Administratie locala

Bal caritabil, meciuri de handbal şi asistenţi sociali din toată Dobrogea Week-end plin pentru comunitatea din Cumpăna

Sfârşit de săptămână plin pentru comuna Cumpăna. Începând de mâine şi până duminică, Sala Sporturilor „Elena Frîncu“ din localitate va fi gazda Turneului Naţional de Handbal Masculin, Juniori III. Evenimentul este desfăşurat cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cumpăna, reprezentate legal de primarul ec. Mariana Gâju, în colaborare cu CS Handbal Club Municipal Constanţa şi Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna. La competiţie participă cluburi sportive din Constanţa, Năvodari, Medgidia şi Călăraşi.

Sâmbătă, începând cu ora 11.00, sala de şedinţe a Primăriei comunei Cumpăna va fi gazda evenimentului dedicat „Zilelor Asistenţei Sociale“. Sub sloganul „Criza economică şi socială - soluţiile asistenţei sociale“, Sucursala Teritorială Constanţa - Tulcea a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR), împreună cu Primăria comunei Cumpăna, se reunesc pentru a încheia protocolul de colaborare interinstituţională ce prevede punerea la dispoziţia Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali a sălii de şedinţe a Primăriei Cumpăna în vederea desfăşurării de întâlniri profesionale ale asistenţilor sociali, precum şi Adunarea Generală a membrilor CNASR. „Ca asistenţi sociali, promovăm egalitatea şi echitatea, sprijinim un stil de viaţă sustenabil, susţinem implicarea individului şi a comunităţii şi respectăm diversitatea“, este afirmaţia CNASR ce reiese dintr-un comunicat de presă.

De asemenea, tot sâmbătă, cu începere de la ora 19.00, Asociaţia „Cumpăna Tinerilor“, împreună cu Grupul Local de Tineret Cumpăna, având ca parteneri implicaţi Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, dar şi Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, organizează o petrecere caritabilă în incinta Casei de Cultură din localitate. „Party-ul Primăverii 2014“ este un eveniment prin care organizatorii vin în sprijinul unui copil din comunitate aflat în scaun cu rotile. Fondurile strânse din preţul biletelor de intrare, precum şi donaţiile făcute la petrecere vor fi înmânate familiei. „Sala va fi decorată cu baloane multicolore ce vor alcătui un curcubeu, flori de hârtie şi alte ornamente create de voluntari“, spun organizatorii petrecerii caritabile.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alteța Sa Regală Principesa Maria, în vizită la Cumpăna, județul Constanța (galerie foto)

19 Jan 2019 977

Dotări noi pentru căminul cultural Primăria Cumpăna cumpără costume populare şi de dans modern (document)

17 Jan 2019 415

Trotuarele amplasate pe șoseaua Constanţei din Cumpăna vor fi reabilitate şi modernizate (document)

14 Jan 2019 1046

Sfânta Icoană Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului din Ucraina, la Cumpăna (galerie foto)

12 Jan 2019 722

Alertă la ISU Dobrogea. Un incendiu a izbucnit în localitatea Cumpăna. Pompierii, chemați în ajutor (galerie foto+video)

10 Jan 2019 2071

Accident rutier la Cumpăna. Două victime

07 Jan 2019 1789

Ce firmă a fost înfiinţată recent la Cumpăna, județul Constanţa. Cine este fondator şi ce domeniu de activitate are

01 Jan 2019 771

Trei copii creștinati la Cumpăna, de Sfântul Ștefan

27 Dec 2018 975

UPDATE. Incendiu la Cumpăna-judeţul Constanţa. Apartament cuprins de flăcări în centrul comunei

26 Dec 2018 1675

Daruri și surprize frumoase Elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, vizitați de moș Crăciun

23 Dec 2018 393

Imagini surprinse la faţa locului Un bărbat a fost prins de angajaţii ZIP în timp ce arunca gunoaiele în apropierea comunei Cumpăna (galerie foto + video)

22 Dec 2018 1222

Daruri pentru copii, bătrâni şi persoane cu dizabilităţi din Cumpăna (galerie foto)

20 Dec 2018 564

An cu rezultate de excepţie Cei mai buni sportivi şi antrenori de la CS Victoria Cumpăna, premiaţi la „Gala Sportului Cumpănean“ (galerie foto)

17 Dec 2018 766

Burse pentru elevii cu rezultate bune la învăţătură, oferite de Primăria şi Consiliul Local Cumpăna (galerie foto)

15 Dec 2018 698

Consiliul local Cumpăna convocat în ședință ordinară. Ce proiecte sunt incluse pe ordinea de zi

14 Dec 2018 514