ZIUA LIVE Daniel Georgescu, șeful ACN, despre lucrările derulate pentru consolidarea malului surpat din localitatea Cumpăna (GALERIE FOTO+VIDEO)

Daniel Georgescu, șeful Administrației Canalelor Navigabile a intrat Consiliul Local Municipal Constanța, după renunțarea la mandat a lui Marian - Octavian Șerbănescu numit  de premierul Nicolae Ciucă, director general al Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).


Daniel Georgescu a mai ocupat funcţia de consilier local și în mandatul 2008 – 2012 și în perioada 2012 – 2016, tot din partea PSD.

La scurt timp după preluarea mandatului, Georgescu s-a legitimat deja ca noul lider al aleșilor locali social-democrați din CLM, astfel că s-a născut firesc întrebarea, dacă Georgescu ar putea candida la Primăria Constanța. Discutăm despre un astfel de scenariu, la ZIUA LIVE.

Daniel Georgescu vorbește despre lucrările derulate pentru consolidarea malului surpat din localitatea Cumpăna.

Situația e sub control. Nu există nici un risc de a se prăbuși. Trebuia să finalizăm lucrarea spre sfârșitul lunii septembrie, dar s-a prelungit. Aproape 90% din lucrarea executată. Urmează să se finalizeze și cota 61.
 
În urma măsurătorilor, după cum am vorbit cu expertul, ca și garanție...este pe viață. Este același expert care a rezolvat problema cu strada Traian. Au trecut 10 ani de atunci și strada Traian e tot acolo. Nu s-a mișcat.

 
 Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea Galeria Foto a materialului. 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.