Vesti bune în cazul comandantului Tănase Adrian Florin. Ce s-a hotărât în urma memoriului său disperat


În urmă cu puțin timp, pe pagina de Facebook a Sindicatului Liber al Navigatorilor a apărut o postare referitoare la comandantul Tănase Adrian Florin. 

Iată conținutul integral al postării:

 „În urma demersurilor facute de SLN/ITF si impactului mediatic din tara dar si din zona Catania, la termenul din 10 decembrie 2019, comandantul Tănase Adrian Florin a fost pentru prima data ascultat si a putut descrie faptele de la inceput pana la data arestarii, procurorul de caz nu a avut nimic de obiectat si doi dintre membri echipajului de origine Ukraina si-au retras acuzatiile facute care il incriminau pe comandant.

Mai mult, autoritatile italiene au retras ordinul de arest la domiciliu emis cu aproape un an in urma impotriva sa.

Totusi comandantului Tanase Adrian Florin i se aplica inca restrictia de a parasi Italia pana la pronuntarea definitiva in dosar, acesta avand obligatia sa se prezinte periodic la sectia de politie arondata domiciliului acestuia. Urmatoarele termene sunt fixate pe 11 februarie si 20 martie cand probabil se va termina definitiv calvarul colegului nostru de breasla.

Noi am crezut in nevinovatia acestui om din clipa in care ne-a contactat si prin actiunile si sfaturile primite de la SLN, situatia in instanta a suferit o schimbare in bine pentru libertatea comandantului Tanase.

Incriminarea navigatorilor este un fenomen larg raspandit in lume, cazurile declarate fiind destul de numeroase si dificil de rezolvat in momentul in care in spatele lor nu se afla organizatii afiliate ITF.“  

Amintim că, comandantul Tănase Adrian a alcătuit un memoriu disperat ce a fost transmis as către autoritatile din România.


Comandantul a povestit lucruri de un impact emotional extraordinar.



Sursa foto-captura: Facebook/ Sindicatul Liber al Navigatorilor

Citește și: Memoriul disperat al comandantului Tănase Adrian „Sunt un om nevinovat care stă fără nicio justificare în arest la domiciliu în Italia“
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administrația Porturilor Maritime, contract cu Inaco Legal SRL, din Galați (DOCUMENT)

23 Jan 2024 822

Grup Servicii Petroliere Shipyard contestă decizia prin care a fost obligată să achite 100.000 de euro Administrației Porturilior Maritime!

02 Jan 2024 1462

Averea și interesele lui Costel Bucur, director Operațiuni Portuare în Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (DOCUMENT)

29 Dec 2023 1654

Averea și interesele lui Adrian Daniel Gavruță, președintele Consiliului de Administrație al Administrației Porturilor Maritime SA! (DOCUMENTE)

21 Dec 2023 1560

Comandantul Adrian Florin Tǎnase, arestat aproape șase luni în Catania, s-a întors acasă

26 Mar 2020 2490

Sindicatul Liber al Navigatorilor. Comandantul Tǎnase Adrian Florin, pus in libertate

19 Mar 2020 1883

Jucătorii lui Hagi au pierdut în meciul cu Steaua, în play-off

19 Mar 2016 2383