ZIUA LIVE Senatorul Septimiu Bourceanu, despre stadiul investițiilor derulate în Constanța (VIDEO)


Senatorul Septimiu Bourceanu, președintele organizației municipale a PNL Constanța vorbește vineri, 24 marti la ZIUA LIVE despre activitatea consilierilor locali ai PNL, dar și despre stadiul investițiilor derulate în Constanța.

Se discută în PNL Constanța despre ruperea protocolului cu USR, anul acesta? Va avea municipiul Constanța doi viceprimari liberali?

A intrat echipa de la municipiu în logica de campanie electorală? Va mai fi susținut Vergil Chițac pentru un nou mandat de primar?

Sunt alte întrebări la care  răspunde invitatul ZIUA LIVE.

 
Există stresul neoptimizării șantierelor în Constanța. Îl resimțim cu toții. O parte din proiecte sunt proiecte de infrastructură mare, cum ar fi Termia. Sunt întârzieri la unele proiecte. E un stres în momentul actual. Însă Termoficarea nu putea face lucrurile astfel. Eu cred că această reabilitare trebuia făcută. Un oraș de anvergura Constanței are nevoie de așa ceva.
 
O parte din proiecte au fost modificate. Ținta noastră trebuie să fie cum atragem mai mulți bani în modernizarea Constanței. De exemplu, Termoficarea e în implementare. Nu se pierde nimic., a spus Bourceranu. 


Interviul integral, aici 


Septimiu Bourceanu a precizat că actualizarea prețurilor în construcții a fost determinată, printre altele, și de război dar și de criza energetică. 
 

E un lucru imporatant de știut. În unele proiecte s-au întâlnit deficiențe. S-au proiectat anumite lucruri. Agenții publici și privați au trecut prin actualizarea prețurilor. Această actualizare este direct legată de război. Se adaugă și criza energtică și criza pandemiei., a mai precizat Bourceanu.

 

Din datele pe care le am după o perioadă de blocaj la nivelul fiecărui proiect acum au început să se implemeteze. Fiecare lucrare are un diriginte de șantier, un proiectant. Există faze determinante în proiect. Constructorul trebuie să respecte proiectul. Sunt oameni plătiți să urmărească implementare proiectului., mai punctează Bourceanu. 

O altă tema despre care senatorul PNL vorbește la ZIUA LIVE este cea a parcărilor. Problema parcărilor trebuie tratată constant. E un proces în dinamică, ce trebuie optimizat permanent.


Problema parcărilor este o problemă constantă în fiecare oraș. S-au identificat locuri unde s-au amenajat parcări. Orașul are nevoie și de flux în trafic.

Când se face simulare pentru trafic, există nevoia de a asigura flux pentru transportul în comun, ambulanță. Aceasta e o problemă constantă a oricărei administrații. Oamenii într-un oraș dezvoltat au o mașină, merg cu ea la locul de muncă. Un om poate lucra la Năvodari și să stea în sudul municipiului, de exemplu.

Problema parcărilor trebuie tratată constant. E un proces în dinamică, ce trebuie optimizat permanent.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

,,Cafeneaua liberală”, un proiect lansat de TNL Constanța

13 Apr 2023 1274

Senatorul PNL de Constanța, Septimiu Bourceanu, realizator de podcast Ce spune invitatul Constantin Chiriac despre obținerea de drepturi de autor la Constanța (VIDEO)

28 Mar 2023 830

Sondaj de opinie Pe cine ați vota primar la alegerile locale din 2024?

27 Mar 2023 5023

ZIUA LIVE Senatorul Septimiu Bourceanu, răspuns tranșant - „Candidatul PNL la alegerile locale de anul viitor va fi actualul primar" (VIDEO)

25 Mar 2023 1874

ZIUA LIVE Senatorul PNL Septimiu Bourceanu, despre decizia Feliciei Ovanesian de a părăsi Primăria Constanța (VIDEO)

24 Mar 2023 1244

ZIUA LIVE A intrat PNL Constanța în logica de campanie electorală?

23 Mar 2023 1360

Alegeri interne OFL Constanța susține moțiunea „Pentru România, cu suflet" a senatoarei Nicoleta Pauliuc

19 Mar 2023 1105

Gala Femeilor Liberale, un eveniment dedicat femeilor din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Mar 2023 1279

Dragoș Frâncu ales președintele TNL municipiul Constanţa

05 Mar 2023 1056

LIVE VIDEO+TEXT. PNL Constanța Conferință de presă. Sănătatea este adusă în centrul atenției (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2023 1117

„Podcastul lui Septimiu“ Artistul Tudor Gheorghe a revenit în podcastul lui Septimiu Bourceanu (VIDEO)

17 Feb 2023 975

Senatorul PNL de Constanța, Septimiu Bourceanu „A plecat dintre noi un om deosebit, un coleg implicat și un gospodar de seamă pentru comunitatea din Albești“

05 Feb 2023 1192

Părintele Ștefan Nuțescu, din Schitul românescde pe Sfântul Munte Athos, invitat la Podcast-ul lui Septimiu Bourceanu (VIDEO)

22 Dec 2022 1278

Producătorii agricoli de legume-fructe și cartofi ar putea beneficia de un ajutor de stat de până la 100.000 de euro

26 Oct 2022 1069

Septimiu Bourceanu, presedintele PNL municipiul Constanta, mesaj pentru seniori „Să luăm aminte la seniorii noștri”

10 Oct 2022 1655