A demarat concursul pentru managementul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T Burada“ (DOCUMENT)

 


După demisia Doinei Voivozeanu din aprilie a.c., Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T Burada“ este condus interimar de Ștefania-Laura Abibula-Stroe
 


Președintele Consiliului Judeţean Constanţa, MIhai Lupu a aprobat prin dispoziție Caietul de obiective pentru organizarea concursului de proiecte de management pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T Burada“, vezi secțiunea „documente".

Concursul trebuie organizat până la sfârșitul acestui an.

După demisia Doinei Voivozeanu din aprilie a.c., Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T Burada“ este condus interimar de Ștefania-Laura Abibula-Stroe.

Abibula-Stroe a fost director în cadrul centrului cultural și inspector principal în cadrul Serviciului Turism, Promovare Turistică și Coordonarea Centrului de Excelență în Turism al CJC și președintele Asociației Culturale Wild Art.


Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Doina Voivozeanu demisionează de la conducerea Centrului Cultural Burada. Care este motivul și ce planuri are pentru viitor
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.