Wizz Air sărbătorește 16 ani de zbor. Pasagerii beneficiază de reduceri la tarifele biletelor
 
  • Wizz Air sărbătorește 16 ani de zbor.
  • Cu această ocazie, pasagerii beneficiază de reduceri de 16% la tarifele biletelor. 
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai verde companie aeriană din Europa* sărbătorește astăzi a 16-a aniversare de la primul său zbor, oferind 16% reducere** la tarifele biletelor pentru orice zbor Wizz Air rezervat astăzi, cu o perioadă nelimitată de călătorie.

Primul zbor Wizz Air a decolat pe 19 mai 2004 de la Katowice la Londra Luton. De atunci, Wizz Air a câștigat încrederea și loialitatea a 240 de milioane de pasageri și și-a crescut rapid flota la 121 de avioane Airbus. Aceasta este cea mai tânără flotă din Europa, cu o medie de 5,4 ani și include cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar din lume, A321neo, un reper tehnologic, ce se asigură că Wizz Air este cea mai verde alegere în materie de călătorii aeriene.

Pentru a marca acest moment de referință, pe lângă reducerea de 16%** la tarifele biletelor, cu o perioadă de călătorie nelimitată, Wizz Air lansează o vânzare fulger pentru WIZZ Flex. Pentru doar 1 €, pasagerii pot achiziționa WIZZ Flex odată cu rezervarea și au opțiunea de a anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă de anulare și să obțină 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit de companie.

În noua eră a călătoriilor igienizate, Wizz Air a spus da zborului și a implementat măsuri îmbunătățite de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,7% din virusurile și bacteriile din aer, Wizz Air a introdus protocoale pentru a sprijini distanțarea fizică, pentru a asigura un mediu foarte curat la bord și pentru a reduce orice interacțiune umană neesențială și contact fizic.

Pe măsură ce restricțiile s-au redus, Wizz Air și-a reluat operațiunile dintr-o serie de baze și, refăcându-și treptat capacitatea, compania aeriană este pregătită să ofere din nou călătorii accesibile cât mai multor persoane.

Pentru a marca aniversarea de 16 ani și pentru a trimite un mesaj încurajator clienților săi, WIZZ a creat acest video vesel care exprimă sentimentele echipajului față de pasageri - bit.ly/3bMLHro.
 

József Váradi, CEO al grupului Wizz Air, a declarat: „A 16-a aniversare a noastră este o sărbătoare a creșterii rapide pe care Wizz Air a obținut-o încă de la primul zbor. Cu toate că această etapă vine într-un moment extrem de provocator pentru industria aviației în general, factorii cheie din spatele succesului WIZZ până în prezent continuă să ne deosebească de concurenții noștri, în calitate de lider în materie de costuri scăzute și de compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa.


Ne simțim încrezători în ceea ce privește viitorul zborului, în timp ce începem să reconstruim infrastructura aeriană, suntem deschizători de drum cu noi măsuri de sănătate și stimulăm cererea cu tarifele noastre ultra-scăzute.

De asemenea, continuăm să oferim cea mai mică amprentă de mediu pe pasager, precum și zgomot și amprenta NOX reduse mulțumită aeronavelor noastre de generație următoare, A321neo, pentru care avem peste 250 de comenzi. Datorită devotamentului echipei WIZZ și loialității bazei noastre de clienți, suntem pregătiți pentru 16 ani și mai buni în continuare. Sperăm că pasagerii noștri vor profita de reducerea de sărbătoare oferită astăzi și așteptăm cu nerăbdare să primim în curând pasagerii la bordul aeronavelor noastre foarte eficiente și moderne.”


Sursa foto: Facebook/ Wizz Air 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu anunță Wizz Air introduce un nou zbor spre Constanța

14 May 2021 1195

Wizz Air anunță zboruri suspendate. Măsura este în vigoare până pe 31 iulie. Ce destinații sunt vizate

20 Jul 2020 754

Se reiau zborurile Constanța-Londra de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

09 Jul 2020 1648

Wizz Air extinde perioada de suspendare a rutelor din România din cauza noilor restricții impuse de autorități

15 May 2020 1402

Mihai Lupu (PNL) “Cursă Viena-Constanța de pe aeroportul de la Mihail Kogălniceanu, ne oferă avantaje și în fața vecinilor din Bulgaria”

07 May 2020 2572

Wizz Air lansează opt noi zboruri din Viena, inclusiv spre Constanța

05 May 2020 2727

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța Precizări despre zborurile regulate externe operate de Turkish Airlines și Wizz Air

30 Apr 2020 1392

Wizz Air. Se prelungește perioada de suspendare a rutelor din România, ca urmare noilor restricții impuse de autorități

30 Apr 2020 960

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu anunță anularea unor zboruri. Detalii

24 Mar 2020 1576

COVID-19 Zborurile Wizz Air către Italia, anulate. Iată până când a fost stabilită restricția

08 Mar 2020 1657

Români blocaţi la sol după ce la avionul cu care trebuiau sa plece s-a raportat început de incendiu. Unde şi de ce

05 Jan 2020 1626

Avion Wizz Air de pe ruta Craiova-Madrid, aproape de ciocnire cu un altul

29 Dec 2019 2149

Agitaţie pe Aeroportul de la Mihail Kogălniceanu. O aeronavă Wizz Air nu poate decola. Iată motivul

13 Jun 2019 2082

Cursă Wizz Air care ar fi trebuit să ajungă la București, blocată de ieri dimineață pe un aeroport din Paris

02 Sep 2018 2406

Avion cu destinaţia Mihail Kogălniceanu, aterizat de urgenţă la Budapesta. Ce s-a întâmplat

01 May 2018 2127