Sfaturi pentru sărbători în siguranță de la polițiștii si jandarmii constănțeni

  • În cursul zilei de atăzi, forțele de ordine au făcut verificări în urma evenimentului religios desfășurat la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Petru și Pavel.
  • A fost verificat modul în care cetățenii respectă măsurile în contextul pandemiei.
”Referitor la evenimentul religios desfăşurat în cursul zilei de astăzi, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Petru și Pavel, vă comunicăm următoarele”, transmite  IPJ Constanța

Patrulele mixte de polițiști și jandarmi s-au deplasat în zonă, au verificat respectarea măsurilor de protecție individuală, în ceea ce privește purtarea măștii de protecție și distanțarea socială, inclusiv oferirea de măști de protecție.

Forțele de ordine au acționat preventiv, informând persoanele cu privire la legislația actuală în ceea ce privește portul corespunzător al măștii de protecție, astfel încât să acopere fața și gura.

Cetățenilor prezenți li s-au adus la cunoștință măsurile dispuse în actualul context epidemiologic.

 

”Reamintim că scopul nostru nu este acela de a aplica sancțiuni, ci ca oamenii să conștientizeze riscurile la care se expun dacă nu respectă normele legale în vigoare, viața și sănătatea persoanelor fiind pe primul plan. În cursul zilei de astăzi, persoanele prezente au fost atenționate verbal.

Reiterăm, pe această cale, necesitatea adoptării unui comportament responsabil”, transmite IPJ Constanța


Sursă foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.