Ce note au obținut la evaluarea anuală managerii de la Teatrul de Stat Constanța și Biblioteca Județeană „I.N.Roman”?(DOCUMENTE)

  • S-au încheiat evaluările pe anul 2022 a activității directorilor de la Teatrul de Stat Constanta și de la Biblioteca Județeană ”I.N.Roman” Constanța
  • Comisia pentru evaluarea managerului Teatrului de Stat Constanța, Erwin Șimșensohn este condusă de Corbeanu Aurelia – Vicepreședinte – Uniunea Teatrală din România
  • Comisia pentru evaluarea managerului Bibliotecii Județene „I.N.Roman” Constanța, Angelo Mitchievici va fi condusă de Burlacu Sorin – Manager - Biblioteca Județeană „V.Voiculescu”, Buzău
  • Erwin Șimșensohn și Angelo Mitchievici au obținut notă maximă după susținerea celor două probe ale evaluării activității pentru anul 2022
 
 
S-au încheiat evaluările pe anul 2022 a activității directorilor de la Teatrul de Stat Constanta și de la Biblioteca Județeană ”I.N.Roman” Constanța.

Comisia pentru evaluarea managerului Teatrului de Stat Constanța, Erwin Șimșensohn, în următoarea componență:Preşedinte Corbeanu Aurelia – Vicepreședinte – Uniunea Teatrală din România și membri - Nichifor Leonard-Radu – Manager – Teatrul ,,Maria Filotti” Brăila;Pitu Mihăiță – Consilier – Serviciul Control, Consiliul Județean Constanța; Membru supleant din partea autorității: Musteață Ana Maria – Inspector Superior, Compartimentul Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Consiliul Județean Constanța.Erwin Șimșensohn a obținut la ambele probe ale evaluării -  analiza raportului de activitate şi a referatelor și susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu, nota 10, vezi secțiunea „documente".

Comisia pentru evaluarea managerului Bibliotecii Județene „I.N.Roman” Constanța, Angelo Mitchievici a avut următoarea componență: Președinte (specialist) – Burlacu Sorin – Manager - Biblioteca Județeană „V.Voiculescu”, Buzău; Membru (specialist) și membri: Balog Elena - Manager – Biblioteca Județeană „Ștefan Bănulescu”, Ialomița; Membru (CJC) – Pitu Daniel – inspector, Serviciul de Analiză Strategică și Creșterea Competitivității (Intelligence Competitive), Consiliul Județean Constanța; Supleant autoritate: Costencu Irina Elena - Inspector superior, Compartimentul Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Consiliul Județean Constanța.

Și managerul Bibliotecii Județene „I.N.Roman” Constanța, Angelo Mitchievici a obținut la ambele probe ale evaluării -  analiza raportului de activitate şi a referatelor și susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu, nota 10, vezi secțiunea „documente".
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Directorii teatrelor și muzeelor față în față cu examinatorii A început evaluarea anuală a managementului în instituțiile de cultură subordonate Consiliului Județean Constanța!

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Câștigătorii finanțărilor nerambursabile de la Consiliul Județean Constanța pentru activităţi nonprofit culturale pentru anul 2023

03 Jun 2023 570

Indicele Transparenței Locale Ce scor a primit Primăria Constanța?

03 Jun 2023 990

Noul termen pentru finalizarea șantierului de pe Ștefan cel Mare din Constanța este 1 septembrie. Iată ce prevede proiectul tehnic (DOCUMENT)

01 Jun 2023 4374

Investitorii de la Margona MTC, Genesis Concept, Tomis Real Estate și Confort Urban fața în față cu reprezentanții Comisiei de Urbanism a Primăriei Constanța

31 May 2023 698

Contractul încheiat cu Numart MS Kraft SRL pentru restaurarea statuilor și monumentelor istorice din municipiul Constanța, adiționat cu repetiție (DOCUMENTE)

27 May 2023 939

Primăria Constanța cheltuie 540 mii de euro. Comisiile de selecție ale proiectelor non-profit, la secret

25 May 2023 1161

Instalați în același sediu cu ADD Cine sunt membrii fondatori ai Asociației Organizația de Management al Destinației Județul Constanța? (DOCUMENTE)

25 May 2023 1017

După ce a blocat reabilitarea piețelor agroalimentare Griviței și Pescăruș, Chițac le transferă din nou la Administrația Fondului Imobiliar SRL (DOCUMENT)

24 May 2023 4135

Consiliul Local Municipal votează șefii de secţii de la Spitalul de Boli Infecţioase. Iată nominalizările (DOCUMENTE)

23 May 2023 953

Parohia din Veterani rămâne fără o parte din teren E-Distribuție Dobrogea va amplasa postul de tranformare pe pământul dat în folosință bisericii (DOCUMENT)

22 May 2023 858

După ce a avut grijă de propriul buzunar, primarul Chițac a majorat și indemnizațiile consilierilor locali municipali(DOCUMENT)

12 May 2023 1605

Reorganizări în administrația Chițac Viitorii angajați ai Direcției Locuințe Sociale din cadrul DGAS Constanța, obligați să susțină concursuri! În organigramă apar 28 de posturi (DOCUMENTE)

10 May 2023 2627

Constănțeanul supărat Florin Cocargeanu, viceprimar Constanţa - „Vergil Chiţac a decis soarta Creşei nr. 6 de pe Aleea Topolog. În locul ei va fi construită o parcare supraetajată”!

08 May 2023 3386

Ghenele de gunoi vor fi reparate iar locurile de joacă vor fi amplasate începând cu luna iunie Zona reabilitată din cartierul Inel II va beneficia de iluminat LED și camere de supraveghere!

06 May 2023 979

Cine sunt câștigătorii finanțărilor Consiliului Județean Constanța pentru proiecte și activități non-profit de promovare a sportului de masă?(DOCUMENTE)

06 May 2023 1718