Administratie locala

Ce note au primit la evaluarea anuală managerii instituţiilor de cultură aflate în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa

Managerii instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa au trecut de evaluarea anuală. În faţa comisiilor au fost prezenţi Dana Dumitrescu, director al Teatrului de Stat Constanţa, Doina Păuleanu, manager al Muzeului de Arta Constanţa, Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Corina Apostoleanu, directorul Bibliotecii Judeţene „I.N. Roman“, şi Doina Voivozeanu, managerul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“.
 

9,76 pentru managerul Teatrului de Stat


Conform art. 40 din OUG nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, evaluarea managementului este organizată în două etape: analiza raportului final de activitate şi susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu.
 
Comisia de evaluare a managementului pe anul 2017 de la Teatrul de Stat Constanţa a punctat activitatea managerului Dana Dumitrescu astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 9,6; în a doua etapă - susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 9,93. Nota finală obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate al directorului Teatrului de Stat Constanţa a fost 9,76 (nouă şi şaptezeci şi şase).
 

Bîlbă, manager de notă 9

 
În evaluare s-a aflat şi directorul general/managerul
general al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Adrian Bîlbă. Comisia de evaluare a managementului pe anul 2017 de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa a punctat activitatea managerului astfel - în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 9; în a doua etapă - susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 9. Nota finală obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate de la
Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa a fost 9.
 

Managerul de la „Teodor Burada“ a obţinut nota 9,50

 
Comisia de evaluare a managementului pe anul 2017 de la Centrul Cultural Judeţean „Teodor T. Burada“ Constanţa a punctat activitatea managerului Doina Voivozeanu astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 9,50; în a doua etapă - susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 9,50. Nota finală obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate de la Centrul Cultural Judeţean „Teodor T. Burada“ Constanţa a fost 9,50.
 

Managementul Corinei Apostoleanu, notat cu 9,93

 
Comisia de evaluare a managementului pe anul 2017 de la Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman“
Constanţa a punctat activitatea managerului Corina Apostoleanu astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 9,87; în a doua etapă - susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 10. Nota finală obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate de la Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman“ Constanţa a fost 9,93.
 

Doina Păuleanu a primit 9,84 de la comisia de evaluare

 
Comisia de evaluare a managementului pe anul 2017 de la Muzeul de Artă Constanţa a punctat activitatea managerului astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 9,80; în a doua etapă - susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 9,87. Nota finală
obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate de managerul Muzeul de Artă Constanţa, Doina Păuleanu, a fost 9,84.
 
Citeşte şi:
 
Managerii instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa intră în evaluare. Vor exista surprize, ca în cazul Custurea? 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministerul Sănătăţii încurajează stabilirea de parteneriate între spitalele româneşti şi cele americane

05 Nov 2018 537

Sute de agenţi de turism şi hotelieri din toata ţara pot beneficia de cursuri gratuite de ospitalitate, organizate de Centrul Europroject

11 Oct 2018 879

Ce au spus directorii de spitale la întâlnirea cu premierul. Declarația lui Cătălin Grasa, directorul Spitalului Județean Constanța

24 Apr 2018 1469

Managerul Spitalului Județean Constanța, la discuții cu premierul Viorica Dăncilă. Ce subiecte vor fi analizate

23 Apr 2018 1308

Business Day Azi, la Iași, în curând la Constanța. Despre ce eveniment este vorba

27 Mar 2018 1034

Managerii instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa intră în evaluare. Vor exista surprize, ca în cazul Custurea?

21 Mar 2018 1016

Posturi vacante la Primăria Municipiului Constanţa. Când va avea loc concursul

19 Mar 2018 1527

Imagini de la eveniment. Ministrul Educației Naționale a ajuns la Constanța. Participă la o întâlnire cu inspectorii și directorii școlari (galerie foto)

19 Jan 2018 1211

Petrică Miu şi Răducu Popescu, „vecini“ de prezidiu. Ce subiecte au avut în discuţie (galerie foto)

16 Dec 2017 1885

Editorial Câteva rânduri despre medicii care sunt oameni cu suflet bun

22 Jun 2017 8640

Se constituie o nouă comisie de evaluare Manageri de nota 10 la instituţiile de cultură ale Consiliului Judeţean

27 Feb 2017 2335

Atribuirea licenţelor de transport, în atenţia consilierilor Managerii instituţiilor de cultură din judeţ se pregătesc de evaluare

26 Jan 2017 1303

Cere-i deputatului tău să oprească tăvălugul din Sănătate! Managerii de spitale, numiţi pe criterii politice? (document)

18 Jan 2017 1326

Revista presei locale

14 Dec 2016 1342

Omul de afaceri Claudiu Florică, la DNA

21 Nov 2016 1037