Candy barul, atracţia petrecerii 1 Iunie, celebrat cu multe dulciuri şi personaje de poveste, la Murfatlar (galerie foto)

Sute de copii din Murfatlar, dar şi din Siminoc, au petrecut, ieri, Ziua Copilului în aer liber, pe stadion. A devenit deja o tradiţie ca, la Murfatlar, primarul să aloce o importanţă deosebită celor mici, astfel că ziua de 1 Iunie nu putea trece fără a fi sărbătorită. La sfârşitul săptămânii trecute, primarul Valentin Saghiu a fost alături de copiii mai mari, de clasa a XII-a, cărora le-a urat, cu ocazia absolvirii, mult succes la examenul care se apropie, pentru a le face cinste părinţilor, școlii pe care au absolvit-o şi orașului Murfatlar.

Ieri, Primăria Murfatlar a fost gazda petrecerii organizate, la iniţiativa primarului Valentin Saghiu, pe stadionul din localitate. Prichindeilor - de la cei de grădiniţă, până la copiii din clasa a IV-a - edilul-șef le-a pregătit o mulţime de surprize, devenind deja o tradiţie locală ca ziua de 1 Iunie să fie o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului. „Am pregătit pentru copii mai multe surprize, însă cei mici s-au bucurat cel mai mult de candy barul foarte bine aprovizionat, special amenajat pentru ei. Fiecare prichindel a putut de asemenea să mănânce şi îngheţată, vată de zahăr, popcorn, şi, desigur, nelipsitul tort, prezent la orice zi festivă“, a explicat primarul Valentin Saghiu.
 
Nici cei de până în clasa a VIII-a nu au fost uitaţi: ei vor merge, în perioada următoare, într-un parc de distracţii acvatice.
 
Pe lângă dulciurile care încântă orice copil, spectacolul pregătit de Primăria Murfatlar a fost unul de poveste. Cei mici s-au bucurat să vadă pe scenă personajele preferate din povești și din desene animate, care i-au antrenat şi i-au implicat în diverse jocuri. Spectacolul de pe scenă a continuat şi în mijlocul mulţimii de prichindei, căci personajele de basm au venit în mijlocul copiilor, atrăgându-i în jocul lor fantastic. Cei mici au avut ocazia de a se transforma în personajele lor preferate, prin intermediul sesiunilor de face painting. Într-un cuvânt, cu toţii au avut o zi plină, cu o mulţime de jocuri și încărcată de surprize. „Am și eu copii și știu cât de importantă este această zi pentru ei, o visează cu săptămâni înainte. Este deja o tradiţie ca de Ziua Copilului să fie petrecere la Murfatlar, deoarece, pentru noi, copiii sunt mereu pe primul loc. Poate tocmai de aceea, acum doi ani, am și primit diploma cu titlul «Primarul copiilor»“, a declarat primarul oraşului Murfatlar, Valentin Saghiu.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cod galben și portocaliu de vânt puternic și descărcări electrice în județul Constanța. Localitățile vizate

01 Jun 2022 2641

#scrieDobrogea Bisericuțele rupestre de la Murfatlar

26 Dec 2017 4818

Convocatorul ședinței Consiliului Local Murfatlar din 18 iunie 2015

18 Jun 2015 1241

UPDATE 1 Timp de doi ani, o minoră din Murfatlar a fost violată de bunicul vitreg

16 Jun 2015 2275

Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui

30 May 2015 3823

Restricţii de circulaţie pe A2

29 May 2015 1543

Valentin Saghiu, primarul copiilor Petrecere cu personaje de poveste, face painting și candy-bar, la Murfatlar (galerie foto)

28 May 2015 6159