Ce notă a obținut la evaluarea anuală managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)

  • S-a încheiat evaluarea anuală și pentru managerul Muzeului de Artă Constanţa, Lelia Rus Pîrvan
  • Acesta este și lector-univ la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța și a fost profesor titular de sculptură statuară la Colegiul Național de Arte Regina Maria din Constanța
  • Comisia de evlauare a notat-o pe Rus - Pârvan cu notă maximă atât proba de analiza raportului de activitate şi a referatelor dar și la susţinerea raportului de activitate

S-a încheiat evaluarea managerului Muzeului de Artă din Constanța, Lelia Rus Pârvan.

Comisia pentru evaluarea managerului Muzeului de Artă Constanţa, Lelia Rus Pîrvan a avut următoarea componență:Preşedinte:Nițulescu Virgil – Ștefan - Director/Manager – Muzeul Țăranului Român și membri: Druțu Valentina Florentina – Director/Manager – Complexul Muzeal Național Moldova Iași;Stoian Georgiana – Inspector, Direcţia Generală de Administraţie Publică şi Juridică; Membru supleant din partea autorității: Dumitru Liliana – Inspector – Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate.

Evaluarea managementului s-a desfăşurat conform următorului calendar:
a) 07 – 10 martie 2023, întocmirea referatelor-analiză de către secretariatul comisiei;
b) 13 - 22 martie 2023, analiza raportului de activitate şi a referatelor - analiză de către comisia de evaluare;
c) 23 martie 2023, susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu;
d) aducerea la cunoștința managerului a rezultatului evaluării, a notei şi a concluziilor raportului întocmit de comisia de evaluare, în termen de 24 de ore de la încheierea procedurii de evaluare.
Lelia Rus Pârvan a obținut la ambele probe ale evaluării -  analiza raportului de activitate şi a referatelor și susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu, nota 10, vezi secțiunea „documente".

Lelia Pârvan - Rus este și lector-univ la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța și a fost profesor titular de sculptură statuară la Colegiul Național de Arte Regina Maria din Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Ce note au obținut la evaluarea anuală managerii de la Teatrul de Stat Constanța și Biblioteca Județeană „I.N.Roman”?(DOCUMENTE)

După trista dispariție a Doinei Păuleanu, Muzeul de Artă din Constanța are un director interimar

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Câștigătorii finanțărilor nerambursabile de la Consiliul Județean Constanța pentru activităţi nonprofit culturale pentru anul 2023

03 Jun 2023 651

Indicele Transparenței Locale Ce scor a primit Primăria Constanța?

03 Jun 2023 1196

Noul termen pentru finalizarea șantierului de pe Ștefan cel Mare din Constanța este 1 septembrie. Iată ce prevede proiectul tehnic (DOCUMENT)

01 Jun 2023 4920

Investitorii de la Margona MTC, Genesis Concept, Tomis Real Estate și Confort Urban fața în față cu reprezentanții Comisiei de Urbanism a Primăriei Constanța

31 May 2023 707

Contractul încheiat cu Numart MS Kraft SRL pentru restaurarea statuilor și monumentelor istorice din municipiul Constanța, adiționat cu repetiție (DOCUMENTE)

27 May 2023 958

Primăria Constanța cheltuie 540 mii de euro. Comisiile de selecție ale proiectelor non-profit, la secret

25 May 2023 1188

Instalați în același sediu cu ADD Cine sunt membrii fondatori ai Asociației Organizația de Management al Destinației Județul Constanța? (DOCUMENTE)

25 May 2023 1041

După ce a blocat reabilitarea piețelor agroalimentare Griviței și Pescăruș, Chițac le transferă din nou la Administrația Fondului Imobiliar SRL (DOCUMENT)

24 May 2023 4164

Consiliul Local Municipal votează șefii de secţii de la Spitalul de Boli Infecţioase. Iată nominalizările (DOCUMENTE)

23 May 2023 962

Parohia din Veterani rămâne fără o parte din teren E-Distribuție Dobrogea va amplasa postul de tranformare pe pământul dat în folosință bisericii (DOCUMENT)

22 May 2023 868

După ce a avut grijă de propriul buzunar, primarul Chițac a majorat și indemnizațiile consilierilor locali municipali(DOCUMENT)

12 May 2023 1607

Reorganizări în administrația Chițac Viitorii angajați ai Direcției Locuințe Sociale din cadrul DGAS Constanța, obligați să susțină concursuri! În organigramă apar 28 de posturi (DOCUMENTE)

10 May 2023 2633

Constănțeanul supărat Florin Cocargeanu, viceprimar Constanţa - „Vergil Chiţac a decis soarta Creşei nr. 6 de pe Aleea Topolog. În locul ei va fi construită o parcare supraetajată”!

08 May 2023 3394

Ghenele de gunoi vor fi reparate iar locurile de joacă vor fi amplasate începând cu luna iunie Zona reabilitată din cartierul Inel II va beneficia de iluminat LED și camere de supraveghere!

06 May 2023 993

Cine sunt câștigătorii finanțărilor Consiliului Județean Constanța pentru proiecte și activități non-profit de promovare a sportului de masă?(DOCUMENTE)

06 May 2023 1733