Câte străzi din Techirghiol vor fi reabilitate cu peste trei milioane de lei şi cine va executa lucrările

SC ARCONI STAR SA va reabilita străzile din oraşul Techirghiol contra sumei de 3.320.300,46 lei. Contractul care poartă numărul 5.000 din data de 20 mai 2013 (anunţul de atribuire a fost publicat la data de 3 iunie) are ca obiect lucrări de reabilitare şi modernizare a 21 de străzi situate în intravilanul oraşului Techirghiol, respectiv aducerea părţii carosabile şi a trotuarelor la parametrii tehnici, la circulaţia pietonală şi trafic auto corespunzător, precum şi scurgerea apelor pluviale în condiţii cât mai bune.
Au fost depuse două oferte, firma câştigătoare fiind desemnată SC ARCONI STAR SA, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Cine este ARCONI STAR?

Firma care şi-a adjudecat contractul cu Primăria Techirghiol are ca acţionari pe de o parte o altă societate comercială, respectiv SC Argenta Instalatii SRL, cu 52% din acţiuni, restul de 48% aparţinând acţionarilor persoane fizice Fottu Stelian (1%), Fechete Vasile – Victor (1%), Ciupercă Neculai (1%) şi Fechete Gheorghe (45%).
La rândul ei, firma SC Argenta Instalatii SRL are trei acţionari persoane fizice: Ciupercă Neculai (10%), Fechete Vasile Victor (45%) şi Fottu Stelian (45%). În 2008, cei trei apăreau ca acţionari într-o altă firmă, SC Argenta SRL, care, în 2010, apărea pe lista principalilor sponsori ai PSD.
De asemenea, cei trei au mai avut legături şi cu firma SC Romconstruct Invest SRL, şi ea pe lista sponsorilor PSD în anul 2010.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.