Actualitate

Ziua internațională a persoanelor vârstnice, marcată de Primăria Constanța Cine sunt câștigătorii concursului de table (galerie foto)Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice
a fost marcată la Constanța de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială prin organizarea unei competiții de table dedicate pensionarilor.

Concursul de table a avut loc în două etape:

• Etapa I – Etapa pe cluburi/pavilioane.

• Etapa II – Etapa finală

Finala s-a desfășurat pe sistemul trei linii câștigate din maxim jucate, între câștigătorii de pe cluburi. Câștigătorii de la fiecare masă au jucat între ei, astfel încât, în finală au ajuns patru competitori. Pentru desemnarea câștigătorilor, respectiv locul I, locul II și locul III au avut loc două finale - finala mică și finala mare.

Câștigătorii primelor trei locuri au fost premiați astăzi, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, de viceprimarul municipiului Constanța Costin Răsăuțeanu, care le-a transmis că îi așteaptă și în anii următori.

Locul I a fost ocupat de Cimpoeru Tudor, locul II de Cadâr Sebaidin, iar pe locul III s-a situat Dobrescu Alexandru, toți trei cu mii de partide jucate și multe premii în palmares. Concursul de table dedicat pensionarilor este un eveniment cu tradiție în rândul constănțenilor, prima ediție fiind organizată în 2007.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotoreportaj Ziua Dobrogei, sărbătorită de constănțeni, alături de primarul Decebal Făgădău (galerie foto)

14 Nov 2019 2267

De Ziua Unirii, primarul Cristian Radu a oferit diplome vârstnicilor Mangaliei

24 Jan 2013 1088

Vezi cine îi sărbătoreşte pe pensionari?! Competiţie de şah în parteneriat cu federaţia română de specialitate

01 Oct 2012 1330