Atmosferă de sărbătoare şi zeci de surprize, oferite copiilor, de 1 Iunie, de Primăria şi Consiliul Local Grădina (galerie foto)

1 Iunie este Ziua Internaţională a Copilului, zi în care îi sărbătorim pe cei mici. Este ziua în care toţi copiii ar trebui să se simtă bine, să primească cadouri, să se distreze împreună. În această zi, fiecare dintre noi îşi aminteşte de momentele frumoase ale copilăriei, întorcându-se cu gândul în trecut sau retrăind-o prin ochii oricărui copil.
 
Ziua Internaţională a Copilului trebuie să însemne multe bucurii pentru cei mici, baloane colorate, jucării, dulciuri, hăinuţe noi, jocuri şi distracţii în parcuri, prietenii noi, generozitate, dragoste, inocenţă, puritate, duioşie, pictură, dansuri, plimbări, desene pe asfalt, filme, urări, felicitări.
 
Primăria şi Consiliul Local Grădina au sărbătorit, ieri, alături de cei 135 de elevi ai Şcolii Gimnaziale nr. 1 din localitate, Ziua Internaţională a Copilului, cea mai frumoasă zi din calendar. De asemenea, au avut ca invitaţi 25 de copii de la Şcoala Gimnazială „Anton Pann“ din Râmnicu Vâlcea şi trei elevi de la Liceul de Artă din Râmnicu Vâlcea.
 
Ziua de început cu un frumos spectacol artistic, prezentat de elevii din comuna Grădina şi de cei din Râmnicu Vâlcea. Cântecele şi dansurile populare i-au încântat pe toţi spectatorii, care au fost alături de elevi de Ziua Internaţională a Copilului. Eroii şi eroinele din poveşti îndrăgite au antrenat atmosfera cu show-uri, animaţie, jocuri, karaoke, face-painting, baloane, confetti. Copiii s-au bucurat de surpriza oferită de Consiliul Local Grădina. De asemenea, micuţii au fost serviţi cu dulciuri şi multe alte bunătăţi.
 
Primăria şi Consiliul Local Grădina au avut grijă ca sărbătoriţilor să nu le lipsească nimic: sucuri, fructe, bomboane, prăjituri şi multe ale dulciuri delicioase.
 
La rândul lor, de Ziua Imnului, elevii din comuna Grădina vor merge în vizită în Râmnicu Vâlcea, spune Gabriela Iacobici, primarul localităţii Grădina. „Le dorim tuturor copiilor sănătate multă. Să aducă numai bucurii părinţilor şi profesorilor. La mulţi ani!“, a transmis primarul localităţii Grădina, Gabriela Iacobici.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vrei să amenajezi o grădină de legume? Primăria Agigea, județul Constanța lansează licitație pentru concesionarea unui teren

19 Apr 2024 2761

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL a bifat trei contracte cu Primăria Grădina în valoare de peste 300.000 lei (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 446

Cumpărări directe Constanța Anarecad SRL din Galați va transpune PUG-ul comunei Grădina în Sistem informatic Geografic (DOCUMENTE)

14 Mar 2024 526

Cumpărări directe Constanța Anarecom Regioserv SRL a câștigat două contracte de la Primăria Grădina, în valoare de peste 300.000 de lei (DOCUMENTE)

13 Mar 2024 461

Primăria comunei Grădina, verificată de auditorii Curții de Conturi a României. Ce au descoperit?

09 Mar 2024 676

Licitații Constanța Primăria Comunei Grădina va moderniza drumurile din comună! Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

25 Feb 2024 546

Licitații Constanța Echipamente digitale pentru Școala gimnazială nr. 1 din Grădina (DOCUMENT)

24 Feb 2024 1026

Primăria Grădina, județul Constanța, organizează licitație pentru furnizarea de mobilier școlar (DOCUMENT)

24 Feb 2024 1071

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL din Mihail Kogălniceanu va toaleta arborii din comuna Grădina

08 Feb 2024 636

Licitații Constanța Ce firmă se va ocupa de colectarea și transportul deșeurilor din comuna Grădina (DOCUMENT)

30 Jan 2024 866

Afaceri Constanța Primăria Mangalia scoate la licitație cuveta Lacului Neptun, Grădina Spectacol Cinematograf Venus și două terenuri

22 Jan 2024 2170

Licitații Constanța Primăria Grădina, contract cu Dab IT Outsourcing SRL, pentru Centrul de monitorizare și Wi-Fi. Compania, numeroase contracte în Dobrogea (DOCUMENTE)

15 Jan 2024 1325

Achiziții Constanța Primăria Grădina va amenaja alei betonate în cimitirul din satul Cheia

11 Oct 2023 811

Declarații de avere Constanța Gabriela Iacobici, primarul comunei Grădina, averea și interesele (DOCUMENTE)

14 Aug 2023 2569

Președintele PNL Însurăței din județul Brăila, vrea să ridice un bloc de apartamente pe locul fostei grădini a Teatrului de Vară din Mamaia (DOCUMENT)

29 May 2023 1667