A început curăţenia de primăvară în comuna Saligny. Iată ce acţiuni a demarat Primăria

Odată cu venirea primăverii, încep ample acţiuni de curăţenie atât în gospodăriile proprii, cât la nivelul localităţilor. În această perioadă, toate administraţiile publice locale din judeţul Constanţa s-au apucat de curăţenie în localităţile de care se îngrijesc.
 
Iată că şi autoritatea publică locală din comuna Saligny a demarat o amplă acţiune de salubrizare pe întreg teritoriul unităţii administrative. Precizăm că asemenea acţiuni de salubrizare au devenit o tradiţie în apropierea Paştelui.
 
„Am profitat de vremea bună şi am demarat curăţenia de primăvară în comună, mai ales că se apropie sărbătorile pascale. Au fost mobilizate persoanele care beneficiază de ajutor social, dar şi angajaţii societăţii de gospodărie comunală. S-au adunat gunoaiele, s-au curăţat drumurile, s-au văruit copacii şi trotuarele. Nu în ultimul rând, au fost decolmataţi patru kilometri de şanţuri“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, viceprimarul Nicolae Teleneanu.
 
Acţiunea de înfrumuseţare şi curăţare a comunei nu se opreşte aici. Autoritatea publică locală a demarat o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a trei cimitire din localitate. Astfel, se taie iarba uscată de pe morminte, se vopsesc bordurile, se fac mici reparaţii acolo unde este necesar şi se adună gunoaiele. În cadrul acestei acţiuni se colectează deşeurile vegetale rezultate din curăţarea arborilor plantaţi pe aliniamentele stradale şi spaţiile verzi din jurul imobilelor, inclusiv deşeurile provenite din curăţatul curţilor şi al grădinilor.
 
În ceea ce priveşte pachetele de Paşte destinate persoanelor nevoiaşe, viceprimarul comunei Saligny susţine că acestea nu vor fi acordate deoarece banii vor fi folosiţi pentru investiţii.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Noi staţii de autobuz şi treceri de pietoni, pe agenda autorităţilor din Saligny

22 Sep 2016 2125