Aleşii judeţeni Ionela Lockman, Ion Marinescu şi Gheorghe Lămureanu şi-au depus rapoartele de activitate (documente)

Aleşii judeţeni continuă să-şi depună rapoartele de activitate după primul an de mandat, potrivit Legii 215/2001, art. 51, alin. 4. Consilierul judeţean Gheorghe Lămureanu (PNL) are un raport de activitate de câteva rânduri. Din acest document aflăm că a participat Ia şapte şedinţe ordinare şi la o şedinţă extraordinară în cadrul Consiliului Judeţean.
 
„Am participat Ia dezbaterea şi avizarea proiectelor de hotărâri în Comisia pentru mediu şi agricultură. Am participat la dezbaterea şi aprobarea unui număr de 184 de hotărâri ale Consiliului Judeţean, dar şi la evenimentele organizate de administraţia judeţeană“, a scris omul de afaceri în raportul său de activitate. Lămureanu nu a avut nicio iniţiativă în calitate de ales judeţean.
 
Un alt consilier care are o activitate ştearsă în cadrul CJC este Ion Marinescu, de la PSD. Marinescu, aflat la al doilea mandat de consilier judeţean (1992-1996) (2016-prezent), notează în raportul de activitate: „În calitate de consilier judeţean, am avut contacte cu autorităţi publice locale şi am menţinut legătura cu primarii din judeţ în vederea soluţionării problemelor locale. În acest sens, elementele definitorii ale deciziilor promovate în calitate de consilier judeţean au oglindit responsabilitate, răspundere asumată, disponibilitate în rezolvarea problemelor, transparenţă decizională, deschidere către cetăţean, promovarea doleanţelor acestuia şi susţinerea cetăţeanului, pentru a servi prompt şi competent comunitatea locală“.
 
Marinescu a participat în calitate de consilier judeţean la şapte şedinţe ordinare şi la o şedinţă extraordinară în cadrul Consiliului Judeţean. A participat la dezbaterea şi avizarea proiectelor de hotărâri în Comisia pentru mediu şi agricultură.
 
Ionela Lockman a devenit consilier judeţean abia în luna septembrie 2016. Aceasta l-a înlocuit în CJ pe Lucian Lungoci, care a demisionat şi a fost numit administrator special al Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri. „Fac parte din Comisia juridică, ordine publică şi situaţii de urgenţă şi Comisia pentru relaţia cu societatea civilă şi ONG-uri, al cărei preşedinte sunt. În cadrul comisiilor de specialitate, am analizat cu deosebită atenţie proiectele de hotărâri supuse spre dezbatere, am solicitat informaţii suplimentare pentru lămurirea eventualelor neclarităţi, când a fost cazul, de la şefii de direcţii şi departamente de specialitate ale Consiliului Judeţean. Am luat contact cu toţi managerii de instituţii subordonate Consiliului Judeţean care ţin de cele două comisii, încercând să aprofundez şi să rezolv pe cât posibil problemele ridicate de aceştia“, a notat Ionela Lockman, membru al organizaţiei PSD Eforie, în raportul său de activitate.
 
Rapoartele de activitate ale celor trei aleşi judeţeni pot fi consultate pe larg în secţiunea „Documente“.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Curtea de Apel Constanța, la bilanț! Dosare peste media pe țară, calificativul „foarte eficient“ la durata medie de soluționare și „satisfăcător“ la termenul de redactare (DOCUMENT)

15 Mar 2024 660

Raport de activitate 2023 Care au fost cele mai grave situații în care Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Constanța s-a autosesizat?! Ce recomandări s-au formulat?

07 Mar 2024 709

Consilierul județean Răzvan Filipescu de la PRO România și-a depus raportul de activitate pentru 2023 (DOCUMENTE)

21 Jan 2024 1014

Alți doi consilieri locali PSD din Consiliul Local Municipal Constanța și-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)

18 Jan 2024 901

Activează în Comisia pentru învățământ Consilierul local municipal PSD, Irinela Nicolae și-a prezentat raportul de activitate pentru anul 2023 (DOCUMENT)

17 Jan 2024 848

Un vulcan a erupt pe o insulă! Nivelul de alertă de activitate vulcanică a fost ridicat

13 Jan 2024 801

LIVE TEXT Conferință de presă la Prefectura Constanța. Mai multe instituții au prezentat raportul activităților (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Sep 2023 1204

Consilierii locali municipali , chemați să aprobe activitatea de administrare a CT BUS SA pentru semestrul I din 2023 (DOCUMENT)

26 Sep 2023 782

Știri Constanța Vicepreședinte Consiliul Județean, Stelian Gima și-a depus raportul de activitate (DOCUMENT)

10 Sep 2023 2485

Știri Constanța Conferința de presă pentru a marca încheierea primelor trei luni de activitate ale "Drumuri Județene Constanța" SA (FOTO +VIDEO)

01 Sep 2023 1369

Echipajele MAI, activitate de vârf în penultima zi din minivacanta de Sf. Maria. Sute de permise, reținute în ultimele 24 de ore

15 Aug 2023 851

Poliția Română Sute de permise de conducere, ridicate în doar 24 de ore!

03 Aug 2023 739

Mii de nereguli depistate de polițiști în ultimele 24 de ore! Cât valoarează amenzi cumulate

01 Aug 2023 723

Poliția de Frontieră, 28 iulie Ce s-a întâmplat la granițele României în ultimele 24 de ore?

28 Jul 2023 709

Traficul de granițele României în prima jumătate a anului 2023! Care este cea mai „populară“ metodă folosită pentru trecerea ilegală

27 Jul 2023 944