Ziua Îndeplinirii Visurilor. Ele fac parte din viața noastră

  • Teama că nu-ți vei atinge obiectivele e singurul lucru care te împiedică să ai viața pe care ai visat-o.
  • Visele fac parte din viața noastră în fiecare clipă și putem spune că ele reprezintă motorul nostru și dorința de a trăi.
Data de 13 ianuarie marchează Ziua Îndeplinirii Visurilor.

Această sărbătoare ne încurajează să ne urmărim visurile, și cu ele de mână trebuie să ne continuăm drumul pentru a vedea lumina de la capătul tunelului.

Ce ne-am face fără vise? Toți avem vise diferite care ne fac viața mai ușoară...toți visăm să facem ceea ce ne-am dorit mereu să facem, să avem o familie etc. Fără vise viața nu ar fi la fel.

„Posibilitatea de a realiza un vis face viața interesantă.” ,spunea Paulo Coelho. Prin urmare, visele sunt extrem de importante în viața fiecăruia dintre noi.
Visele fac parte din viața noastră în fiecare clipă. Putem spune că ele reprezintă motorul nostru și dorința de a trăi.

Noi, cu toții avem ceva care ne place și care ne dă energie doar când ne imaginăm făcând acel lucru. Însă, din păcate, apar și impedimente. Dar de cele mai multe ori, apare acea voce interioara care îți curmează visul, îți ia toată energia și, efectiv, fie că vrei sau nu, te pune la colț. Îți spune că nu poți, că nu esti capabil, că nu ai timp, resurse, îți dă toate argumentele necesare ca să te oprească din drum.

Teama că nu-ți vei atinge obiectivele e singurul lucru care te împiedică să ai viața pe care ai visat-o

În viața ni se pot întâmpla multe lucruri, dar indiferent de situație trebuie să ne protejăm visele, pentru că ele mențin vie speranța.  Pentru că visele sunt motorul nostru în viața, principalul ingredient care ne ajută să ne atingem obiectivele. Ce am fi fără vise? Niște oameni singuratici care ar merge prin lume fără niciun rost.

„Dacă nu poți zbura atunci aleargă. Dacă nu poți alerga, mergi. Dacă nu poți merge, atunci târăște-te. Dar orice ar fi, trebuie să mergi înainte.”, spune Martin Luther King, într-unul din citatele sale motivaționale. Cu visele de mână trebuie să ne continuăm drumul pentru a vedea lumina de la capătul tunelului.


Este foarte bine să îți iei timp si spatiu, să te gândești la visul tău. Începe și scrie care sunt lucrurile care îți stau în cale și analizează-le pe fiecare pe rând, ca să vezi dacă ele chiar sunt reale și merită să le lași să te împiedice sa iți îndeplinești un vis, o plăcere.

Sursa foto: Facebook/ Viata - este frumusete
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

OMD Mamaia Constanța urează tuturor copiilor un Moș Nicolae bogat și plin de bucurii

06 Dec 2023 736

Eveniment în Constanța „Educație la puterea a treia. Antreprenori, profesori, studenți. Pregătiți pentru viitor?”

09 Oct 2023 784

E la grădiniță și visează să dea multe goluri! Fiul fotbalistului Romario Benzar, component al celei mai mici grupe de la Academia Hagi (VIDEO)

18 Feb 2023 2251

Cine sunt cei doi soți uciși în propria casă, în localitatea Șimon, Bran. Criminalul a fost reținut

17 Jan 2023 1736

Revista Zări Alb Astre „Zări Alb Astre“, revista inaugurată în urmă cu 75 de ani ca un manifest al tinerei elite mirciste „după lunga furtună a omenirii“

23 Dec 2022 1595

Cartea zilei Arme, virusuri și oţel. Soarta societăților umane

31 Mar 2022 981

#DobrogeaDigitală Unirea Dobrogei cu România - împlinirea vechilor „visuri de libertate, unitate şi mândrie naţională”

16 Nov 2021 2572

#DobrogeaDigitală Ioan Popișteanu – inegalabilul făuritor de visuri

16 Nov 2020 3996

Vis împlinit! Simona Halep, numărul unu mondial „Nu voi uita niciodată această zi. E cel mai frumos moment din viaţa mea!“ (galerie foto)

09 Oct 2017 2265

Mesaj intuitiv pentru luna AUGUST 2017

01 Aug 2017 2485

Rămas-bun, Corneliu Stroe! „O tăcere adâncă a rămas şi sufletele noastre îndoliate…“

12 Jun 2017 4146

Apariţie spectaculoasă pe o plajă din Constanţa O inimă şi două lebede, imaginea iubirii pure (galerie foto+video)

22 Feb 2017 7039

Surprizele echipei „Visuri la cheie“ Familia Niţu, din Măgurele, întâlnire emoţionantă cu Gică Hagi la Academia de la Ovidiu

29 Oct 2016 6113

„Un popor trăieşte prin memorie şi moare prin uitare“ Odiseea unui monument al Constanţei (ll)

16 Aug 2016 5579

Andrei Maer, de la Academia Hagi Copilul care a intrat pe teren cu Moţi, la meciul România - Lituania, e din Constanţa (galerie foto+video)

25 Mar 2016 7076