Administratie locala

Au fost desemnaţi câştigătorii celei de-a doua ediţii a Cupei Ovidiu la dans sportiv. Pe podium au urcat şi sportivi din oraşul Ovidiu (galerie foto)

Primăria Ovidiu, Federaţia Română de Dans Sportiv şi Clubul Dance World au organizat, pe data de 8 iunie, cea de-a doua ediţie a Cupei Ovidiu la dans sportiv. Zeci de cluburi de dans sportiv din România au intrat în competiţia Cupa Ovidiu la dans sportiv, ajunsă la cea de-a doua ediţie. Evenimentul, ajuns la cea de-a doua ediţie anul acesta, a fost găzduit de Sala de Sport a Clubului Orăşenesc Ovidiu.
 
Concursul a fost structurat pe mai multe categorii de vârstă şi clase de dans sportiv, începând cu vârsta de 4 ani şi terminând cu seniorii de 35 de ani. Au fost invitate să participe toate cluburile de dans sportiv din România.
 
Concurenţii au fost evaluaţi de 20 de arbitri de nivel naţional şi internaţional din Constanţa, Bucureşti, Craiova, Satu Mare, Brăila, Galaţi, Piteşti. Directorul concursului este Otto Varga, preşedintele juriului - Justin Istrate, observator federal - Costin Mihaiu. Arbitrii competiţiei sunt: Dan Marina, Iulian Ghencea, Florentina Mihaiu, Raluca Ivan, Eugenia Iordache, Valentin Butanche, Adrian Oprea, Iulian Tenie, Galina Uncum, Dan Frumuşanu, Andreea Folea, Adrian Nicoară, Alina Filipescu, Csaba Tibor Toth, Dorel Burgiu, Mănescu Lavinia, Drăgan Cosmina şi Sever Vuap. Secretariat: Adina Răducan şi Cătălin Prundurel. Prezentator - Melania Istrate, DJ şi muzică - Hobby Dance. Evenimentul a adunat în oraşul Ovidiu peste 360 de sportivi de toate vârstele şi din toată ţara. Dintre aceştia, 100 au fost constănţeni.
 
„Trebuie să mulțumim Federației că a avut încredere în noi, înseamnă că după prima ediție au fost mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat la Ovidiu. Avem toată încrederea că vor veni și la anul fără niciun dubiu. Este un eveniment care trebuie să continue, eu consider că abia de la a treia ediție putem spune că devine o tradiție. Meritul este în primul rând al profesoarei noastre de dans sportiv, Cosmina Drăgan, ea a reușit să convingă Federația și s-a implicat foarte mult în organizarea evenimentului și în căutarea sponsorilor. Și din Ovidiu am avut participanți. Primăria a susținut și financiar, dar mai ales logistic. Partener a fost și anul acesta Clubul Orășenesc Ovidiu”, a punctat George Scupra, primarul orașului Ovidiu.
 
Şi copii de la Secţia de Dans Sportiv Ovidiu au urcat pe podiumul concursului. Perechea Eghet Sebastian / Zărnescu Alexandra a obţinut locul 5 la clasa debutanţi vals lent. Perechea Bălan Dragoş / Zenovei Lorena s-a clasat pe locul 7, la clasa E. De asemenea, perechea Strugariu Dragoş / Dobre Carina şi-a adjudecat locul 8, la clasa E, iar perechea Gheuca Robert / Neculaie Andreea - locul 7, la clasa E. Tinerii sunt antrenaţi de Cosmina Drăgan.
 
Preșcolarii celor două grădinițe din Ovidiu au oferit un moment artistic. „În cadrul concursului, am avut un scurt moment demonstrativ, un mic spectacol prezentat de copiii de la grădinițele din Ovidiu, un dans al prieteniei, așa l-am numit noi. Este un sport care îi ajută pe copii pentru a fi mai siguri pe sine, le dă încredere în propriile forțe. Vreau să mulțumesc primăriei, primarului George Scupra, dar și părinților care ne-au susținut la organizarea acestei competiții cu final fericit”, a declarat Cosmina Drăgan, antrenor de dans sportiv în orașul Ovidiu.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Ovidiu, dotat cu o ambulanţă (galerie foto)

18 Sep 2019 457

Acces la un act educaţional de calitate Licitaţie organizată de Primăria Ovidiu pentru construirea unei creşe cu program prelungit (document)

16 Sep 2019 508

‎Inaugurare în satul Poiana, oraşul Ovidiu Primarul George Scupra - „Noua şcoală este dotată la standarde moderne“ (galerie foto)

10 Sep 2019 550

Investiţie în învăţământ Şcolile şi grădiniţele din oraşul Ovidiu, pregătite pentru noul an şcolar (galerie foto)

09 Sep 2019 538

Reţeaua de canalizare de pe strada Teiului din oraşul Ovidiu, extinsă

02 Sep 2019 533

Bani europeni pe apa sâmbetei. Pavelele din zona peninsulară a Constanței vor fi înlocuite (galerie foto)

30 Aug 2019 3764

„Ne dorim un oraş curat, civilizat“. Ce a transmis Primăria Ovidiu locuitorilor oraşului

28 Aug 2019 536

Comunicat de presă Primăria Ovidiu, precizări cu privire la gestionarea serviciilor de salubrizare

21 Aug 2019 519

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Ovidiu, dotat cu o autospecială de stingere a incendiilor

19 Aug 2019 650

Şanse mari la titlu Micii rugbyşti de la CSO Ovidiu, pe locul doi în etapa a treia a Campionatului Naţional (galerie foto)

07 Aug 2019 654

ONE! Festivalul muzicii românești continuă cu noi concerte extraordinare!

31 Jul 2019 1563

Primăria Ovidiu susţine sportul Halterofili de la CSO Ovidiu, victorie la Campionatele Naţionale de la Târgu Mureş

30 Jul 2019 501

Festivalul ONE Nume mari vor concerta în piaţa Ovidiu din Constanţa

23 Jul 2019 7669

Firmă cu zero angajaţi. Primăria a decis cine organizează Spectacole Estivale Piața Ovidiu” Constanța 2019! (documente)

23 Jul 2019 2356

Simona Halep vine acasă! Primăria Constanţa, invitaţie pentru constănţeni şi turişti. Vezi programul evenimentului

19 Jul 2019 2315