Vrei să dai bacșiș la cazinou? Ia-te după modelul din Vegas


 
Dacă vreți să treceți de o cină de Crăciun fără să vă certați, evitați să vorbiți despre bacșișuri și despre politică și religie. Este o alegere foarte individuală, care este influențată de experiențele tale din trecut, de moralitate și chiar de rușinea socială. Nimeni nu vrea să pară nepoliticos, totuși, după o întâlnire neplăcută, nimeni nu vrea să lase un bacșiș mare.
 
Dacă intenționați să jucați la jocuri de noroc altundeva decât pe o aplicatie maxbet, ar trebui să fiți, de asemenea, conștienți de obiceiurile de bacșiș ale cazinourilor, care se pot schimba ușor în Vegas față de alte locuri de gambling din întreaga țară. De exemplu, în Vegas, dealerii de cazinou primesc întregul bacșiș în loc să îl împartă cu ceilalți dealeri din sală. În plus, deoarece unele cazinouri interzic personalului lor să accepte bacșișuri în numerar, orice bacșiș plătit în cazinouri ar trebui să se facă sub formă de jetoane de cazino, mai degrabă decât în numerar.
 

De ce se recomandă bacșișul

Călătorind prin lume, în special în Europa, veți afla că bacșișul este lăsat de obicei la discreția individuală a clienților.
 
În schimb, în SUA se aplică un set de reguli separate. Deși lăsarea unui bacșiș nu este întotdeauna cerută prin lege, este obișnuită.
 
Acesta este considerat în mod serios mai degrabă un standard cultural decât un semn de apreciere sau de recunoaștere.
 
Și care este cauza majoră a acestui lucru? salariul mic. Știți, fără îndoială, că se va aștepta de la dumneavoastră să lăsați bacșiș într-o varietate de situații, dar s-ar putea să nu fiți sigur de cât de mult să dați sau cine anume ar trebui să primească bacșișul. Deși nu există linii directoare stricte privind bacșișul, există anumite idei generale care ar putea fi de ajutor.

Dealeri
 
Puteți da bacșișuri dealerului în timp ce jucați orice joc care nu este poker, inclusiv blackjack, ruletă sau zaruri. Dacă câștigați sau nu și dacă dealerul face sau nu experiența plăcută vor determina cât de mult bacșiș veți lăsa. Dacă lăsați un bacșiș în momentul servirii sau după ce părăsiți masa, depinde în totalitate de dumneavoastră. Ar trebui să lăsați un bacșiș între 2 și 5 la sută din câștigurile dvs. dacă lăsați bacșiș la sfârșitul jocului. S-ar putea să dai bacșiș mai rar dacă ai o perioadă de ghinion.
Unii crupieri chiar vă vor supraveghea și vă vor ghida spre câștig, dându-vă sfaturi sau dezvoltând regulamentul jocului.
 

Serviciu Bufet

 
Ar trebui să vă exercitați propria discreție și să țineți cont de prețul bufetului și de nivelul de servire pe care l-ați experimentat. Cu toate acestea, în mod obișnuit, se lasă un bacșiș de aproximativ 10% din valoarea cinei.
 

Personalul spa 


Este posibil ca spa-ul hotelului cazino să vă perceapă automat o taxă de 20% pentru fiecare serviciu primit. Nu sunteți obligat să lăsați bacșiș în această împrejurare. Ar trebui să lăsați un bacșiș între 15 și 20% dacă nu există o taxă de serviciu.

Serviciul de servire a băuturilor

 În general, ar trebui să lăsați 1 dolar drept bacșiș de fiecare dată când cineva vă livrează o băutură în cazinou. Cu toate acestea, este posibil să doriți să lăsați un bacșiș chiar mai mare dacă doriți un serviciu rapid și de încredere sau dacă câștigați mult.


 

Ce se întâmplă dacă pe factură figurează deja o taxă de serviciu?

Ar putea fi dificil să stabiliți dacă ar trebui să adăugați un bacșiș pe lângă cheltuielile obligatorii pe facturile de băuturi și servicii din cauza creșterii prețurilor și a altor taxe cum ar fi bacșișul inclus.
 
Adăugarea unei taxe de serviciu la nota de plată este obișnuită la restaurante, mai ales dacă luați masa cu un grup mare sau dacă este o perioadă aglomerată a anului.
 
Dar nu vă faceți griji; dacă nota de plată indică faptul că a fost inclus un bacșiș, nu sunteți obligat să mai plătiți nimic în plus, decât dacă doriți acest lucru. Același raționament este valabil și în cazul în care considerați că tariful este prea mare și doriți să plătiți mai puțin.
 

Dacă serviciul este slab

 
Nu ezitați să vă adresați conducerii dacă considerați că serviciul nu merită un bacșiș, eventual pentru că a fost lent sau pentru că chelnerița a fost extrem de neprietenoasă. Acest lucru este cu mult mai preferabil decât să plecați fără a da niciun fel de motiv. Asigurați-vă doar că faceți acest lucru într-un mod respectuos pentru a evita să vă subminați ușor punctul de vedere. Dacă preferați să nu faceți o scenă, un bacșiș de exact 10% va fi suficient pentru a vă exprima punctul de vedere.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța „Ovidio Running” a ajuns la a treia ediție. Iată ce restricții de circulație vor fi

19 Apr 2024 314

Primăria Constanța și CLC vor terenul de la Cazino Sud, vândut Mehmetoglu SRL! Judecătorii spun că pe suprafața respectivă se găsește „nisip“, deci terenul este plajă - bun inalienabil (MOTIVARE)

17 Apr 2024 2350

Fotoreportaj Primăvara își face simțită prezența în Constanța. Oamenii se bucură de soare (FOTO+VIDEO)

13 Apr 2024 504

Evenimente anunțate în minivacanța de 1 Mai și Paște în Constanța

07 Apr 2024 1349

Fotoreportaj Constanța Faleza Cazino, plină de oameni într-o zi înnorată de duminică (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Apr 2024 672

Sfaturi și tactici pentru începători la cazino

03 Apr 2024 343

Licitații Constanța O firmă din Sibiu va asigura consultanța în procedura de selecție a companiei care va realiza conceptul artistic și alte amenajări în interiorul Cazinoului (DOCUMENT)

02 Apr 2024 610

Ce sunt turneele de sloturi online?

01 Apr 2024 282

Soarele a scos din case constănțenii pe faleza de la Cazino (VIDEO)

31 Mar 2024 552

Dosarul Retrocedărilor Giurgiucanu pierde în fața municipalității un teren din Mamaia, zona Cazino! Nu a dat în judecată instituția potrivită, conform instanței (MINUTA+DOCUMENTE)

13 Mar 2024 847

Cazinoul din Constanța, perla care renaște din mare! Video inedit cu evoluția spectaculoaselor lucrări din al treilea an de șantier (FOTO+VIDEO)

13 Mar 2024 2152

Primăria Constanța pierde la Curtea de Apel terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, ce fusese vândut către Mehmetoglu SRL! Apele Române, victorioase (MINUTA)

12 Mar 2024 780

Curtea de Apel Constanța, așteptată să se pronunțe în procesul pentru terenul de la Cazino Sud

11 Mar 2024 645

FOTOREPORTAJ Imagini dezolante cu toboganul din Stațiunea Mamaia! Cum arată în prezent (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Mar 2024 1570

Primăria Constanța cumpără servicii de realizare a conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazinoului!

07 Mar 2024 613