Administratie locala

Ce note au primit la evaluarea anuală managerii instituţiilor de cultură aflate în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa

Managerii instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa au trecut de evaluarea anuală. În faţa comisiilor au fost prezenţi Dana Dumitrescu, director al Teatrului de Stat Constanţa, Doina Păuleanu, manager al Muzeului de Arta Constanţa, Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Corina Apostoleanu, directorul Bibliotecii Judeţene „I.N. Roman“, şi Doina Voivozeanu, managerul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“.
 

9,76 pentru managerul Teatrului de Stat


Conform art. 40 din OUG nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, evaluarea managementului este organizată în două etape: analiza raportului final de activitate şi susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu.
 
Comisia de evaluare a managementului pe anul 2017 de la Teatrul de Stat Constanţa a punctat activitatea managerului Dana Dumitrescu astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 9,6; în a doua etapă - susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 9,93. Nota finală obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate al directorului Teatrului de Stat Constanţa a fost 9,76 (nouă şi şaptezeci şi şase).
 

Bîlbă, manager de notă 9

 
În evaluare s-a aflat şi directorul general/managerul
general al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Adrian Bîlbă. Comisia de evaluare a managementului pe anul 2017 de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa a punctat activitatea managerului astfel - în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 9; în a doua etapă - susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 9. Nota finală obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate de la
Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa a fost 9.
 

Managerul de la „Teodor Burada“ a obţinut nota 9,50

 
Comisia de evaluare a managementului pe anul 2017 de la Centrul Cultural Judeţean „Teodor T. Burada“ Constanţa a punctat activitatea managerului Doina Voivozeanu astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 9,50; în a doua etapă - susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 9,50. Nota finală obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate de la Centrul Cultural Judeţean „Teodor T. Burada“ Constanţa a fost 9,50.
 

Managementul Corinei Apostoleanu, notat cu 9,93

 
Comisia de evaluare a managementului pe anul 2017 de la Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman“
Constanţa a punctat activitatea managerului Corina Apostoleanu astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 9,87; în a doua etapă - susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 10. Nota finală obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate de la Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman“ Constanţa a fost 9,93.
 

Doina Păuleanu a primit 9,84 de la comisia de evaluare

 
Comisia de evaluare a managementului pe anul 2017 de la Muzeul de Artă Constanţa a punctat activitatea managerului astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 9,80; în a doua etapă - susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 9,87. Nota finală

obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate de managerul Muzeul de Artă Constanţa, Doina Păuleanu, a fost 9,84.
 
Citeşte şi:

 
Managerii instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa intră în evaluare. Vor exista surprize, ca în cazul Custurea? 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Încep evaluările anuale ale managerilor instituţiilor de cultură subordonate Consiliului Judeţean Constanţa (document)

07 Feb 2020 2439

Fost inspector șef în perioada 2007-2008, profesorul Marian Sârbu, cooptat în conducerea IȘJ

05 Jan 2020 2750

Cu Ceaușescu la bere! Ce marinar a făcut cinste (galerie foto)

01 Nov 2019 6153

Sportivi, antrenori, manageri Cine sunt oamenii de sport distinși cu titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța (galerie foto)

29 Oct 2019 3140

Mai sunt câteva zile până la EComm360 – Conference & Expo Constanța

25 Oct 2019 2083

Revista presei locale

05 Sep 2019 857

Un protest inedit al artiștilor a avut loc în fața sediului Ministerului Finanțelor și în fața Guvernului

16 May 2019 585

Anca Evelina Cîrligeanu - Premiul MERITO pentru excelență în educație „Profesoara de limba și literatura română din Constanța care îi învață pe liceeni să trăiască sincer starea de a întreba“ (galerie foto)

22 Mar 2019 5283

Ministerul Sănătăţii încurajează stabilirea de parteneriate între spitalele româneşti şi cele americane

05 Nov 2018 898

Sute de agenţi de turism şi hotelieri din toata ţara pot beneficia de cursuri gratuite de ospitalitate, organizate de Centrul Europroject

11 Oct 2018 1436

Ce au spus directorii de spitale la întâlnirea cu premierul. Declarația lui Cătălin Grasa, directorul Spitalului Județean Constanța

24 Apr 2018 1855

Managerul Spitalului Județean Constanța, la discuții cu premierul Viorica Dăncilă. Ce subiecte vor fi analizate

23 Apr 2018 1566

Business Day Azi, la Iași, în curând la Constanța. Despre ce eveniment este vorba

27 Mar 2018 1310

Managerii instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa intră în evaluare. Vor exista surprize, ca în cazul Custurea?

21 Mar 2018 1365

Posturi vacante la Primăria Municipiului Constanţa. Când va avea loc concursul

19 Mar 2018 1823