Victoria Roibu, străbunica constănțeancă de 87 de ani, participantă la Românii au Talent „În toată lumea sunt apreciată“

  • Victoria Roibu, străbunica de 87 de ani din Constanța a susținut un  moment emoționant pe scena Românii au Talent, sezonul 11!  
  • Aceasta a fost invitată la emisiunea lui Măruță de Pro TV, unde a precizat ca ea este apreciată în toată lumea pentru talentul ei.
Victoria Roibu, străbunica de 87 de ani din Constanța a susținut un  moment emoționant pe scena Românii au Talent, sezonul 11!  

Constănțeanca a ajuns la inimile juraților cu o romanță interpretată din suflet.

”Dumnezeule, 86 de ani aveți, incredibil!”, a exclamat Florin Călinescu, iar concurenta l-a corectat și i-a spus că are 87 de ani.

”Când ați spus acolo în melodie că ”să rupă”, am simțit toată povestea vieții dumneavoastră și vă mulțumesc. Mi-aș dori să am o străbunică, o bunică ca dumneavoastră. Ați pus sufletul pe tavă aici, bine ați făcut că ați venit Scena asta este deschisă de la doi ani până la peste vârsta dumneavoastră pentru că emisiunea vă aparține. Vă mulțumesc frumos pentru vizită”, a spus Florin Călinescu.

”Mă bucur foarte tare că vă văd, am o bunică pe care o iubesc foarte tare, cea care m-a crescut de mic, aproape de seamă cu dumneavoastră, e la fel de verde și vie ca dvs. Emisiunea asta este făcută pentru oameni ca dvs, oamenii care nu renunță la un vis chiar și la 87 de ani. Să vă dea Dumnezeu sănătate, să vă bucurați și de stră-strănepoți.”, a spus Smiley.

Aceasta a fost invitată la emisiunea lui Măruță de Pro TV, unde a precizat ca ea este apreciată în toată lumea pentru talentul ei.

Acum aș vrea doar să cânt! Nimeni nu m-a pregătit nimeni! Am cântat de când mă știu!

Întrebată de prezentator dacă a cântat la vreo terasă pe litoral, aceasta a răspuns:

Nu am cântat pentru că atunci nu erau timpurile astea, eu trebuia să muncesc, să-mi cresc copilul.

Primul telefon primit după emisiunea Românii au talent

Fiica mea s-a bucurat mult atunci când m-a văzut la emisiunea Românii au talent! Primul telefon pe care l-am primit în seara aia a fost de la doctorul meu de familie., spune cu mândrie Victoria Roibu.

Sursa captură: PRO TV

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.