ZIUA LIVE Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi despre revenirea în grădinițe și școli a elevilor și preșcolarilor din comună


  Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi vine la ZIUA LIVE.

Aflat la al cincilea mandat, Mitroi vorbește la ZIUA LIVE despre proiectele aflate în derulare, prin intermediul cărora continuă dezvoltarea  comunei.

La ZIUA LIVE, aflăm și sub ce auspicii, elevii și preșcolarii din localitatea revin în școli și grădinițe elevii pe 13 septembrie.

În calitate de vicepreședinte al organizației județene al PNL Constanța, Florin Mitroi vorbește și despre programul „Anghel Saligny" în valoare de 50 de miliarde de lei, dedicat autorităților locale dar și despre meciul politic din interiorul PNL, cu mai puțin de trei săptămîni înainte de Congresul în cadrul căruia va fi ales noul lider al liberalilor.

Pe cine pariază, Florin Mitroi, pe Cițu sau pe Orban?, aflăm tot la ZIUA LIVE.

Nu mi-a plcăut să răspund ce face Florin Mitroi, ci ce face echipa lui Florin Mitroi. Niciodată un om nu o să facă singur ceva.
 
Eu și echipa derulăm programele pe care le-am avut. Vreau să dezvolt comuna șa cum merită oamenii din comunitate.

Unde se lucrează în Valu lui Traian

Se lucrează la drumuri, la canalizare, la alimentare cu apă, la schimbarea lămpilor. Se lucrează la o a treia biserică făcută de la zero, pe mandatul lui Florin Mitroi. Nu m-am îmbogățit de când am devenit primar. Majoritatea oamenilor mă cunosc , și nu este genul meu să spun ceva care nu este adevărat.
 
Nu sunt un om să mă vait din orice. Pandemia nu ne-a afectat foarte mult în ceea ce privește proiectele. Eu mi-aș dorit să fac mult mai mult în localitate, dar din păcate, merge mult mai greu, din pricina birocrației la nivel național.

Începerea școlilor și grădinițelor  în comuna Valu lui Traian

Nu am avut niciodată probeleme de a deschide o școală sau grădiniță, să nu fie finalizat văruitul, sau curățenia. Am făcut două școli, una de la zero, la alta am mai ridicat un etaj. Eu consider că îmi fac treaba. Facem o a treia grădiniță, făcută pe mandatul mue. Trebuie să fim cu un pas înaintea oamenilor.
 
Avem în proiect și construirea de creșe. Din cauza prețurilor care au explodat, eu am scos o școală la licitație, pe motive de creștere a prețurilor, oamenii s-au retras și nu au mai participat.  

Florin Mitroi vorbește și despre programul „Anghel Saligny" în valoare de 50 de miliarde de lei, dedicat autorităților locale

Din ceea ce am văzut și eu la TV, vorbim de USR PLUS. Problema unora dintre ei, este că primarii fură. Majoritatea fondurilor pe care eu le-am atras in comuna noastră au fost și prin Ministerul Dezvoltării.Am avut multe controale, verificări. Ei au primit primarul ca pe o minge de ping-pong. Florin Mitroi a fost mai tânăr, a avut mai puțină experiență, nu spun neapărat că au ceva cu mine. Oamenii din partidul meu, se întâlneau la acel moment cu partea adversă, iar la momentul respectiv Florin Mitroi a avut mult de suferit. Important este că s-a terminat așa cum trebuia, cu bine. 

Mai avem nevoie de bani pentru infrastructură în România ?

Avem nevoie de fonduri în continuare!  Important este ca atunci când iei fonduri să știi unde le folsoești. Ne extinde, trăim, muncim, ne înmulțim!


Consider că avem nevoie de bani! Eu aș distribui banii pentru UAT-URI de jos în sus, de la cei care nu au canalizare.

Florin Mitroi, despre ce se întâmplă în PNL

În mare parte, este frumos să te întâlnești, să stai la aceași masă și să fie o decizie unanimă. Am trăit ani în care nu eram la aceiași masă.  Bogdan Huțucă este un om sincer, care nu alergă după funcții și după avantaje. Asta m-a făcut să vin alături de el. El încearcă să ia feedback de la toți colegii.

Noi trebuie să apărăm, ca partid, interesele constănțenilor. , a mai spus Mitroi. 

Câți bani a primit comuna de când PNL e la conducere

Am primit cei mai mulți bani de când sunt primar, de la PSD. Nu am primit la fel de mulți bani de la PNL., a mai menționat Florin Mitroi. 

De ce vrea astăzi, președintele Iohannis înlăturarea lui Orban de la conducerea PNL?

Nu știu. Întrebați-mă de Valul lui Traian și vă răspund despre Valul lui Traian. Aștept răspunsul pe care vi-l va oferi dânsul (Ludovic Orban). Nu știu dacă se va reface coaliția. Eu nu știu ceea ce se va întâmpla.

Este urât ca în campania electorală  sa spui că e neonorict PNL, PSD, PMP. Viața ne-a arătat că partide care s-au urât, s-au așezat la masă., a menționat Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian, la ZIUA LIVE. 

Interviul integral îl puteți urmări aici: 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un polițist din IPJ Constanța este acuzat de luare de mită. Începe procesul

21 Apr 2021 1056

Polițist din Valu lui Traian, acuzat de luare de mită, menținut sub control judiciar

02 Mar 2021 908

Silviu Nicolae Grosu, din IPJ Constanța, acuzat de luare de mită. Ce decizii a luat Tribunalul

06 Jan 2021 1814

Polițist din Valu lui Traian, acuzat de luare de mită, menținut în arest la domiciliu

15 Dec 2020 1301

Un polițist din IPJ Constanța, arestat la domiciliu. Este acuzat de luare de mită

22 Nov 2020 2553

Un polițist din IPJ Constanța, acuzat de luare de mită, aproape arestat la domiciliu

13 Nov 2020 1314

Cod portocaliu la Constanța. Străzi și case inundate la Valu lui Traian

26 Oct 2020 2015

Polițist de la Valu lui Traian, acuzat de luare de mită, în arest preventiv

25 Sep 2020 1110

Un polițist din Valu lui Train, trimis în judecată pentru luare de mită

18 Sep 2020 1263

Consiliul Local al comunei Valu lui Traian, convocat în ședință ordinară

16 Jan 2020 1950

UPDATE Accident rutier cu victimă pe DN3, la ieșire din Valu lui Traian. Două autoturisme implicate (galerie foto+video)

29 Dec 2019 10817

Consiliul Local al comunei Valu lui Traian județul Constanţa, convocat în ședință ordinară. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

08 Nov 2018 1016

Aleşii locali din Valul lui Train, convocaţi în şedinţă. Proiecte importante pe ordinea de zi

07 Apr 2017 2706