Ce notă a obținut la evaluarea anuală managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)

  • S-a încheiat evaluarea anuală și pentru managerul Muzeului de Artă Constanţa, Lelia Rus Pîrvan
  • Acesta este și lector-univ la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța și a fost profesor titular de sculptură statuară la Colegiul Național de Arte Regina Maria din Constanța
  • Comisia de evlauare a notat-o pe Rus - Pârvan cu notă maximă atât proba de analiza raportului de activitate şi a referatelor dar și la susţinerea raportului de activitate

S-a încheiat evaluarea managerului Muzeului de Artă din Constanța, Lelia Rus Pârvan.

Comisia pentru evaluarea managerului Muzeului de Artă Constanţa, Lelia Rus Pîrvan a avut următoarea componență:Preşedinte:Nițulescu Virgil – Ștefan - Director/Manager – Muzeul Țăranului Român și membri: Druțu Valentina Florentina – Director/Manager – Complexul Muzeal Național Moldova Iași;Stoian Georgiana – Inspector, Direcţia Generală de Administraţie Publică şi Juridică; Membru supleant din partea autorității: Dumitru Liliana – Inspector – Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate.

Evaluarea managementului s-a desfăşurat conform următorului calendar:
a) 07 – 10 martie 2023, întocmirea referatelor-analiză de către secretariatul comisiei;
b) 13 - 22 martie 2023, analiza raportului de activitate şi a referatelor - analiză de către comisia de evaluare;
c) 23 martie 2023, susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu;
d) aducerea la cunoștința managerului a rezultatului evaluării, a notei şi a concluziilor raportului întocmit de comisia de evaluare, în termen de 24 de ore de la încheierea procedurii de evaluare.
Lelia Rus Pârvan a obținut la ambele probe ale evaluării -  analiza raportului de activitate şi a referatelor și susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu, nota 10, vezi secțiunea „documente".

Lelia Pârvan - Rus este și lector-univ la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța și a fost profesor titular de sculptură statuară la Colegiul Național de Arte Regina Maria din Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Ce note au obținut la evaluarea anuală managerii de la Teatrul de Stat Constanța și Biblioteca Județeană „I.N.Roman”?(DOCUMENTE)

După trista dispariție a Doinei Păuleanu, Muzeul de Artă din Constanța are un director interimar

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 1161

După doi ani de demersuri din partea USR Mangalia și urmare a adreselor ISC Construcțiile de pe taluzul Mangaliei ar putea fi oprite de instituțiile statului!

17 Mar 2024 605

Decizii ale Consiliului de Administrație Liliana Cristescu, mandat prelungit până în septembrie la conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL

13 Mar 2024 551

Consiliul Județean Constanța a alocat un buget de 5.500.000 lei pentru proiectele sportive! Care este data limită de depunere a acestora?(DOCUMENT)

10 Mar 2024 1307

Opinie cu rezerve Camera de Conturi a publicat raportul de audit financiar asupra situațiilor financiare consolidate ale orașului Năvodari (DOCUMENT)

08 Mar 2024 670

Opinie cu rezerve Camera de Conturi Constanța, raport de audit asupra situațiilor financiare ale Municipiului Medgidia (DOCUMENT)

07 Mar 2024 659

2.6 milioane de euro puse la bătaie Consiliul Județean Constanța, programul de finanțări nerambursabile pentru anul 2024(DOCUMENT)

27 Feb 2024 711

Directorul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia conduce Comisia de evaluare anuală a lui Aurel Mototolea, managerul MINAC (DOCUMENT)

25 Feb 2024 682

Se prevalează de faptul că studiul ar fi o lucrare științifică Expertiza care ar recomada demolarea bazarului Gorbaciov, ținută la secret de conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL!

25 Feb 2024 2624

Când are loc și cine face parte din comisia de evaluare anuală a Leliei Rus Pîrvan, managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)

24 Feb 2024 1191

Contractul de reabilitare a MINAC a fost reziliat În sedința de CJC se propune achiziția de servicii juridice în vederea apărării intereselor județului Constanța în procesele cu SC Actaeon Invest SA(DOCUMENT)

16 Feb 2024 1596

Ședință CLM Municipalitatea vrea să modernizeze iluminatul public din cartierul Veterani! Proiectul este implementat de Administrația Fondului pentru Mediu (DOCUMENT)

12 Feb 2024 818

Ședință CLM Proiectul de reabilitare a malurilor lacului Tăbăcărie, majorat cu aproape 3 milioane de euro (DOCUMENT)

11 Feb 2024 986

Activează în Comisia pentru învățământ Consilierul local municipal PSD, Irinela Nicolae și-a prezentat raportul de activitate pentru anul 2023 (DOCUMENT)

17 Jan 2024 741

Cine i-a luat locul fostului director CJC, Ermil Chelariu, suspendat din funcție și trimis în judecată de DNA Constanța pentru folosire de informații nedestinate publicității (DOCUMENT)

12 Jan 2024 2051