​Ziua Constanței 2023 Ce surprize sunt pregătite în ultima zi de distracție la malul mării


foto: Primăria Constanța
Ziua Constanței 2023! Nu rata ultima zi de distracție la malul mării! Maratonul evenimentelor dedicate Constanței va culmina cu ziua de azi, 21 mai.

Avem pregătite evenimente pentru toate gusturile și pentru toate vârstele.transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.


De la ora 10:00, în parcarea de pe Plaja Modern, Clubul Sportiv Municipal Constanța vă așteaptă cu ateliere, workshopuri, playground multi sport și cross.

De la ora 10:00 ne mutăm la Muzeul Național de Istorie și Arheologie unde va continua expoziția de icoane.

Între orele 10:00 - 13:00 și între 15:00-19:00, în dana 0, terminalul de pasageri, vor fi organizate Zilele Porților Deschise la Nava Școală Mircea. Pentru a ajunge acolo, cei interesați se vor bucura și de o plimbare cu autobuzul supraetajat în care se vor urca la Poarta 1, în incinta portului și vor merge până la Cuibul Reginei, în dana 0.,  a mai transmis sursa citată. 

În apropiere, de pe Faleza Cazinoului până în Piața Ovidiu, între orele 10:30 și 11:00 va avea loc OVIDIO RUNNING - un cros pentru copii și amatori, urmând ca între 11:00 și 12:00 pe același traseu să fie organizat crosul destinat profesioniștilor.

Tot în Piața Ovidiu, de la ora 13:00 Gașca Zurli îi așteaptă pe cei mici cu un spectacol de excepție.

De la 13:30 putem admira superba Paradă a etniilor din Constanța, care va fi însoțită de muzica militară a Forțelor Navale. Va porni de la Farul Genovez și ne va însoți până în Piața Ovidiu, iar de la ora 14.00 va începe spectacolul oferit de ansamblurile minorităților dobrogene.

Între 14:00 și 18:00, în Parcul Tăbăcăriei, la intrarea dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu, lângă City Park Mall se vor desfășura activități sportive: badminton, tenis de masă, darts, tir cu arcul, testarea preciziei prin fotbal și volei.


În Parcul Farului, de la 16:00 la 18:00 va fi pusă în scenă piesa de teatru de păpuși „Alice în Țara Minunilor” de trupa Amicii.

Pe faleza Cazinoului, de la 17:00 la 19:00, studenții de la Facultatea de Arte a Universității Ovidius vor performa în spectacolul „Vintage“.

De la 18:30, pe scena din Piața Ovidiu vor concerta: Mircea Baniciu, Direcția 5 și Iris – Cristi Minculescu, Valter și Boro, iar de la ora 19:00, în Parcul Farului vor urca pe scenă Corina Chiriac, Monica Anghel, Nelu Vlad & AZUR.

Zilele Constanței se vor încheia cu un spectacol impresionant de drone la ora 21:50, iar după acesta, iubitorii fotbalului, vor putea rămâne în Piața Ovidiu pentru a urmări împreună repriza a doua a meciului Farul Constanța – FCSB, un meci care ne va ține cu sufletul la gură.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.