Actualitate

Viorica Dăncila "Refuzul președintelui de participare la o dezbatere, denotă că îi este frică să iasă în fața românilor"

Candidatul PSD la Preşedinţia României, Viorica Dăncilă, a declarat duminică la Buzău că va da curs oricărei dezbateri şi că refuzul actualului preşedinte denotă faptul că "îi este frică să iasă în faţa românilor", scrie agerpres.ro. 

Viorica Dăncilă a spus că din partea sa există toată deschiderea şi că speră "ca până la urmă să se întâmple acest lucru".

"Am dat un răspuns pozitiv invitaţiei trimise de către TVR, voi spune 'Da' oricărei dezbateri pe care o acceptă preşedintele României, consider că este o datorie a noastră, a candidaţilor, respectul pe care îl arătăm cetăţenilor români de a participa la această dezbatere.

Cred că fiecare dintre noi, vând în vedere că am obţinut funcţii înalte în statul român, avem obligaţia să venim în faţa românilor să le spunem ce am făcut în mandatul nostru sau dacă nu am nimic, cum este cazul candidatului Iohannis, nu a făcut nimic şi a fost plătit cinci ani de zile din banii cetăţenilor, să venim cu un proiect, un plan al nostru de ţară, pentru că aşa a fost de fiecare dată şi acest lucru arată respectul pe care îl arătăm românilor, a declarat candidatul PSD.


Dăncilă a precizat dacă candidatul Iohannis vrea o dezbatere, va accepta ca aceasta să aibă loc la orice televiziune, în orice locaţie. "Cred că această dezbatere este necesară şi că este nedemn din partea preşedintelui României să refuze această dezbatere. Să înţeleagă că este o obligaţie faţă de cetăţenii români şi că cetăţenii nu acceptă această sfidare", a spus şefa PSD.

"Vedem un preşedinte arogant care îi sfidează pe români, înţeleg că nu are ce să spună că în cinci ani de zile nu a făcut nimic decât vacanţe şi deplasări cât mai lungi, dar trebuie să spună de ce nu a făcut nimic în aceşti cinci ani de zile, trebuie să dea socoteală poporului român, cel puţin celor care i-au acordat votul în 2014, celor care au crezut în el şi pe care i-a dezamăgit în acest moment", a mai declarat Viorica Dăncilă.


Viorica Dăncilă a efectuat duminică o vizită electorală în judeţul Buzău, unde s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii PSD, a mers în Piaţa Centrală a municipiului Buzău, la nou înfiinţata Bancă de gene în domeniul agricol, în Parcul Crâng, precum şi la inaugurarea unei săli de sport în localitatea Limpeziş. 

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CEx al PSD a decis organizarea unui congres ordinar al partidului. Când va avea loc

04 Dec 2019 233

George Vişan (PSD) - „Nu sunt de acord cu o reformare internă gen formă fără fond. Cel mai greu este la firul ierbii!“

29 Nov 2019 593

Oficial de la AEP. PSD şi Viorica Dăncilă, cheltuieli de patru ori mai mari decât ale preşedintelui Iohannis, în al doilea tur al prezidenţialelor

29 Nov 2019 889

Viorica Dăncilă a demisionat de la șefia PSD. Cine vine la conducerea partidului. Ce spune Dăncilă

27 Nov 2019 1635

Surse Viorica Dăncilă ar urma să demisioneze marți, în cadrul CEx PSD

25 Nov 2019 763

Ce scrie presa internaţională despre rezultatul alegerilor prezidenţiale din România "Înfrângere istorică a stângii la prezidențialele din România"

25 Nov 2019 565

Alegeri prezidențiale 2019 Avem primele rezultate cu victoria categorică a lui Iohannis în Constanța

24 Nov 2019 1085

Viorica Dăncilă, primele declarații după rezultatul exit-poll

24 Nov 2019 327

UPDATE Alegeri prezidențiale 2019 Politicienii României unde și pentru ce au votat. Declarații la urne

24 Nov 2019 841

Viorica Dăncilă, ultimul discurs electoral

22 Nov 2019 520

Viorica Dăncilă "Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară"

22 Nov 2019 357

Direcția Națională Anticorupție Viorica Dăncilă nu a fost citată la DNA!

21 Nov 2019 434

Precizări ale Vioricăi Dăncilă despre folosirea expresiei „ăștia” din diaspora

20 Nov 2019 413

Înaintea dezbaterii publice a preşedintelui României Viorica Dăncilă, atac furibund la Klaus Iohannis

19 Nov 2019 550

Viorica Dăncilă, dezbatere electorală astăzi

19 Nov 2019 445