ZIUA LIVE Consilierul județean Gheorghe Donțu - „Cred că am fost un fel de reper al partidului PSD”

  • Consilierul județean Gheorghe Donțu este invitatul nostru de astăzi la ZIUA LIVE, pe ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
  • Gheorghe Donțu vorbește la ZIUA LIVE despre decizia de excludere din PSD, despre motivele reale din spatele acesteia dar și despre ce pași va urma în instanță pentru contestarea deciziei.
Consilierul județean Gheorghe Donțu, despre excluderea din PSD: „Nu o să vorbesc foarte mult despre partid. Excluderea este pentru că am votat pentru un proiect de hotărâre inițiat de președintele Consiliului Județean. Vreau să cred despre mine că sunt un om care știe regulile de partid. Funcționez după aceste reguli. Atâta timp cât nu convenim să votăm într-un anumit fel, n-are rost să ne punem de-a curmezișul. Dincolo de nemulțumirile primarilor PSD, am votat pentru că votul meu nu schimba cu nimic datele problemei. De aici a început tăvălugul. Am vorbit cu președintele, i-am spus că nu pot participa la ședința și i-am spus prietenește, Felix ai ocazia să mă aperi, sperând până în ultima clipă că Stroe va lua adevarul și-l va expune. Probabil că la partid, daca voi fi pus să etalez cărțile, probabil că voi spune, îmi pare rău de banii puțini pe care i-a primit primariile PSD. E păcat că nu deținem majoritatea în Consiliu. Astăzi CJ are o conducere după alt tipic. Argumentele președintelui CJ sprijină primarii PNL.”

„Nu putem să schimbăm natura votului. Cred că am fost un fel de reper al partidului. Nu am mai fost sancționat niciodată. Atitudinile mele au fost în sprijinul partidului. Dacă mă întrebați pe mine, trebuie căutate răspunsurile chiar la președintele PSD”, mai spune Donțu.

„N-am avut și nu am mize ascunse. Îmi doresc din tot sufletul ca PSD să propună un alt tip de abordare, începând cu oamenii cu care mâine poți să defilezi. Trebuie, după părerea mea, dincolo de mesajul strict, oamenii care duc mesajul trebuie să fie oameni respectați care să gireze că lucruile vor sta mai bine”, a declarat Gheorghe Donțu.

„Încerc să promovez tinerii. Este o generație coaptă care trebuie să intre la comandă și o să intre”, mai spune Donțu.

„Administrația ar trebui să fie un integrator social, în primul rând. Nu poate să pun tușă politică. El trebuie să-și asume rolul ca fiecare cetățean să-și găsească locul și muncitorul, și managerul și medicul”, precizează Donțu.

„Dacă faci sens unic și parchezi mașini pe dreapta și pe stânga nu rezolvi nimic. E așa greu să-l întrebăm pe Vasilică ce părere are de sensul unic? Nu sunt făcute cu bună credință”, spune consilierul local despre sensurile unice din municipiu.

Cât despre ce notă îi dă actualei administrații, Gheorghe Donțu spune: „Deloc de trecere. Poate 5 cu indulgență. Pentru că am avut așteptări. Am crezut că știu de ce vin aici. Undeva s-a rupt.”


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Iulia Iurea, viceprimar Valu lui Traian „28 de hectare de teren sunt destinate strict amenajării de parcuri în localitate" (VIDEO)

18 Apr 2024 604

ZIUA LIVE Comuna Ghindărești, în viziunea candidatului USR la primărie - Mihai Vîlcu

18 Apr 2024 393

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 488

LIVE TEXT Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța susțin concursul de istorie Ion Moiceanu, aflat la prima ediție (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 498

ZIUA LIVE Predare de ștafetă la Valu lui Traian! Iulia Iurea, despre proiectele pe care le-a gândit și pentru care a obținut finanțare!

17 Apr 2024 647

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 507

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 592

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 565

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu dezbătute cu cei doi candidați PNL

16 Apr 2024 463

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 528

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 551

ZIUA LIVE Candidatul USR la Primăria Mangalia, Semiran Abdurefi – „Oamenii din Mangalia trebuie să aibă curaj, să își urmeze visul”

10 Apr 2024 579

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL) - „Dacă la Constanța era blat, PSD nu avea contracandidați"! (VIDEO)

10 Apr 2024 711

ZIUA LIVE Politica faptelor versus Constanța proiectelor! (FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 473

ZIUA LIVE Semiran Abdurefi, președinte USR Mangalia, candidat la fotoliul de primar al Municipiului Mangalia (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 897