 609

Primarul Constanței, Vergil Chițac, anunță că a început noi lucrări

08 Apr 2024 5365

Teren în Piața Ovidiu Judecătorii din București explică de ce UAT Constanța prin primar Vergil Chițac a pierdut procesul deschis de Banca Națională a României (MOTIVARE+DOCUMENT)

07 Apr 2024 3587

Primarul Constanței, Vergil Chițac, mesaj de Ziua Mondială a Sănătății (GALERIE FOTO)

07 Apr 2024 451

Primarul Vergil Chițac - „Îmi doresc să pot finaliza proiectele începute în Constanța“ (VIDEO)

06 Apr 2024 768

Instanța s-a retras pentru deliberări în procesul vizând pensia amiralului Vergil Chițac, primarul din Constanța

05 Apr 2024 1637