ZIUA de Constanţa împlineşte astăzi 18 ani!

Cotidianul ZIUA de Constanţa împlineşte, astăzi, 18 ani. De-a lungul acestor ani, am adus în atenția cititorilor noștri informaţia care contează.
 
Imagini şi materiale video, live-uri pe reţelele de socializare din mijlocul evenimentelor; materiale axate pe istoria şi oamenii Dobrogei; articole ce vizează cultura, administraţia locală, sportul, viaţa politică, proiecte imobiliare; interviuri, reportaje; dosare „grele“ sau mai puţin cunoscute, dar şi articole menite a promova importanţa transparenţei la nivel instituţional.
 
Astfel, împreună am ajuns să cunoaştem mai profund adevărul şi putem lupta, tot împreună, pentru oraşul nostru. Misiunea noastră este să fim mereu în sprijinul informării. Iar feedbackul cititorilor noştri ne-a confirmat că acestea sunt punctele noastre tari!
 
Vă mulţumim, dragi cititori, pentru aprecieri, pentru critici, pentru fidelitate. În ceea ce ne priveşte, promitem că vom rămâne la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră!
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

mosneagu marian

20 Nov, 2018 15:39

Felicitari intregii echipe, in frunte cu dl Emilian Andrei, sincere felicitari Claudiei TANISLAV pentru noile orizonturi tematice ale publicatiei si toata admiratia pentru cei care gandesc si pun in opera, zi de zi, minut cu minut, un proiect minunat pentru DOBROGEA si dobrogeni! LA MULTI ANI!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.