Administratie locala

Au fost desemnaţi câştigătorii celei de-a doua ediţii a Cupei Ovidiu la dans sportiv. Pe podium au urcat şi sportivi din oraşul Ovidiu (galerie foto)

Primăria Ovidiu, Federaţia Română de Dans Sportiv şi Clubul Dance World au organizat, pe data de 8 iunie, cea de-a doua ediţie a Cupei Ovidiu la dans sportiv. Zeci de cluburi de dans sportiv din România au intrat în competiţia Cupa Ovidiu la dans sportiv, ajunsă la cea de-a doua ediţie. Evenimentul, ajuns la cea de-a doua ediţie anul acesta, a fost găzduit de Sala de Sport a Clubului Orăşenesc Ovidiu.
 
Concursul a fost structurat pe mai multe categorii de vârstă şi clase de dans sportiv, începând cu vârsta de 4 ani şi terminând cu seniorii de 35 de ani. Au fost invitate să participe toate cluburile de dans sportiv din România.
 
Concurenţii au fost evaluaţi de 20 de arbitri de nivel naţional şi internaţional din Constanţa, Bucureşti, Craiova, Satu Mare, Brăila, Galaţi, Piteşti. Directorul concursului este Otto Varga, preşedintele juriului - Justin Istrate, observator federal - Costin Mihaiu. Arbitrii competiţiei sunt: Dan Marina, Iulian Ghencea, Florentina Mihaiu, Raluca Ivan, Eugenia Iordache, Valentin Butanche, Adrian Oprea, Iulian Tenie, Galina Uncum, Dan Frumuşanu, Andreea Folea, Adrian Nicoară, Alina Filipescu, Csaba Tibor Toth, Dorel Burgiu, Mănescu Lavinia, Drăgan Cosmina şi Sever Vuap. Secretariat: Adina Răducan şi Cătălin Prundurel. Prezentator - Melania Istrate, DJ şi muzică - Hobby Dance. Evenimentul a adunat în oraşul Ovidiu peste 360 de sportivi de toate vârstele şi din toată ţara. Dintre aceştia, 100 au fost constănţeni.
 
„Trebuie să mulțumim Federației că a avut încredere în noi, înseamnă că după prima ediție au fost mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat la Ovidiu. Avem toată încrederea că vor veni și la anul fără niciun dubiu. Este un eveniment care trebuie să continue, eu consider că abia de la a treia ediție putem spune că devine o tradiție. Meritul este în primul rând al profesoarei noastre de dans sportiv, Cosmina Drăgan, ea a reușit să convingă Federația și s-a implicat foarte mult în organizarea evenimentului și în căutarea sponsorilor. Și din Ovidiu am avut participanți. Primăria a susținut și financiar, dar mai ales logistic. Partener a fost și anul acesta Clubul Orășenesc Ovidiu”, a punctat George Scupra, primarul orașului Ovidiu.
 
Şi copii de la Secţia de Dans Sportiv Ovidiu au urcat pe podiumul concursului. Perechea Eghet Sebastian / Zărnescu Alexandra a obţinut locul 5 la clasa debutanţi vals lent. Perechea Bălan Dragoş / Zenovei Lorena s-a clasat pe locul 7, la clasa E. De asemenea, perechea Strugariu Dragoş / Dobre Carina şi-a adjudecat locul 8, la clasa E, iar perechea Gheuca Robert / Neculaie Andreea - locul 7, la clasa E. Tinerii sunt antrenaţi de Cosmina Drăgan.
 
Preșcolarii celor două grădinițe din Ovidiu au oferit un moment artistic. „În cadrul concursului, am avut un scurt moment demonstrativ, un mic spectacol prezentat de copiii de la grădinițele din Ovidiu, un dans al prieteniei, așa l-am numit noi. Este un sport care îi ajută pe copii pentru a fi mai siguri pe sine, le dă încredere în propriile forțe. Vreau să mulțumesc primăriei, primarului George Scupra, dar și părinților care ne-au susținut la organizarea acestei competiții cu final fericit”, a declarat Cosmina Drăgan, antrenor de dans sportiv în orașul Ovidiu.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Graţie şi splendoare Spectacolul „Lacul lebedelor“, jucat în premieră în oraşul Ovidiu, pe scena amenajată pe lacul Siutghiol (galerie foto)

24 Jun 2019 652

Comunicat de presă Primăria orașului Ovidiu, județul Constanța angajează inspector. Nu este necesară experiența

22 Jun 2019 701

Comunicat de presă Post vacant la Primăria Orașului Ovidiu. Condiții de participare

20 Jun 2019 815

Amânare în dosarul privind Regulamentul de acces în zona Peninsulară

20 Jun 2019 1185

Comunicat de presă A doua ediţie a Cupei Ovidiu la dans sportiv, la linie de start. Primăria Ovidiu, Federaţia Română de Dans Sportiv şi Clubul Dance World vă invită la eveniment

04 Jun 2019 636

Restricții de circulație în centrul Constanței, cu prilejul SuperCupei României la Karting Electric

29 May 2019 515

Constanța Street Food Festival, în acest weekend în Piața Ovidiu. Restricții de circulație

23 May 2019 745

Suită de evenimente, organizate de autoritatea publică locală cu prilejul Zilelor Oraşului Ovidiu

23 May 2019 950

Festival de muzică folk Nume celebre vor urca pe scenă, la invitaţia Primăriei Ovidiu

21 May 2019 629

Contract prin achiziţie directă pentru o firmă locală Cât se va aloca de la bugetul Primăriei pentru Ziua Constanţei

21 May 2019 847

Spectacol inedit de cântec popular autentic, la Ovidiu Festivalul Cântecului Popular „Elena Roizen“, la cea de-a XII-a ediţie

18 May 2019 653

Primăria oraşului Ovidiu promovează cultura Spectacolul „Lacul lebedelor“, jucat în aer liber, pe scena debarcaderului de pe lacul Siutghiol

15 May 2019 1196

Zeci de cluburi de dans sportiv din România intră în competiţie A doua ediţie a Cupei Ovidiu la dans sportiv, în luna iunie

14 May 2019 713

Primăria Ovidiu, dotată cu o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă tip B (document)

13 May 2019 581

S-a stabilit cine se va ocupa de reconstituirea şi punerea în circuitul turistic a Castrului roman din oraşul Ovidiu (document)

07 May 2019 974