ZIUA LIVE Liviu Merdinian, consilier municipal, despre taxa pe spațiile verzi

  • Joi, 18 noiembrie de la ora 13.30, la ZIUA LIVE, Liviu Merdinian își prezintă raportul de activitate după primul an de mandat
Liviu Merdinian, președintele Uniunii Armenilor din România a candidat pe listele PSD Constanța pentru CLM, la alegerile locale din 2020.

De profesie medic, Merdinian este și membru supleant în Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase și face parte din Comisia de specialitate pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, sport, culte și protecție socială din cadrul Consiliului Local Municipal Constanța.
 
„Erau atâtea probleme vizavi de situația juridică a terenului. S-au înecat toate lucrurile astea și în termenele în care erau accesate fondurile europene”

„Bani au fost alocați pentru sala asta (de fitness - n.r.), în speță. eu sper să nu se oprească aici, că există cofinanțări... (...) probabil că este vorba și despre numărul de oameni care știu să se ocupe de aceste lucruri”

„La fiecare hotărâre de consiliu venim cu rectificări. E într-adevar complicat”

„Sunt multe chestiuni de nuanță”

Taxă pentru spații verzi

„Eu înainte de 2013-2014 umblam deja pe străzi (...) să plantăm pe unde se putea. Acum, dacă cetățeanul este întrebat de chestiunea asta, într-adevăr o să compare chestiunea asta (...) promisiunea versus ceea ce se așteaptă acum, (...) e blamabil. Din punct de vedere al sumei, eu personal aș da și mai mult”

„Oamenii se tem mai mult de măturatul frunzelor decât de altceva”


„Aprecierea mea este din punct de vedere cetățenesc și sunt subiectiv. (...) aș face mai mult de atât, aș face voluntariat în parcul respectiv”

„Am vrut mai multă verdeață, am vrut mai multă liniște (...) și deja acum se consideră că suntem impozitați pentru niște drepturi promse”

„Noi am avut amendamente, grupul politic PSD (...) știm că banii sunt la limită. Prețurile au explodat (...) lucrurile sunt foarte greu de ținut în frâu”

„Cu cât e mai mare copacul, cu atât e mai scump și cu cât e mai mare, cu atât mai greu este de plantat”

„Din punctul meu de vedere ca cetățean, mă bucur că o să apară și pentru doi ani”

Regulamentul parcărilor din Zona Peninsulară a municipiului Constanța

„Noi am luat toate problemele acestea care nu au găsit o rezolvare în administrație. Trebuie ținut cont de doleanțele acestor oameni”

„Consider că pe un schelet funcțional se pot face adăugiri particulare. (...) Inițiatori au fost primarul, cu grupul de specialiști”

„Îmi doresc și eu ca peninsula să nu fie o mare parcare. Dar acolo nu este o zonă de agrement pur pentru că sunt foarte multe familii care locuiesc (acolo n.r.). Apropo de traseul unui taxi, care poate să fie acreditat să intre. Ambulanțe și orice altceva. E particularizabil și rezolvabil”

„Trebuie să găsim o soluție și într-un fel care să nu fie abuzată. Trebuie să fie cât se poate de justă această modalitate de obținere a drepturilor în peninsulă”

„Cred că populația poate să-și spună cuvântul”

„Au fost mai mult operatorii economici care au făcut presiuni pe chestiunea asta”

„Lumea nu prea vine la consultări publice”




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 442

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 28 martie 2024

28 Mar 2024 268

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 25 martie 2024

25 Mar 2024 313

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu -21 martie 2024

21 Mar 2024 315

ZIUA LIVE Aurelia Lăpuşan - „Sunt convinsă că cel puțin femeile își vor da seama că au trecut și ele prin situații ca eroina mea“(VIDEO)

20 Mar 2024 763

ZIUA LIVE Aurelia Lăpuşan - „Literatura este cultură. Fără cultură oamenii nu sunt compleți“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

20 Mar 2024 499

ZIUA LIVE Personaje care inspiră. O discuție despre „Flori de busuioc” și femeia care se salvează prin dragoste!

19 Mar 2024 664

ZIUA LIVE. Florin Goidea, director general al ACN Constanța „Canalul este una dintre realizările poporului român. Îmi pare rău că a fost blamat “ (VIDEO)

14 Mar 2024 853

ZIUA LIVE Florin Goidea, directorul ACN Constanța - „Vergil Chițac este un om care face și vrea ca rezultatele să se vadă“ (VIDEO)

14 Mar 2024 510

ZIUA LIVE Florin Goidea, director general al ACN Constanța - „Canalul Dunăre Marea Neagră este una dintre cele mai mari realizări a poporului român“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 Mar 2024 691

ZIUA LIVE 40 de ani de exploatare a Canalului Dunăre – Marea Neagră. Ce investiții se fac la Canalele Navigabile Constanța?

13 Mar 2024 1132

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 12 martie 2024

12 Mar 2024 333

ZIUA LIVE Mariana Gâju (PSD) – „Nu sunt adepta compromisurilor pentru a promova. O femeie trebuie să se gândească la demnitatea ei”! (VIDEO)

08 Mar 2024 753

ZIUA LIVE O femeie trebuie să lupte mai mult decât un bărbat pentru a ocupa un post important în politică? ( FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 500

LIVE Text Mariana Gâju, alături de membrele OFSD, celebrează femeile la Spitalul Județean Constanța (FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 746