Veritas Maritime Training Center are un nou administrator

  • Asociații societății Veritas Maritime Training Center SRL (cu sediul în Constanța) s-au întrunit în data de 4.09.2020, în cadrul Adunării Generale a Asociaților.
Astfel, Galanakis Grigorios și Galanakis Ioannis, ambii cetățeni greci, în calitate de asociați ce dețin 100% capitalul social, au hotărât revocarea lui Paul-George Astelean din funcția de administrator al societății.

Totodată, asociații au hotărât numirea lui Florian Anghelescu în funcția de administrator al societății, pentru un mandat cu puteri depline, pe o perioadă de 1 an cu posibilitatea de reînnoire.
În mod deosebit, administratotul va purea să semneze contracte și documente legale de orice natură, să angajeze și să concedieze personalul societății, să primească și să semneze orice garanții și orice acre comerciale în numele societății, să deschidă contul bancar al societății în orice bancă, să retragă banii din aceste conturi bancare, să dispună transferuri rapide și alte transferuri, să numească avocați pentru reprezentarea sau apărarea societății.

Administratorul societății poate conferi oricare dintre puterile de mai sus oricărei terțe părți, numai la ordinul sau hotărârea adunării generale a asociaților.
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța A fost prelungit mandatul administratorului unei societăți deținute de greci

31 Oct 2023 828

S-a schimbat administratorul Veritas Maritime Training Center

25 Jun 2021 1684