Administratie locala

13 cabinete de medicină dentară din reţeaua şcolară vor trece în administrarea unităţilor de învăţământ constănţene (document)

Consiliul Local al municipiului Constanţa va decide, în proxima şedinţă ordinară, retragerea din folosinţa gratuită a Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa a unor cabinete de medicină dentară, preluarea în administrarea CLM Constanţa şi transferarea acestora în administrarea unităţilor de învăţământ.
 
Este vorba despre cabinetele situate în incinta Şcolii Gimnaziale nr. 6 „Nicolae Titulescu“, a Şcolii Gimnaziale nr. 7 „Remus Opreanu“, a Şcolii Gimnaziale nr. 10 „Mihail Kociu“, a Şcolii Gimnaziale nr. 12 „B.P. Hasdeu“, a Şcolii Gimnaziale nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu“, a Liceului Teoretic „George Călinescu“, a Liceului Teoretic „Decebal“, a Colegiului Naţional „Mihail Eminescu“, a Liceului Teoretic „Ovidius“, a Colegiului Pedagogic „Constantin Brătescu“, a Liceului Tehnologic „Miron Costin“, a Colegiului Tehnic „Tomis“ şi a Liceului Teoretic „Lucian Blaga“.
 
Reamintim că, la sfârşitul anului trecut, cabinete medicale stomatologice din reţeaua de medicină şcolară au fost renovate şi modernizate de Primăria Constanţa. Este vorba despre 14 cabinete medicale stomatologice din reţeaua de medicină şcolară. Pentru toate cabinetele a fost achiziţionată aparatură medicală nouă: unituri dentare, autoclave, instrumentar, dar şi frigidere, jaluzele şi mobilier. Prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa s-au executat lucrări ample de reparaţii şi igienizare, pornind de la zugrăveli interioare, înlocuirea gresiei şi a faianţei, a instalaţiilor electrice, sanitare şi termice până la montarea covorului antibacterian în fiecare cabinet.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta proiectul de hotărâre la care facem referire.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se modifică valoarea investiţiei privind creşterea eficienţei energetice a Şcolii Gimnaziale „Ion Minulescu“ din Constanţa (document)

23 Feb 2019 368

Vești bune Internatul Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida“ din Constanța va fi modernizat (document)

23 Feb 2019 433

„Constanţa Altfel“ forţează în instanţă anularea PUD-urilor din Mamaia! A fost atacat şi regulamentul de gospodărire şi înfrumuseţare a municipiului Constanţa (documente)

22 Feb 2019 2048

Grădiniţa cu program prelungit „Amicii“ va fi reabilitată şi modernizată (document)

21 Feb 2019 572

USR a depus la secretariatul CLM Constanţa un proiect privind sterilizarea gratuită a câinilor cu sau fără stăpân

20 Feb 2019 420

Şcoala Gimnazială nr. 38 „Dimitrie Cantemir“, în atenţia consilierilor locali constănţeni (document)

20 Feb 2019 615

Totul despre cele patru personalităţi constănţene propuse pentru titlul de cetăţean de onoare al Constanţei! (documente)

20 Feb 2019 2004

Plutonier adjutant Ioan Iulian Căpăţână şi maestrul Gheorghe Stanciu, Dana Sofronie şi Elena Buhaiev, cetăţeni de onoare ai Constanţei

19 Feb 2019 1329

Ce proiecte au avizat consilierii din Comisia de buget, finanţe şi administrarea domeniului public şi privat al municipiului Constanţa?

18 Feb 2019 398

Proiectul „Tu decizi pentru Constanţa“ a fost înregistrat la secretariatul Consiliului Local Municipal

18 Feb 2019 746

Făgădău, despre sentinţa din Dosarul Retrocedărilor „Vom analiza cu atenţie, în interesul municipiului Constanţa, fiecare situaţie“

16 Feb 2019 1197

LIVE TEXT. Şedinţă de îndată la Consiliul Local Municipal. Două proiecte pe ordinea de zi. Unul se referă la Cazinoul din Constanţa (galerie foto)

15 Feb 2019 1320

Liberalii cer modificarea Regulamentului privind parcările publice din municipiul Constanța! (document)

13 Feb 2019 725

Proiectul „Tu decizi pentru Constanţa!“, iniţiat de PNL şi USR, a intrat în linie dreaptă

13 Feb 2019 852

O societate care construieşte în Mamaia şi a realizat lucrări în cartierul „electoral“ Baba Novac dă în judecată Consiliul Local Constanţa!

13 Feb 2019 2159