Vestea renașterii Cazinoului din Constanța a ajuns și peste hotare! „Dacă pereții aceia ar putea vorbi, aș sta treaz toată noaptea să-i ascult“

Imaginea Cazinoului și reacțiile stârnite - sursa foto: Facebook.com
  • Peste 34.000 de aprecieri, inimioare și reacții uimite, peste 700 de comentarii și circa 5.500 de redistribuiri însoțesc imaginea holului de intrare a Cazinoului pe pagina Abandoned Places, de pe Facebook.com.
  • Mai mult, informațiile privind restaurarea Cazinoului, împărtășite în comentariile ce însoțesc imaginea, au făcut înconjurul lumii, oameni din toate colțurile globului bucurându-se de vestea renașterii!
„Dacă pereții aceia ar putea vorbi, aș sta treaz toată noaptea să-i ascult“
 
„Iubesc meșteșugul celor care au lucrat la astfel de capodopere vechi! Eu sunt, la rândul meu, un bătrân artizan!“
 
„Ador întreaga frumusețe sculptată în aceste pietre. Nu știu din ce an este construcția, dar mi-ar plăcea să-i cunosc povestea, este demnă de admirat clădirea“



Acestea sunt doar câteva dintre comentariile pe care bătrânul Cazino din Constanța, acum aflat în plin proces de reabilitare și restaurare, le-a provocat în comunitatea virtuală.
 
O imagine a Cazinoului a fost recent distribuită pe o pagină internațională a locurilor abandonate, de pe platforma de socializare virtuală Facebook, și a stârnit mii de reacții.
 
Peste 34.000 de aprecieri, inimioare și reacții uimite, peste 700 de comentarii și circa 5.500 de redistribuiri însoțesc imaginea holului de intrare a Cazinoului pe pagina Abandoned Places (pe Facebook.com), afișată la data de 17 martie 2023.
 
Mai mult, informațiile privind restaurarea Cazinoului, împărtășite în comentariile ce însoțesc imaginea, au făcut înconjurul lumii, oameni din toate colțurile globului bucurându-se de vestea renașterii!
 

„Visam să cumpăr și să reabilitez eu Cazinoul“
 
„Absolut uimitor!“, a scris un utilizator dintr-o altă țară.

 
„Nu este abandonat! Cazinoul din Constanța este în proces de restaurare“ – este vestea împărtășită în comentarii care, la rândul său, a stârnit zeci de reacții.
 
„Ce veste minunată!“
 
„Mi-ar plăcea mult să-l văd după ce este restaurat!“, spune un utilizator.
 
„Acum opt ani visam să cumpăr și să reabilitez eu Cazinoul. Este o clădire foarte frumoasă!“, este de părere un alt admirator al Cazinoului.
 
„Aproape că pot să văd cu ochii minții oamenii faimoși și petrecerile care au avut loc în această uimitoare construcție. Oameni îmbrăcați minunat, urcând și coborând scara, acompaniați de muzică fermecătoare“
 
„Ostentativ, grandios și ușor copleșitor ... dar tot aș cumpăra clădirea dacă circumstanțele fizice și fiscale ar fi favorabile“


 
Acestea sunt doar câteva dintre reacțiile născute în spațiul virtual, printre utilizatori din lumea întreagă, de imaginea Cazinoului din Constanța, cu holul său principal, scara și celebrele candelabre.
 
În prezent, clădirea se află în plin proces de restaurare, reabilitare, consolidare și modernizare, întreprinse de compania bucureșteană Aedificia Carpați (lider de asociere), alături de Remon Proiect SRL, Profesional Construct Proiectare SRL & Tehnoinstal SRL.
 
Mai multe despre spectaculoasa transformare a Cazinoului din Constanța, despre munca migăloasă și dedicată a constructorilor, dar și despre avansarea lucrărilor de reabilitare puteți citi mai jos
 
Imagini ce intră în istorie
Spectaculoasă transformare a Cazinoului din Constanța! Migăloasa muncă a constructorilor, comprimată în cinci minute de vizionare (VIDEO+FOTO)


Sursa foto: Faceboo.com - pagina Abandoned Places


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Editorial
Cazinoul din Constanța, cu toată viteza înainte spre renaștere!

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosarul Retrocedărilor Giurgiucanu pierde în fața municipalității un teren din Mamaia, zona Cazino! Nu a dat în judecată instituția potrivită, conform instanței (MINUTA+DOCUMENTE)

13 Mar 2024 739

Cazinoul din Constanța, perla care renaște din mare! Video inedit cu evoluția spectaculoaselor lucrări din al treilea an de șantier (FOTO+VIDEO)

13 Mar 2024 1964

Primăria Constanța pierde la Curtea de Apel terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, ce fusese vândut către Mehmetoglu SRL! Apele Române, victorioase (MINUTA)

12 Mar 2024 674

Curtea de Apel Constanța, așteptată să se pronunțe în procesul pentru terenul de la Cazino Sud

11 Mar 2024 576

FOTOREPORTAJ Imagini dezolante cu toboganul din Stațiunea Mamaia! Cum arată în prezent (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Mar 2024 1314

Primăria Constanța cumpără servicii de realizare a conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazinoului!

07 Mar 2024 532

Ce oferă experiența la cazinouri online?

28 Feb 2024 380

Fotoreportaj Constanța Atmosferă de weekend pe Faleza Cazinoului din Constanța (FOTO+VIDEO)

24 Feb 2024 806

Dosarul Retrocedărilor Beneficiar de top al retrocedărilor din Constanța, proces contra municipalității! S-a fixat primul termen

23 Feb 2024 885

Cazino Constanța, perla albă de la Marea Neagră! Aedificia Carpați – „O fuziune perfectă între tehnologie avansată și estetică rafinată“ (FOTO)

22 Feb 2024 955

70% din operatorii de cazinouri din țară susțin restricționarea totală a publicității

20 Feb 2024 426

Fotoreportaj Cazinoul din Constanța surprins în imagini de sus, cu drona (FOTO+VIDEO)

15 Feb 2024 1060

Primarul Vergil Chițac „În curând, Cazinoul va redeveni perla Constanței!“ (VIDEO)

11 Feb 2024 907

Primarul Vergil Chițac, în vizită la Cazinoul din Constanța „Îndrăznesc să spun că va fi un rezultat care va depăși toate așteptările”

09 Feb 2024 1074

FOTOREPORTAJ Cazinoul, vânt din pupa pentru restaurare! Pardoseli ca ape cristaline, tâmplărie exterioară de nota 10 și „misterul“ sursei de încălzire din interior

09 Feb 2024 1734