Ce calificativ a primit la evaluarea anuală managerul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (documente)


Consiliul Județean Constanța a făcut public rezultatul evaluării anuale pentru Adrian Bîlbă, director al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (CMSNC), pentru anul 2019.

Potrivit normelor legale în vigoare, Consiliul Județean Constanța a organizat evaluarea anuală a managementului la CMSNC. Conform art.40 din OUG nr.189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, evaluarea managementului s-a organizat în două etape: analiza raportului final de activitate și susținerea raportului de activitate în cadrul unui interviu. Comisia de evaluare a managementului pe anul 2019 de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a punctat activitatea managerului astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obținută a fost 9.56 iar în a doua etapă - susținerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obținută a fost 9.83. Nota finală obținută de Adrian Bîlbă este 9.59.

Potrivit regulamentului, evaluarea managementului de către Consiliul Județean Constanța, pentru Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, s-a realizat în conformitate cu dispozițiile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, aprobată prin Legea nr. 269/2009.

În secțiunea Documente puteți parcurge și raportul de activitate pentru anul 2019 al managerului Complexului Muzeal de Ştiințe ale Naturii Constanța.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Gogu

03 Apr, 2020 09:43

Felicitari!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.