A fost anulată licitația pentru realizarea arhivei digitale aferente proiectului Smart CT a municipiului Constanța

  • Primăria Constanța a anulat licitația pentru achiziția serviciilor de realizare arhivă digitală aferentă proiectului Smart CT
  • Licitația a fost anulată deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile sau neconforme

Primăria Constanța a anulat licitația pentru achiziția serviciilor de realizare arhivă digitală aferentă proiectului Smart CT.
Unul din obiectivele specifice ale proiectului îl reprezintă eficientizarea și simplificarea serviciilor furnizate cetățenilor de către UAT municipiul Constanta prin implementarea unei soluții de portal cu servicii digitale pentru cetățeni, managementul documentelor, ERP și digitalizarea parțială a arhivei, având ca rezultat transformarea a 217 metri liniari de arhivă fizică, în arhivă electronică.
Licitația a fost anulată deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme, în conformitate cu prevederile art 212 (1) lit.a) din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare “Autoritatea contractantă are obligaţia de a anula procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică/acordului-cadru în următoarele cazuri: a) dacă nu a fost depusă nicio ofertă/solicitare de participare sau dacă nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă”, deoarece nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Ce fondatori şi administratori celebri a avut societatea care va realiza pentru Primăria Constanţa strategia „Smart CT“

Locuitorii municipiului Constanța, invitați să contribuie la Strategia Smart City (document)


Arhivă digitală pentru efecientizarea dezvoltării Zonei Metropolitane Constanța. Care este valoarea contractului?

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consilierii locali votează rectificarea bugetară! Se alocă fonduri pentru reabilitarea sau repararea unor imobile emblematice aflate în patrimoniul municipiului Constanța (document)

27 Jul 2021 730

Regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța. Taximetriștii cer retragerea lui de pe ordinea de zi și amenință cu proteste!

27 Jul 2021 529

Regulamentul de acces în Zona Peninsulară a municipiului Constanța. Consilierii USR s-au întâlnit cu riveranii! Ce probleme au semnalat aceștia?

26 Jul 2021 705

Consilierii locali municipali constănțeni, chemați să aprobe noile organigrame ale SPIT și CT BUS. De la Impozite și Taxe sunt îndepărtați colaboratorii administrației Făgădău?

26 Jul 2021 1240

Consilierii locali municipali constănțeni ai USR merg astăzi în Peninsulă să discute cu locuitorii despre noul regulament de acces în zonă

24 Jul 2021 440

Licitație anulată. Reabilitarea clădirii Colegiului Naţional Mihai Eminescu, în aer

23 Jul 2021 823

Ce proiecte sunt pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism din cadrul primăriei Constanța?

23 Jul 2021 810

Un nou regulament municipal, lansat în dezbatere publică. Metodologia de vânzare a bunurilor proprietate privată a municipiului Constanța

22 Jul 2021 373

Plecare importantă din echipa președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu!

22 Jul 2021 1776

Consiliul Județean Constanța a achiziționat dotările necesare unui laborator de arheologie submersă

21 Jul 2021 372

Un nou regulament de acces în Peninsula Constanței a fost lansat în dezbatere publică! Ce prevede documentul?

20 Jul 2021 966

Autoritățile județene, demersuri pentru reînființarea ansamblului "Brâulețul", cu o tradiție de aproape 60 de ani în Dobrogea

17 Jul 2021 599

În baza unor sentințe judecătorești, CJC a instituit noi decizii de poprire pe conturile lui Nicușor Constantinescu (document)

17 Jul 2021 975

Care este bugetul Consiliului Județean Constanța pentru evenimentele, programele culturale și sportive de interes local și județean

17 Jul 2021 780

Studiul de oportunitate de delegare a gestiunii serviciului public de transport județean, lansat în dezbatere publică

15 Jul 2021 582