Zmeura de Aur 2017 Cele mai proaste filme ale anului trecut

Conform tradiției, cu o zi înainte de Oscar, Gala premiilor Zmeura de Aur 2017, distincţii ce recompensează cele mai slabe prestaţii actoriceşti şi filme, și-a anunțat câștigătorii, informează B1.

Lungmetrajul „Batman vs. Superman: Dawn of Justice” şi un documentar care o critică pe Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, intitulat „Hillary’s America”, au câştigat fiecare patru trofee, relatează Reuters, citată de B1.

Contra candidata lui Donald Trump în alegerile prezidențiale, nu a avut noroc nici în cinematografie: documentarul despre Hillary Clinton, intitulat  „Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party”, regizat de Dinesh D’Souza, a fost desemnat Cel mai prost film al anului 2016.

Dinesh D’Souza, un comentator conservator şi autor de bestselleruri, a fost desemnat „Cel mai prost actor” – pentru rolul de narator al acestui documentar – şi „Cel mai prost regizor”, alături de Bruce Schooley.

Trofeul aferent categoriei „Cea mai proastă actriţă” a fost câştigat de Rebekah Turner, care o interpretează pe Hillary Clinton în acest film.

Totodată, lungmetrajul „Batman v Superman: Dawn of Justice” a câştigat tot patru trofee, impunându-se la categoriile „Cel mai prost actor în rol secundar” (Jesse Eisenberg), „Cel mai prost scenariu”, „Cea mai proastă combinaţie de actori pe marele ecran” (Ben Affleck şi Henry Cavill) şi „Cel mai prost remake, rip-off sau sequel”.

Trofeul Razzie Redeemer, atribuit un artist care a mai „câştigat” în trecut Zmeura de Aur, dar care a reuşit să evolueze şi să îşi amelioreze performanţele artistice, a revenit în acest an starului Mel Gibson, graţie filmului său ”Hacksaw Ridge”. Această peliculă a primit şase nominalizări la premiile Oscar, inclusiv la categoria ”cel mai bun regizor” (Mel Gibson). 

Premiile Zmeura de Aur au fost atribuite într-o ceremonie online, pe baza voturilor exprimate online de cei 1.014 membri ai Golden Raspberry Award Foundation.

Înfiinţate în 1981 de John J. B. Wilson, aceste premii, parodiază premiile Oscar şi ironizează cele mai slabe filme, scenarii, prestaţii actoriceşti şi regizorale din industria cinematografică americană.


Sursa foto: ziarelive.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nedoritele premii Zmeura de Aur 2024. Printre premianți, actorul Sylvester Stallone pentru rolul din „Expend4bles"

10 Mar 2024 758

Remus Negoi de la USR critică lipsa de viziune a Consiliului Județean Constanța”Bate orice scenariu de film prost”! (galerie foto)

20 May 2020 3885

Au fost anunțate nominalizările la Zmeura de Aur. John Travolta, printre nominalizați

09 Feb 2020 2050

Nominalizările pentru Zmeura de Aur. Lista celor mai proaste filme din 2017

24 Jan 2018 2598

„Fifty Shades of Grey“ a obținut cele mai multe premii Zmeura de Aur

28 Feb 2016 3616