Vlăescu, fostul șef RADEF, contracte cu încredințare directă de la Consiliul Județean Constanța

  • Firma fostului şef al RADEF Constanţa a câștigat mai multe contracte prin achiziție directă de la Consiliul Județean Constanța
  • Este vorba despre societatea Cinemax SRL
  • Primul contract vizează servicii de verificare tehnică a documentației aferente proiectului ,,Restaurarea, conservarea, amenajarea și valorificarea cultural-turistică a Cetății Carsium
  • Cel de-al doilea contract, vizează servicii dirigenție de șantier pentru urmărirea și verificarea lucrărilor la Policlinica 2 din municipiul Constanța

Firma fostului şef al RADEF Constanţa a câștigat mai multe contracte prin achiziție directă de la Consiliul Județean Constanța.
Este vorba despre societatea Cinemax SRL.
Primul contract vizează servicii de verificare tehnică a documentației tehnico-economice aferente obiectivului de investitie ,,Restaurarea, conservarea, amenajarea și valorificarea cultural-turistică a Cetății Carsium conform licitatiapublica.ro. Valoarea contractului este de
26.300 lei.
Cel de-al doilea contract, vizează servicii dirigenție de șantier pentru urmărirea și verificarea lucrărilor la Policlinica 2 din municipiul Constanța, în valoare de 2000 lei.
 

Despre Cinemax SRL

Înfiinţată în anul 2003, firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Mitropolit Dosoftei nr. 10. Capitalul social subscris, de 500 de lei, integral vărsat, este compus din 50 de părţi sociale. Firma este deţinută de Daniel Vlăescu, născut pe 9.01.1979, în Constanţa, şi Dumitru Vlăescu, născut pe 3.06.1947, în Poarta Albă, Constanţa, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Precizăm că Dumitru Vlăescu este fostul şef al Regiei Autonome a Direcţiei de Exploatare a Filmelor (RADEF). 



Citește și;

Firma fostului şef al RADEF Constanţa, diriginte de şantier pentru reabilitarea Liceului „Nicolae Rotaru”

Primăria Constanţa caută diriginte de şantier pentru reabilitarea Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”

Bani în plus pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ (document)

Firma fostului şef al RADEF Constanţa va acorda asistenţă tehnică pentru construcţia Centrului CEDMOG (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 407

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 719

Proiectul de modificare a statului de funcții și organigramei pentru Spitalul Județean Constanța, pe agenda ședinței Consiliului Județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 369

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1333

Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2024 pentru Spitalul Județean Constanța, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENT)

21 Apr 2024 333

Ședință CJC Rămâne sau nu, Consiliul Județean Constanța în Asociația de Dezvoltare Durabilă? (DOCUMENT)

21 Apr 2024 534

Investiția "Amplasare stație fixă telefonie mobilă", pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

21 Apr 2024 388

Ședință a CJ Constanța Preluarea unor bunurilor imobile din domeniul public al UAT Comuna Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 463

Ședință CJ Constanța Emiterea acordului CJ Constanța pentru SC Rețele Electrice Dobrogea SA, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 449

Ședință ordinară a CJC Organigrama și Statul de funcții pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 442

Directori din Consiliul Județean Constanța și oameni de afaceri, condamnați definitiv! Cererea de revizuire, respinsă

19 Apr 2024 1358

Surse - percheziții informatice Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, a ajuns la DNA Constanța!

19 Apr 2024 675

Ședință de CJC Mihai Lupu forțează retragerea județului Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. Care sunt celelalte proiecte? (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 583

Research Consorzio Stabile Societa Consortile A.R.L. execută lucrările Proiectul de salvare și punere în valoare a Mormântului pictat hypogeu s-a majorat cu 10%! (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 437

Asociația de Dezvoltare Durabilă Constanța a lansat două licitații Președintele Mihai Lupu – „CJC va depune plângere penală“ - VIDEO

17 Apr 2024 509