ZIUA LIVE Stelian Ion, despre reformele pe care le-a promis partidul USR PLUS

  • Invitatul de astăzi de la ZIUA LIVE este Stelian Ion, fostul ministru al Justiției, membru al Biroului Național al USR PLUS 
Stelian Ion a declarat că nu a simțit „mare susținere” din partea președintelui. 

„Legat de ministerul justiției, în toată perioada de cca. 8 luni de zile, nu am simțit mare susținere din partea președintelui, din partea colegilor (...) să fiu chemat să mi se ceară anumite lucruri, nu au fost presiuni de genul ăsta.

Cele trei legi ale justiei erau gata - le-am consultat inclusiv cu consiliera domnului președinte. (...) Acolo au fost niste diferențe de opinie pe care încă le mai negociam și încă le mai discutam, însă total inflexibilitate din partea Administrației Prezidențiale. 

Încă de prin luna martie am transmis mesaje, semnale și i-am spus direct președintelui, prin care îl rugam să discutăm (...) Despre o problemă foarte mare. O instituițe precum este DIICOT-ul trebuie (...) să aibă forță și credibilitate. Nu a avut disponibilitatea nici macar să stăm de vorbă de aceste lucruri. Până la urmă am luat decizia pornirii acestei proceduri. (...) supriză, nu am fost lăsat să o duc la capăt.

Dincolo de asta, nicio persoană nu este de neînlocuit. Nu a fost vorba de persoana mea.

Era vorba de a respecta niște angajamente.

Catalin Drulă a luptat foarte mult să realizeze ceea ce a realizat (...) Vedeam foarte des că este atacat.

Stelian Ion spune că ieșirea de la guvernare a fost generată de faptul că reformele pe care le-a promis partidul USR PLUS nu au fost livrate motivul fiind reprezentat de faptul că „au fost oprite”. 

„Când obligațiile se îndeplinesc numai de o parte, iar pe alta parte ai genul ăsta de tratament - proiectele sunt blocate, oamenii sunt dați afară. Deci, de asta, dincolo de toate aceste lucruri, această ieșire de la guvernare a fost generată de faptul că reformele pe care le-am promis când am intrat la guvernare nu au fost livrate pentru că ne-au fost oprite”, a adăugat acesta




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În anul 2024, cartierul Palas din Constanța, praf și mocirlă după o simplă ploaie!

21 Apr 2024 434

Mesajul lui Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primaria Municipiului Constanța, către liberalii constănțeni

20 Apr 2024 481

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 553

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 555

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 607

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Constanța este un oraș nespălat, îl spală doar ploile, iar din cauza lucrărilor prost făcute se inundă”!

09 Apr 2024 752

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Constanța - „Primăria s-a detașat de cetățeni și pare că ia decizii împotriva cetățenilor“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 510

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Municipiului Constanța despre lipsa locurilor de parcare și traficul infernal!

08 Apr 2024 666

LIVE VIDEO+TEXT Ludovic Orban - „Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al Municipiului Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Apr 2024 809

Sănătatea locuitorilor în pericol USR Constanța a sesizat Garda de Mediu în legătură cu poluarea din zona străzii Baba Novac !

05 Apr 2024 661

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 764

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria” (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 660

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 897

LIVE VIDEO-TEXT Președintele USR Constanța, Stelian Ion, declarații de presă înaintea ședinței de Consiliu Local (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 914

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 764