Vizită la nivel înalt la Muftiatul Cultului Musulman din România Muftiul Muurat Iusuf a primit vizita Excelenței Sale Kathleen A. Kavalec, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al SUA în RomâniaVizită la nivel înalt la Muftiul Cultului Musulman din România astăzi, 24 martie 2023.

Excelența Sa Kathleen A. Kavalec, ambasador extraordinar și plenipotențiar SAU în România, a vizitat Muftiatul Cultului Musulman din România, transmițând prin muftiul Muurat Iusuf un mesaj de felicitare pentru întreaga comunitate musulmană din România, reprezentată de muftiatul Cultului Musulman, cu ocazia începerii Lunii Ramazan.

Iată mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook a Muftiatului Cultului Musulman din România:

Excelența Sa Doamna Kathleen A. Kavalec, Ambasador Extraordinar și plenipotențiar al Statelor Unite în România, a vizitat, vineri, 24 martie 2023, Muftiatul Cultului Musulman din România.

Cu acest prilej, diplomatul american a avut o întâlnire cu muftiul Muurat Iusuf, prin intermediul căruia a ținut să transmită un mesaj de felicitare pentru întreaga comunitate musulmană din România, reprezentată de muftiatul Cultului Musulman, cu ocazia începerii Lunii Ramazan.

De asemenea, în cadrul discuțiilor Excelența Sa Doamna Kathleen A. Kavalec a mulțumit pentru buna colaborare dintre Ambasada SUA la București și Muftiatul Cultului Musulman din România și pentru sprijinul de până acum și l-a asigurat pe șeful Cultului Musulman din România că și de acum înainte comunitatea va avea un real sprijin în domnia sa și în întregul corp diplomatic al SUA acreditat la București.

De asemenea, Excelența Sa Doamna Kathleen A. Kavalec, Ambasador Extraordinar și plenipotențiar al Statelor Unite în România, și Muftiul Muurat Iusuf au transmis, la finalul întâlnirii, dorința ambelor părți de a continua buna colaborare existentă și de a o dezvolta în viitor prin derularea unor proiecte comune în diferite domenii de activitate.


Sursa info & foto: Facebook.com - Muftiatul Cultului Musulman din România

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Au trecut 27 de ani de când s-a stins poetul Ismail Ziyaeddin, cel care a terminat, inițial, ingineria

03 May 2023 934

Muftiatul Cultului Musulman din România a găzduit o masă rotundă organizată cu prilejul Lunii Ramazan

20 Apr 2023 1178

Membrii comunităţii musulmane din România celebrează prima din cele 29 de zile ale Lunii Sfinte Ramazan. Urmează o lună de post și de rugăciune

23 Mar 2023 1047

Muftiatul Cultului Musulman din România continuă colecta pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Turcia. Ce obiecte sunt necesare

23 Feb 2023 1157

Muftiatul Cultului Musulman din România - mesaj de solidaritate „Fie ca bunul Allah să aibă Turcia si poporul său în paza Sa!"

06 Feb 2023 929

Un nou cimitir musulman în municipiul Constanța

09 Oct 2022 3137

Geamia din localitatea Ciocârlia de Jos, inaugurată. Consilierul președintelui Autorității Palestiniene, prezent la eveniment (GALERIE FOTO)

13 Sep 2022 1031

Muftiatul Cultului Musulman din România, mesaj la încheierea mandatulului Victor Opaschi la conducerea Secretariatului de Stat pentru Culte

27 Aug 2022 863

Comunitatea musulmană din România celebrează Kurban Bayram-ul

08 Jul 2022 2270

Constanța Slujba primei zile de Ramazan Bayram, oficiată de muftiul Muurat Iusuf la Geamia Hunchiar

01 May 2022 2388

Moment important al Lunii Ramazan Noaptea Sfântă de Kadir, încununează Luna Postului, lună a binecuvântării și a curățării sufletești și trupești

27 Apr 2022 1253

Mesajul Muftiatului Cultului Musulman Musulmanii sărbătoresc Nașterea Profetului Muhammed

28 Oct 2020 2409

Comunitatea musulmană din România celebrează Kurban Bayramul

30 Jul 2020 2731

Muftiatul Cultului Musulman din România primește ajutor financiar de la Consiliul Local Constanța (documente)

29 Jun 2020 2078

Credincioşii musulmani sărbătoresc, începând de duminică, Ramazan Bayram

23 May 2020 3089