ZIUA LIVE Stelian Ion, despre petiția prin care USR Constanța îi cere demisia primarului Chițac (VIDEO)


Deputatul USR, Stelian Ion vine la ZIUA LIVE, joi 25 mai. 

USR Constanța a inițiat recent o petiție prin care invită cetățenii să îi ceară demisia primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Aflăm la ZIUA LIVE câți constănțeni au ales să se „răcorească" și au semnat petiția, dar și de ce deputatul USR vrea să preia organizația de la Constanța în cadrul alegerilor interne care au loc în luna iunie.

Pentru că municipiul de la malul mării are nevoie de o schimbare radicală, nu doar de o rocadă între reprezentanții formațiunilor politice, vrem să aflăm dacă Stelian Ion își va asuma rolul de lider al opoziției  în anul electoral 2024 și va candida la Primăria Constanța.

Și tot la ZIUA LIVE aflăm motivele pentru care USR a atacat la CCR legile Educației.

Imaginați-va în fața Primăriei peste 1000 de oameni care îi cer demisia primarului Chițac. Îi încurajez pe cei nemulțumiți să caute pe pagina noastră. O să promovăm petiția prin mai multe mijloace.  


Interviul integral poate fi urmărit aici 

Pe oameni îi nemulțumesc lucrările care par să nu se mai termine. Oamenii care au afacerile pe Ștefan cel Mare își pierd afacerile. Există opacitate și aroganță din partea primarului. Oamenii taxează aroganța. 

  Stelian Ion vorbește la ZIUA LIVE despre importanța votului. 

Dezamăgirea și blazarea constănțenilor nu este bună.  Trebuie să mergem la vot! Eu voi merge la vot până bastonul mă va putea conduce la urne. Am mers la vot ăncă de când am ămplinit vârsta legală pentru a face asta. Trebuie să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău. 

Natura umana este întortocheată. Nici un partid nu e scutit să aibă în rândul lui și trădători. Am exclus din rândul nostru acea persoană. 

Stelian Ion vorbște la ZIUA LIVE și despre numirea lui Iulian Călin în fruntea Complexulului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. 

Și președintele CJC a făcut precizări despre acest aspect la ZIUA LIVE. 

L-am rugat să ia în coinsiderare că menținerea acelei persoane pe funcție este incorectă. Acea personaă nu a fost susținută de USR. 

Se apropie alegerile. Se încheie mandatul lui Caragheroghe. 

Pentru alegerile locale am în vedere să-mi depun candidatura pentru filiala județeană USR. Sper să pun umărul cât pot de mult la ce va urma în perioada următoare. Este important să foiu în miezul lucrurilor cu tot ce înseamnă asta. Vom vedea ce candidaturi se mai depun, cum va fi competiția. 


Voi conduce în stilul meu. Fiecare om are o modalitate de a interacționa cu ceilalți. Vrem să adunăm în jurul nostru câți mai mulți membri , simpatizanți., a punctat Stelian Ion.  

Este primarul Chițac un primar corupt? 

Stelian Ion spune despre primarul Chițac că este un primar neasumat și incompetent. 

Avem un primar nesincer și incompetent. Acel episod cu tăierea teilor de pe Ferdinand cred că este real. Nu își asumă lucruri. Acest primar își bat joc în continuare de constănțeni. 

Stelian Ion spune că lucrurile pe strada Ștefan cel Mare au stat pe loc din pricina incompetenței. 

Eu am fost pe terenul de pe Ștefan cel Mare. Putem merge pe orice scenarii. Eu vreau să văd rezultatele. Lucrurile au stat pe loc din cauza unei incompetențe, după părerea noastră. 

Orele pierdute în trafic de constănțeni nu le va mai putea despăgubi nimeni

Orele pierdute în trafic de constănțeni nu le va mai putea despăgubi nimeni. Chițac trebuie să plătească pentru incompetență și pentru faptul că s-au întins pe o perioadă lungă aceste lucrări. 

Stelian Ion a precizat că în toamna asta va anunța candidatul USR la alegeri. 

Mai este până la alegeri. USR va avea candidat. Eu am anunțat deja asta. În toamna asta vom anunța candidatul. Nu vom lăsa lucrurile de izbeliște. Problema este ca oamenii să nu uite aceste lucruri.  Cred că vom avea prima candidatură anunțată în mod oficial.Dacă constănțenii o să-și dorească o schimbare o vor avea. Depinde de noi toți să punem umărul. Cel mai prețios lucru pe cara îl avem este timpul. 


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. LIVE VIDEO-TEXT USR Constanța - „Vom cere ministrului Sănătății să prezinte raportul care a pus spitalul de la Constanța pe lista neagră”!

22 Sep 2023 736

Ministrul Sănătății refuză să-l primească în audiență pe președintele USR Constanța! Anunțul lui Stelian Ion

21 Sep 2023 556

Constănțeanul supărat Incompetența și nepăsarea Primăriei Constanța devin tot mai apăsătoare și periculoase

17 Sep 2023 786

ZIUA LIVE SOS Spitalul Mama și Copilul Stelian Ion – „De ce nu luptă președintele CJC pentru spitalul de pediatrie? Trebuia să-l convingă pe Rafila să șteargă Constanța de pe lista neagră”! (VIDEO)

14 Sep 2023 954

ZIUA LIVE Stelian Ion, despre testarea antidrog în școli- „Mi se pare exgerată“ (VIDEO)

14 Sep 2023 454

ZIUE LIVE Deputatul Stelian Ion, precizări despre Spitalul Mama și Copilul din Constanța (VIDEO)

14 Sep 2023 579

ZIUA LIVE Spitalul Mama și Copilul din Constanța a fost pus "la întârzieri" din pix?

13 Sep 2023 847

Protest USR la Ministerul Sănătății. Rafila, chemat să explice în Parlament tăierea banilor din PNRR pentru spitale. Este vizat și spitalul Mama și Copilul de la Constanța (VIDEO)

12 Sep 2023 673

Deputatul Stelian Ion a fost amendat la protestul de la Ministerul Sănătății. Va contesta contravenția! (VIDEO)

12 Sep 2023 599

Stelian Ion, deputat „Proiect de lege USR privind căutarea persoanelor dispărute este ţinut în sertar de aproape un an"

12 Sep 2023 530

Averea deputatului Stelian Ion, fost candidat la Primăria Constanța și fost ministru al Justiției (DOCUMENTE)

10 Sep 2023 889

Constănțeanul supărat Un trotuar din Constanța are toate premisele unei nenorociri!

04 Sep 2023 921

Știri Constanța azi LIVE VIDEO-TEXT. Corupția a ucis din nou! Protest USR la Constanța! (FOTO)

01 Sep 2023 1310

Deputatul Stelian Ion îi cere ministrului Predoiu să prezinte de urgență concluziile controlului efectuat după accidentul de la 2 Mai

28 Aug 2023 579

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 23 august 2023

24 Aug 2023 826