Au fost emise certificatele de urbanism Seaview Media începe degajarea domeniului public de panouri publicitare şi mesh-uri


Contractul de panotaj dintre Primăria Constanţa şi firma prietenă a lui Mazăre, care a dus la amplasarea celor 647 de panouri publicitare în tot municipiul, s-a încheiat în iulie anul acesta. Acest contract, ce a adus o imagine urbanistică dezastruoasă timp de 15 ani, a fost total nefavorabil pentru Primăria Constanţa. Sumele mari încasate pentru publicitatea afişată pe aceste panouri s-au dus în buzunarele firmei prietene a lui Mazăre (Seaview Media) şi mai puţin în bugetul administraţiei locale.
 
Pe portalul municipalităţii se află în dezbatere publică noul regulament privind panotajul stradal, care a fost reactualizat în conformitate cu legislaţia în vigoare, apoi va fi supus votului Consiliului Local Municipal. Ulterior, se va organiza o nouă licitaţie.
 
Deoarece panourile publicitare erau amplasate pe domeniul public şi privat al municipiului, procedura de eliberare a domeniul public de către Seaview Media va dura câteva luni. Societatea a început să obţină autorizaţii de desfiinţare pentru aceste panouri şi ulterior e obligată să readucă domeniul public la starea iniţială.

Primăria municipiului Constanţa a eliberat chiar ieri mai multe certificate de urbanism pentru desfiinţarea unor panouri amplasate pe: bulevardul Aurel Vlaicu - zona Metrou, bulevardul Tomis, străzile Ştefan cel Mare sau Mihăileanu, şoseaua Mangaliei, strada Grozeşti, bulevardul Mamaia, zona Dolce Vita şi hotel Parc.
 

Despre Seaview Media SRL

 
Conform datelor de la Registrul Comerţului, firma Seaview Media SRL a fost înfiinţată în 2000 şi are sediul social în Constanţa. Capitalul social, de 2.000 de lei, este deţinut de Elena Geraldina Neagoe, cu 1% din capital, Carmen Antoanela Stăncescu, cu 1%, Emilian Schwartzenberg, cu 38%, Sorin Ionuţ Barbu, cu 55%, şi Oana Mihaela Schwartzenberg, cu 5% din capital. Administratorul firmei, care desfăşoară activităţi ale agenţiilor de publicitate şi servicii de reprezentare media, este Sorin Ionuţ Barbu. 
 
Citeşte şi:
 
Contractul de panotaj din municipiul Constanţa s-a încheiat. Prietenul lui Mazăre, nevoit să-şi desfiinţeze cele 647 de panouri publicitare (galerie foto)

 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Veste bună pentru iubitorii de burgeri Burger King deschide un nou restaurant în Constanța

26 Feb 2024 3851

A câștigat licitația organizată de Primăria Constanța pentru contractul de panotaj pe 5 ani Euromedia Group SA va construi un suport publicitar pe fațada imobilului City Park Mall

21 Feb 2024 770

Regulamentul de publicitate stradală din Constanța gândit strategic Primarul Chițac a furat startul! Campanie electorală sau mesaje de interes public? (GALERIE FOTO+VIDEO +DOCUMENT)

09 Jan 2024 1937

Primăria Constanța a eliberat noi autorizații de construire pentru panourile publicitare ale companiei Euromedia Grup

08 Aug 2022 1485

Unde vor fi amplasate primele panouri publicitare potrivit noului Regulament adoptat de Consiliul Local Constanța?

26 Jul 2022 2040

Ele sunt firmele care vor să gestioneze publicitatea stradală în municipiul Constanța pentru următorii cinci ani!

21 Feb 2022 2432

Seaview Media pierde unul dintre procesele intentate primăriei Constanța. Decizia nu este definitivă

03 Jun 2021 1635

Chițac -„Nu vrem să îngropăm serviciul de publicitate“ Seaview Media SRL, în litigiu cu Primăria Constanța. Care este obiectul dosarului și când se va pronunța instanța

27 May 2021 2072

Solicitarea lui Gheorghe Ungureanu tratată cu dispreț, postmortem. Se interzice amplasarea de mijloace de publicitate pe clădirea Casei de Cultură din Constanța

27 Apr 2021 2779

Care sunt solicitările industriei de publicitate în contextul adoptării unui nou regulament privind panotajul în municipiul Constanța

22 Apr 2021 2376

ZIUA LIVE. Primăria înlocuiește licitațiile pentru parcările rezidențiale cu o aplicație. Municipiul Constanța, cel mai mare buget de investiții din ultimii ani!

07 Apr 2021 7524

ZIUA LIVE. Cum se împart banii din bugetul municipiului Constanța în 2021?

05 Apr 2021 3427

Ce a decis Tribunalul Constanța în procesul dintre Seaview Media SRL și Primăria Constanța

15 Mar 2021 2041

Ce au decis judecătorii în procesul deschis de Seaview Media SRL, împotriva Primăriei Constanța. A fost termen ieri

02 Mar 2021 1700

Contractul de panotaj din municipiul Constanţa a expirat în 2019. Ce prevede noul regulament local de publicitate? (documente)

28 Jan 2021 2795