ZIUA LIVE Stelian Ion, despre petiția prin care USR Constanța îi cere demisia primarului Chițac (VIDEO)


Deputatul USR, Stelian Ion vine la ZIUA LIVE, joi 25 mai. 

USR Constanța a inițiat recent o petiție prin care invită cetățenii să îi ceară demisia primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Aflăm la ZIUA LIVE câți constănțeni au ales să se „răcorească" și au semnat petiția, dar și de ce deputatul USR vrea să preia organizația de la Constanța în cadrul alegerilor interne care au loc în luna iunie.

Pentru că municipiul de la malul mării are nevoie de o schimbare radicală, nu doar de o rocadă între reprezentanții formațiunilor politice, vrem să aflăm dacă Stelian Ion își va asuma rolul de lider al opoziției  în anul electoral 2024 și va candida la Primăria Constanța.

Și tot la ZIUA LIVE aflăm motivele pentru care USR a atacat la CCR legile Educației.

Imaginați-va în fața Primăriei peste 1000 de oameni care îi cer demisia primarului Chițac. Îi încurajez pe cei nemulțumiți să caute pe pagina noastră. O să promovăm petiția prin mai multe mijloace.  


Interviul integral poate fi urmărit aici 

Pe oameni îi nemulțumesc lucrările care par să nu se mai termine. Oamenii care au afacerile pe Ștefan cel Mare își pierd afacerile. Există opacitate și aroganță din partea primarului. Oamenii taxează aroganța. 

  Stelian Ion vorbește la ZIUA LIVE despre importanța votului. 

Dezamăgirea și blazarea constănțenilor nu este bună.  Trebuie să mergem la vot! Eu voi merge la vot până bastonul mă va putea conduce la urne. Am mers la vot ăncă de când am ămplinit vârsta legală pentru a face asta. Trebuie să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău. 

Natura umana este întortocheată. Nici un partid nu e scutit să aibă în rândul lui și trădători. Am exclus din rândul nostru acea persoană. 

Stelian Ion vorbște la ZIUA LIVE și despre numirea lui Iulian Călin în fruntea Complexulului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. 

Și președintele CJC a făcut precizări despre acest aspect la ZIUA LIVE. 

L-am rugat să ia în coinsiderare că menținerea acelei persoane pe funcție este incorectă. Acea personaă nu a fost susținută de USR. 

Se apropie alegerile. Se încheie mandatul lui Caragheroghe. 

Pentru alegerile locale am în vedere să-mi depun candidatura pentru filiala județeană USR. Sper să pun umărul cât pot de mult la ce va urma în perioada următoare. Este important să foiu în miezul lucrurilor cu tot ce înseamnă asta. Vom vedea ce candidaturi se mai depun, cum va fi competiția. 


Voi conduce în stilul meu. Fiecare om are o modalitate de a interacționa cu ceilalți. Vrem să adunăm în jurul nostru câți mai mulți membri , simpatizanți., a punctat Stelian Ion.  

Este primarul Chițac un primar corupt? 

Stelian Ion spune despre primarul Chițac că este un primar neasumat și incompetent. 

Avem un primar nesincer și incompetent. Acel episod cu tăierea teilor de pe Ferdinand cred că este real. Nu își asumă lucruri. Acest primar își bat joc în continuare de constănțeni. 

Stelian Ion spune că lucrurile pe strada Ștefan cel Mare au stat pe loc din pricina incompetenței. 

Eu am fost pe terenul de pe Ștefan cel Mare. Putem merge pe orice scenarii. Eu vreau să văd rezultatele. Lucrurile au stat pe loc din cauza unei incompetențe, după părerea noastră. 

Orele pierdute în trafic de constănțeni nu le va mai putea despăgubi nimeni

Orele pierdute în trafic de constănțeni nu le va mai putea despăgubi nimeni. Chițac trebuie să plătească pentru incompetență și pentru faptul că s-au întins pe o perioadă lungă aceste lucrări. 

Stelian Ion a precizat că în toamna asta va anunța candidatul USR la alegeri. 

Mai este până la alegeri. USR va avea candidat. Eu am anunțat deja asta. În toamna asta vom anunța candidatul. Nu vom lăsa lucrurile de izbeliște. Problema este ca oamenii să nu uite aceste lucruri.  Cred că vom avea prima candidatură anunțată în mod oficial.



Dacă constănțenii o să-și dorească o schimbare o vor avea. Depinde de noi toți să punem umărul. Cel mai prețios lucru pe cara îl avem este timpul. 


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 500

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 513

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 572

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Constanța este un oraș nespălat, îl spală doar ploile, iar din cauza lucrărilor prost făcute se inundă”!

09 Apr 2024 733

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Constanța - „Primăria s-a detașat de cetățeni și pare că ia decizii împotriva cetățenilor“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 496

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Municipiului Constanța despre lipsa locurilor de parcare și traficul infernal!

08 Apr 2024 650

LIVE VIDEO+TEXT Ludovic Orban - „Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al Municipiului Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Apr 2024 798

Sănătatea locuitorilor în pericol USR Constanța a sesizat Garda de Mediu în legătură cu poluarea din zona străzii Baba Novac !

05 Apr 2024 650

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 750

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria” (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 653

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 874

LIVE VIDEO-TEXT Președintele USR Constanța, Stelian Ion, declarații de presă înaintea ședinței de Consiliu Local (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 898

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 749

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 820

Oficial! Stelian Ion și Claudiu Iorga Palaz, candidații din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

20 Mar 2024 799