Vestea renașterii Cazinoului din Constanța a ajuns și peste hotare! „Dacă pereții aceia ar putea vorbi, aș sta treaz toată noaptea să-i ascult“

Imaginea Cazinoului și reacțiile stârnite - sursa foto: Facebook.com
  • Peste 34.000 de aprecieri, inimioare și reacții uimite, peste 700 de comentarii și circa 5.500 de redistribuiri însoțesc imaginea holului de intrare a Cazinoului pe pagina Abandoned Places, de pe Facebook.com.
  • Mai mult, informațiile privind restaurarea Cazinoului, împărtășite în comentariile ce însoțesc imaginea, au făcut înconjurul lumii, oameni din toate colțurile globului bucurându-se de vestea renașterii!
„Dacă pereții aceia ar putea vorbi, aș sta treaz toată noaptea să-i ascult“
 
„Iubesc meșteșugul celor care au lucrat la astfel de capodopere vechi! Eu sunt, la rândul meu, un bătrân artizan!“
 
„Ador întreaga frumusețe sculptată în aceste pietre. Nu știu din ce an este construcția, dar mi-ar plăcea să-i cunosc povestea, este demnă de admirat clădirea“Acestea sunt doar câteva dintre comentariile pe care bătrânul Cazino din Constanța, acum aflat în plin proces de reabilitare și restaurare, le-a provocat în comunitatea virtuală.
 
O imagine a Cazinoului a fost recent distribuită pe o pagină internațională a locurilor abandonate, de pe platforma de socializare virtuală Facebook, și a stârnit mii de reacții.
 
Peste 34.000 de aprecieri, inimioare și reacții uimite, peste 700 de comentarii și circa 5.500 de redistribuiri însoțesc imaginea holului de intrare a Cazinoului pe pagina Abandoned Places (pe Facebook.com), afișată la data de 17 martie 2023.
 
Mai mult, informațiile privind restaurarea Cazinoului, împărtășite în comentariile ce însoțesc imaginea, au făcut înconjurul lumii, oameni din toate colțurile globului bucurându-se de vestea renașterii!
 

„Visam să cumpăr și să reabilitez eu Cazinoul“
 
„Absolut uimitor!“, a scris un utilizator dintr-o altă țară.

 
„Nu este abandonat! Cazinoul din Constanța este în proces de restaurare“ – este vestea împărtășită în comentarii care, la rândul său, a stârnit zeci de reacții.
 
„Ce veste minunată!“
 
„Mi-ar plăcea mult să-l văd după ce este restaurat!“, spune un utilizator.
 
„Acum opt ani visam să cumpăr și să reabilitez eu Cazinoul. Este o clădire foarte frumoasă!“, este de părere un alt admirator al Cazinoului.
 
„Aproape că pot să văd cu ochii minții oamenii faimoși și petrecerile care au avut loc în această uimitoare construcție. Oameni îmbrăcați minunat, urcând și coborând scara, acompaniați de muzică fermecătoare“
 
„Ostentativ, grandios și ușor copleșitor ... dar tot aș cumpăra clădirea dacă circumstanțele fizice și fiscale ar fi favorabile“


 
Acestea sunt doar câteva dintre reacțiile născute în spațiul virtual, printre utilizatori din lumea întreagă, de imaginea Cazinoului din Constanța, cu holul său principal, scara și celebrele candelabre.
 
În prezent, clădirea se află în plin proces de restaurare, reabilitare, consolidare și modernizare, întreprinse de compania bucureșteană Aedificia Carpați (lider de asociere), alături de Remon Proiect SRL, Profesional Construct Proiectare SRL & Tehnoinstal SRL.
 
Mai multe despre spectaculoasa transformare a Cazinoului din Constanța, despre munca migăloasă și dedicată a constructorilor, dar și despre avansarea lucrărilor de reabilitare puteți citi mai jos
 
Imagini ce intră în istorie
Spectaculoasă transformare a Cazinoului din Constanța! Migăloasa muncă a constructorilor, comprimată în cinci minute de vizionare (VIDEO+FOTO)


Sursa foto: Faceboo.com - pagina Abandoned Places


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Editorial
Cazinoul din Constanța, cu toată viteza înainte spre renaștere!

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Minivacanța de Rusalii la Mamaia Valuri de distracție și concerte senzaționale sub conceptul MAMMA MIA! SHOWTIME

14 Jun 2024 648

7 sfaturi pentru sloturile online pentru a văspori jocul

13 Jun 2024 291

Știri Constanța Pieton lovit de mașină în stațiunea Mamaia!

08 Jun 2024 1284

Apariție spectaculoasă pe plaja din stațiunea Mamaia! (VIDEO)

07 Jun 2024 1715

Remon Proiect SRL, proiectantul general al renașterii Cazinoului din Constanța, asistență tehnică pentru lucrările de la terasă și zidul de apărare. „Cazinoul nu poate fi «uitat»“ (DOCUMENT)

05 Jun 2024 754

Impactul Cinematografiei privind Notorietatea Jocului de Ruletă

04 Jun 2024 300

Restaurarea Cazinoului din Constanța, prin „ochii“ Uniunii Naționale a Restauratorilor de Monumente Istorice, într-un documentar realizat de Universitatea Tehnică de Construcții din București (VIDEO)

31 May 2024 1307

Constanța Ce evenimente sunt pregătite la finalul săptămânii pentru constănțeni și turiști?

30 May 2024 3794

Eveniment de mediu pe faleza Cazino, Constanța - ,,Green Week Escape Net”

27 May 2024 598

Descoperire tristă, lângă Cazino, în Constanța - Pui de delfin, mort pe plajă (FOTO+VIDEO)

20 May 2024 994

Zilele Constanței 2024 Multă mișcare, distracție, concursuri și premii la CSM Sport Corner (GALERIE FOTO)

18 May 2024 818

Mamaia, centrul distracției de 1 Iunie Evenimente de neuitat pentru întreaga familie organizate de OMD Mamaia Constanța

17 May 2024 620

De Zilele Constanței 2024, iubitorii de mișcare și distracție sunt invitați din nou la CSM Sport Corner

17 May 2024 904

Unde își pot petrece week-end-ul constănțenii și turiștii. Evenimentele pregătite

16 May 2024 1042

Dosarul Retrocedărilor Giurgiucanu, demers la Curtea de Apel contra municipalității pentru un teren din Mamaia!

12 May 2024 686