Voluntarii United Hands România şi militarii americani, alături de copiii Centrului de Plasament „Antonio“ (galerie foto)

Copiii Centrului de Plasament „Antonio“ din Constanţa vor avea parte, astăzi, începând cu ora 14.30, de surprize, jocuri şi multe cadouri din partea Erikăi Lane Frantzve (Miss Arizona), prin intermediul voluntarilor Asociaţiei United Hands România şi al militarilor americani de la Black Sea Rotational Force din Mihail Kogălniceanu.
 

„Îngerul păzitor al copiilor este cea care le-a îndeplinit celor mici o listă de dorinţe, întocmită cu multă grijă de fiecare dintre ei, în urmă cu câteva luni“, precizează reprezentanţii United Hands România.
 
Fostă sportivă de performanţă, prezentator TV, fashion model şi antreprenor, Erika Lane Frantzve promovează de câţiva ani modelul „eroilor de zi cu zi“ în ţările în care călătoreşte, iar ajutoarele sale de nădejde sunt militarii americani care doresc să se implice în comunităţile ţărilor gazdă de fiecare dată când au această posibilitate.
 
Organizaţia „Every Day Heroes Like You“, prin Erika Lane Frantzve, a adus, în urmă cu trei ani, puţină bucurie în ochii copiilor bolnavi de cancer internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Voluntarii organizaţiei, alături de cei ai Asociaţiei United Hands România, i-au înveselit pe copiii internaţi în spital prin activităţi educative şi distractive, iar vestiarele lor au fost umplute cu multe cadouri.
 
În România, proiectul „The Romanian Angels“ a luat naştere în 2012, când Erika Lane Frantzve a vizitat Centrul de Plasament „Antonio“ din Constanţa, cu sprijinul Asociaţiei United Hands România.
 
Tot atunci, la iniţiativa organizaţiei „Every Day Heroes Like You“, a luat naştere „lista de dorinţe“, proiectul de suflet al Erikăi.
 
În ultimii doi ani, mai multe familii din America s-au oferit să le împlinească micuţilor de la Centrul de Plasament „Antonio“ mai multe dorinţe. Astfel, ei au trimis scrisorile cu dorinţe, iar anul acesta, pe 9 iunie, un transport umanitar a ajuns în România cu toate cadourile pe care cei 70 de copii ai Centrului de Plasament „Antonio“ şi le-au dorit.
 
„Este o binecuvântare să colaborez cu Asociaţia United Hands România pentru acest proiect, în fiecare an. Renee Crossman şi echipa ei sunt adevăraţii eroi în tot ceea ce se întâmplă şi se asigură de fiecare dată că toate cadourile sunt distribuite potrivit listei şi dorinţei fiecărui copil. Suntem de asemenea recunoscători pentru suportul continuu oferit de comunitatea locală. În fiecare an mă emoţionez când îi văd pe copii cum desfac aceste cadouri. Respect fiecare sponsor şi mă rog ca sufletele tuturor oamenilor de bine să schimbe măcar puţin vieţile acestor mici îngeraşi din România, de la Centrul de Plasament «Antonio»“, a declarat Erika Frantzve, Miss Arizona USA.
 

Evenimentul din acest an este organizat în parteneriat cu militarii americani de la Black Sea Rotational Force din Mihail Kogălniceanu şi cu sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.
 
În ultimii 14 ani, Asociaţia United Hands România s-a evidenţiat în rândul organizaţiilor nonguvernamentale din zona Dobrogei, misiunea acesteia fiind de a oferi sprijin umanitar şi asistenţă socială în mediul rural, dar şi de a veni în ajutorul copiilor mai puţin favorizaţi, aparţinând centrelor de plasament din judeţul Constanţa. În prezent, reprezentanţii asociaţiei coordonează activităţile a 12 centre din oraş şi din împrejurimi, care au fost incluse în programe, alături de voluntari.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Asociaţia United Hands România, alături de militarii americani, organizează un eveniment inedit pentru copii (galerie foto)

23 Apr 2016 2634

Asociația United Hands România a dăruit zâmbete dulci pentru copiii centrelor de plasament (galerie foto)

31 May 2015 2387

Asociatiei United Hands Romania organizeaza evenimentul anual, dedicat celor peste 300 de copii apartinand unor fundatii private

21 May 2015 1473

Asociaţia United Hands România organizează un eveniment cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului

21 May 2015 2591

Surprize pregătite de Asociația United Hands România pentru copiii din centrele de plasament constănţene, cu prilejul Paștelui (galerie foto)

06 Apr 2015 2877

Elevii din cadrul UDTTMR, în vizită la baza militară NATO de la Mihail Kogălniceanu (galerie foto)

03 Jul 2014 2818