ZIUA LIVE Jurnalista Feri Predescu și dr. Florian Stoian, despre relaxarea restricțiilor în sezonul estival

  • Astăzi, invitați noștri la ZIUA LIVE sunt jurnalista Feri Predescu și dr. Florian Stoian.
  • Cum arată Constanța și care sunt perspectivele, după primele șase luni de guvernare liberală aflăm live pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.

Feri Predescu, după conferințele premierului Florin Cîțu și președintelui Klaus Iohannis: „Situația nu a fost lămurită. Totul se va discuta mâine în Comitetul Interministerial. Premierul a fost receptiv și a acceptat cam toate propunerile lor pentru desfășurarea sezonului estival. Premierul a invocat 2 etape - 1 iunie și 1 august - și speră să se ajungă la sfârsitul lunii august la 10 milioane de vaccinați.”

Doctor Florin Stoian: „România are la această dată peste 1 milion și jumatate de oameni care au trecut prin boală. Dacă ne gandim strict pe cifre, din acești peste 1 milion de oameni au infectat la rândul lor fiecare peste 3 oameni. Ajungem la o cifră bună pentru aceste noi măsuri. Toată propaganda politică trebuie ruptă. Ce văd la Constanța este absența implicării pentru a mobiliza oamenii spre vaccinare. Am văzut primari din alte orașe ieșind în media și promovând acest lucru. Interesul acestui oraș și județ este sezonul estival.”

„În Constanța, PNL este într-o cădere. Totul se pregătește cu ani de zile înainte”, spune doctorul Stoian cu privire la viitoarele alegeri locale.

Feri Predescu: „Eu mă gândesc cu aceste vizite că vor să încurajeze românii de pe litoral să se vaccineze”.

Dr. Florian Stoian: ”Priviți ce este în India. 300.000 + de infectări pe zi. Eu cred că nu va fi ușor. Cred că se va ajunge la vaccinarea obligatorie.”

Dr. Florin Stoian, despre ultimele 6 luni la Constanța: „După părerea mea se vede o îmbunătățire a curățeniei la nivelul orașului. Am văzut curățenie în Portul Tomis. Problema este lipsa celor care să controleze curățenia făcută. Am văzut la cetățeni cum aruncă pe gazon. Eu văd o poliție locală aproape absentă. Lipsa camerelor de supraveghere care să identifice acele persoane”.

Feri Predescu: „74.000 de tone de deșeuri municipale de la populație. Este mult mai mult față de anul trecut.”

Feri Predescu, despre parcări: „Sunt oameni potenți financiar care vor sa construiască parcări, spunea primarul Chițac. Astfel că, Primăriei îi trebuie Regulament de parcare. Sunt investiții uriașe.”


„Cine te-a pus să promiți dacă nu te poți ține de promisiuni”, spune doctorul Stoian, referitor la promisiunile primarului Chițac cu privire la construirea parcărilor.

Feri Predescu: „L-am întrebat pe primar despre nemulțumirile constănțenilor privind Regulamentul parcărilor și mi-a spus glumind «Îmi pun dopuri în urechi».”
Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cătălin Filișan, avocatul care iubește Constanța, nu Politica

19 Jun 2021 192

ZIUA LIVE. 40 dintre terenurile din Dosarul Retrocedărilor au fost recuperate, mai puțin de jumătate

18 Jun 2021 899

ZIUA-n amiaza mare Invitatul este avocatul Cătălin Filișan, decanul Baroului Constanța

17 Jun 2021 942

ZIUA LIVE Directorul OCPI, Dorin Grecu Sasu, despre Programul național de cadastru și carte funciară

17 Jun 2021 506

ZIUA LIVE. De ce este nevoie de cadastrarea județului și ce impact va avea acest proiect, atât în mediul rural cât și urban?

16 Jun 2021 1069

ZIUA LIVE. Septimiu Bourceanu(PNL) - „Ținta mea numărul unu este să deschidem Constanța. Trebuie să joace un rol foarte important în agenda națională”

16 Jun 2021 806

ZIUA LIVE. Ce spune senatorul Septimiu Bourceanu despre întreținerea spațiilor verzi în Constanța

15 Jun 2021 652

ZIUA LIVE. Septimiu Bourceanu „Proiectul cel mai dificil pe care ni l-am propus este unirea Constanței”

15 Jun 2021 831

ZIUA LIVE. Alegeri în PNL Constanța la final de săptămână! Cine vrea să-i conducă pe liberalii din Consiliul Local Municipal?

14 Jun 2021 1642

ZIUA-n amiaza mare Procurorul Teodor Niţă - „Ca cetățean mi-aș dori să am siguranța că pot trăi într-un mediu curat”

11 Jun 2021 743

ZIUA LIVE. Teatrul de vară, de la Mamaia, nu va fi demolat. Teatrul Soveja intră în circuitul spectacolelor de divertisment

11 Jun 2021 884

ZIUA LIVE. Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, detalii despre viitorul tineretului în județul Constanța

10 Jun 2021 467

ZIUA LIVE. Ce spune Stelian Gima, vicepreședintele CJC, despre reabilitarea Teatrului de Stat Constanța

10 Jun 2021 498

ZIUA LIVE. Stelian Gima, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, detalii despre construirea unui spital de pediatrie

10 Jun 2021 597

ZIUA-n amiaza mare Invitat este procurorul Teodor Niţă de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa

10 Jun 2021 1163