ZIUA LIVE George Vișan - „Echipa PSD Constanța va veni la alegerile locale cu un candidat care va câștiga“ (VIDEO)

George VișanInvitat la ZIUA LIVE este George Vișan, fost parlamentar PSD de Constanța, în prezent director comercial la Compania Administrația Porturilor Martime Constanța și vicepreședinte al organizației municipale a PSD Constanța.

Tot la ZIUA LIVE discutăm și despre alegerile care vor avea loc în PSD, cel mai probabil la toamnă dar și cum se gândesc social-democrații să fructifice capital electoral din postura partidului de opoziție.

Principalele declarații făcute de George Vișan în cadrul interviului: 

Echipa PSD Constanța va veni la alegerile locale cu un candidat care va câștiga. Avem oameni competenți care să facă față la alegerile locale. 

Avem cel puțin cinci oameni care ar putea intra în competiție. Și eu aș putea intra. 

Am avut o discuție cu domnul președinte Dumitrache și am decis că putem face lucruri bune la Constanța. 

La alegerile din PSD Constanța voi face parte dintr-o echipă care va candida la conducerea filialei. 

La PSD s-au luat întotdeauna decizii bune. Conducerea PSD a instituit o regulă. La nivelul PSD se discută fiecare proiect și se decid variantele de vot. Colegii consilierii ne prezintă proiectele de pe ordinea de zi și le agreăm în Consiliul Municipal. Aici am discutat și amendamentele aduse la proiectul de buget pentru 2022. 

Nu avem nicio înțelegere cu PNL la nivel local. 

Eu din ce am citit din nota de fundamentare în proiectul cu Taluzul era o sentință judecătorească ce trebuia pusă în executare. 

Eu consider că ședințele de Consiliu Local trebuie să se desfășoare fizic. Consilierii PSD au cerut să fie fizic. Au fost refuzați. Nu înțelegem de ce îi este frică primarului Chițac. 

Suntem în etapa reconstrucției în municipiul Constanța. Eu sper ca această etapă să dureze cât mai puțin și să vedem bulevarde și străzi frumoase în Constanța. 

De ce te duci într-o funcție politică dacă știi că ești un dezastru? Partidul nu face o evaluare a candidatului pentru a face treabă bună? Ar trebui ajutat de echipă să găsească soluții. Îl vedem absent pe primarul Chițac. Doar în aplicațiile online din ședințe. Ar trebui mai mult dialog cu consilierii. Nu discută nici cu consilierii PNL. Fiecare cartier are o problemă. Trebuie găsite soluții. 

Haosul din administrația locală este generat de incompetență. 

În cazul Regulamentului parcărilor trebuie să păstrăm un echilibru. Noi avem în susținerea modificărilor la acest regulament semnături adunate de la cetățeni. Acestea sunt instrumentele pe care le avem la îndemână. Este tot ce putem face. Am inițiat un nou proiect dar nu a fost supus analizei în comisii. Mai este și un proiect de la USR. 

Prin forțele noastre proprii am reabilitat două locuri de joacă în Km 4-5 și în Inel II. 

La nivelul Organizației Municipale PSD avem o echipă foarte stabilă. Vin oameni noi către PSD: din zona medicală, foste cadre militare, tineri, navigatori, femei, tineri, bătrâni. Vedem la toamnă toată echipa care va veni în fața colegilor din Organizația Municipalpă să ceară votul de încredere. 

Sediul nostru de la Abator este neîncăpător la fiecare ședință. Este o atmosferă vie, deschisă, oamenii întreabă, primesc răspunsuri. 

Sunt inclusiv oameni care au venit din PNL care erau dezamăgiți de Chițac. Sunt vechi PNL-iști. Au venit organizații întregi. 

În politică este totul posibil. Chiar și Decebal Făgădău poate reveni în politică sau PSD. Orice constănțean își are locul în PSD. Cine credea că PSD poate guverna cu PNL? Totul este posbil în politică. 



ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Acționarii Argus SA, convocați în adunare generală! Ce se află pe ordinea de zi

20 Mar 2024 512

Administrația Porturilor Maritime, contract cu Inaco Legal SRL, din Galați (DOCUMENT)

23 Jan 2024 809

Grup Servicii Petroliere Shipyard contestă decizia prin care a fost obligată să achite 100.000 de euro Administrației Porturilior Maritime!

02 Jan 2024 1451

Averea și interesele lui Costel Bucur, director Operațiuni Portuare în Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (DOCUMENT)

29 Dec 2023 1482

Averea și interesele lui Adrian Daniel Gavruță, președintele Consiliului de Administrație al Administrației Porturilor Maritime SA! (DOCUMENTE)

21 Dec 2023 1546

Adunarea Generală a Acționarilor Comcereal SA Tulcea, convocată, în ședință Extraordinară, la Constanța. Care e ordinea de zi

04 Dec 2023 820

Firme Constanța Ce decizii s-au luat în ultima ședință a acționarilor Comcereal SA?

02 Dec 2023 1003

Administratia Porturilior Maritime SA, la judecată cu Grup Servicii Petroliere SA! Suma este imensă. Dosarul, amânat

04 Oct 2023 1375

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 03 octombrie 2023

04 Oct 2023 1031

Afaceri Constanța O nouă decizie, aprobată de conducerea Argus SA

30 Sep 2023 2228

Alegerea membrilor Consiliului de Administrație, pe ordinea de zi a AGA Concereal SA Tulcea

28 Aug 2023 863

Argus SA a vândut majoritatea părților sociale din Aliment Murfatlar. Iată cine sunt cumpărătorii

03 Jul 2023 1909

Firme Constanța Acţionarii Argus SA, întruniți în Adunarea Generală Ordinară. Iată ce s-a aprobat!

17 Jun 2023 1618

Fostul deputat PSD George Vișan, desemnat să ducă la îndeplinire hotărârile adoptate. AGA Argus SA a decis contractarea unui credit bancar important pentru retehnologizare

20 Sep 2022 1998

Declarație de avere Ce bunuri, conturi și interese deține George Vișan, directorul comercial al Portului Constanța (DOCUMENTE)

06 Aug 2022 2556