ZIUA LIVE Senatorul PNL Septimiu Bourceanu, despre decizia Feliciei Ovanesian de a părăsi Primăria Constanța (VIDEO)

Senatorul Septimiu Bourceanu, președintele organizației municipale a PNL Constanța vorbește vineri, 24 martie la ZIUA LIVE despre decizia Feliciei Ovanesian de a părăsi Primăria Constanța.
 

 
În Constanța sunt șantiere. Sumele atrase sunt 650 de mil. de euro, în aceste proiecte.
 
În ceea ce privește demisia lui Ovanesian e un act unilateral. Dânsa și-a dorit acest lucru. Relația contractuală era între ea și primar., a menționat Bourceanu. 

Bourceanu a precizat câteva aspecte și despre scrisoarea atașată demisiei lui Ovanesian. 

La acuzațiile făcute de Ovanesian în scrisoarea atașată demisiei trebuie să răspundă persoanele implicate. În diagonală am văzut un text, nu demisia în sine, ci un text care făcea referire la decizie.

Cum a ales să își motiveze demisia este un fapt care îi aparține. Eu nu am vorbit cu dânsa pe acest subiect. Nu comentez. Lucrurile se vor lămuri o data cu timpul. Vor detalia la un moment dat persoanele implicate., mai punctează Septimiu Bourceanu. 

Această demisie este un subiect de presă și lumea e atentă la detalii., a mai punctat Bourceanu la ZIUA LIVE. 

Septimiu Bourceanu a vorbit și despre relația cu primarul Chițac. 

Eu cu domnul primar avem o relație normală. Avem puncte comune. E un om civilizat ascultă argumentele. Avem și puncte de vedere diferite, ni le exprimăm. Vorbim, este o relație de normalitate. E un om deschis spre dialog. Există puncte de vedere diferite, ceea ce eu consider că e normal. , spune Bourceanu despre relația cu Chițac. 

Senatorul Septimiu Bourceanu, președintele organizației municipale a PNL Constanța, a precizat că nu a vorbit cu primarul Chițac despre demisia lui Ovanesian. 
 

Nu l–am întrebat pe primarul Chițac despre demisia lui Ovanesian. Cel care este lider la un anumit proiect își alege persoanele cu care lucrează. Nu am comentat nici numirea, nu comentez nici demisia., a mai precizat Bourceanu la ZIUA LIVE. 


Amimtim că, Felicia Nadina Ovanesian a demisionat din funcția de city-manager al Primăriei municipiului Constanța la data de 22 martie, printr-un email înregistrat în Registrul General al municipalității, în atenția primarului Vergil Chițac


Interviul integral, aici


Ovanesian coordona Direcţia de Urbanism, Servicii Publice și achizițiile. Pe parcursul celor doi ani a primit însă și mai multe atribuții punctuale de la primarul Chițac.
 
Citește și:City managerul Felicia Ovanesian și-a publicat declarația de avere. Anul trecut a vândut un teren unui SRL care construiește în Constanța (DOCUMENTE)

Surse din Primăria Constanța susțin că decizia city-managerului de a demisiona intempestiv ar avea legătură cu scandalul tăierii copacilor de pe Bulevardul Ferdinand din Constanța, se pare fără niciun aviz din partea celor de la Mediu.

Steluța Popescu, comisar șef al Gărzii de Mediu din Constanța a cerut la data 22 martie a.c. administratorului public al municipiului Constanța să sisteze de urgență tăierile de copaci de la bulevardul Ferdinand.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Senatorul Septimiu Bourceanu vrea să evite un scandal între PNL și USR, la Constanța

03 Aug 2021 3436